Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

порчо

Ловец
 • Мнения

  31
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Петров
 • Оръжие
  ИЖ
 • Куче
  английски сетер и ягтериери

Последни посетители

1954 профилни разглеждания
 1. порчо

  Ягтериер

  Продавам ягтериер - мъжки,ловува над и под земя,без родословие.Намира се в района на гр.Враца,тел за контакт : 0878555315
 2. Ангииски сетер на 3 месеца на стойка след 20 мин. игра с въдица..
 3. Това е Сузана във Враца страхотна е,тия дни ще я водя на гатер-мисля че ще се представи много добре.Поздрави от Враца , на първата снимка е тъкмо когато пристигна,а на втората е сега но не стои и така я снимах.Ще се опитам да направя клип от гатера.
 4. Явно е имало някакво очакване и за това е правен графика във Враца,може и разговор с М.Н.но след това е направил врътка,което е нормално за него.Врачани си го знаят много добре,след това същия график е преправен. Интересни разговори се водят за това ,че свинете са бременни,в ловните стопанства където ловуват постоянно там не са ли бременни или там играе чичко -паричко?
 5. Просто бях при един приятел -председател на дружинка и ми каза,че са направили график в ловното във Враца и на 28 януари имат прасе и на 29 с.м фазан.За да напраят графика за януари,значи е разрешен лова на прасе.Но му се обадил специалиста по лова за да направят графика.
 6. Във Враца е направен график за лов на дива свиня до 29 януари 2012 год.така,че явно има разрешение.
 7. Аз ходя на лов за удоволствие-не съм мръвкар,а с дела си храня кучетата или го раздавам на приятели .Не раздавам само пътпъдъците.А не съм излезъл ва лов ,защото ме нямаше в района.Следващия път като се обадиш ще дойда.Поздрави!!
 8. Добре че им отстреляхте прасе,че специалистите няма да видят прасе още няколко сезона.Честито на стрелеца!!!
 9. Колега дай номер за връзка

 10. Явно колега ти си от другата страна,а политподготовката е на ниво,за имитиране на работа получавате заплата.Каква е ефективността от работата която вършите? Нула!А тоя с МПС -то изкарва продукция от която се взимат данъци за вашите заплати.Така че размърдайте си задниците и си свършете работата. А за смелост и обаждане.....Ми свалете си розовите очила и се хванете на работа.Шофьора няма да свърши твоята работа.
 11. А познаваш ли ст.л-т П.Петров (Левски).Аз бях по това време там ,но бях сапьор към другото поделение и бях на втория етаж при танкистите.Поздрави
 12. Честито Вале!!! Да сте живи и здрави и много , много радости в къщи!!! И следващия път - близнаци!!! Поздрави !!!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.