Jump to content

порчо

Ловец
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by порчо

 1. Продавам ягтериер - мъжки,ловува над и под земя,без родословие.Намира се в района на гр.Враца,тел за контакт : 0878555315
 2. Ангииски сетер на 3 месеца на стойка след 20 мин. игра с въдица..
 3. Това е Сузана във Враца страхотна е,тия дни ще я водя на гатер-мисля че ще се представи много добре.Поздрави от Враца , на първата снимка е тъкмо когато пристигна,а на втората е сега но не стои и така я снимах.Ще се опитам да направя клип от гатера.
 4. Явно е имало някакво очакване и за това е правен графика във Враца,може и разговор с М.Н.но след това е направил врътка,което е нормално за него.Врачани си го знаят много добре,след това същия график е преправен. Интересни разговори се водят за това ,че свинете са бременни,в ловните стопанства където ловуват постоянно там не са ли бременни или там играе чичко -паричко?
 5. Просто бях при един приятел -председател на дружинка и ми каза,че са направили график в ловното във Враца и на 28 януари имат прасе и на 29 с.м фазан.За да напраят графика за януари,значи е разрешен лова на прасе.Но му се обадил специалиста по лова за да направят графика.
 6. Във Враца е направен график за лов на дива свиня до 29 януари 2012 год.така,че явно има разрешение.
 7. Аз ходя на лов за удоволствие-не съм мръвкар,а с дела си храня кучетата или го раздавам на приятели .Не раздавам само пътпъдъците.А не съм излезъл ва лов ,защото ме нямаше в района.Следващия път като се обадиш ще дойда.Поздрави!!
 8. Добре че им отстреляхте прасе,че специалистите няма да видят прасе още няколко сезона.Честито на стрелеца!!!
 9. Явно колега ти си от другата страна,а политподготовката е на ниво,за имитиране на работа получавате заплата.Каква е ефективността от работата която вършите? Нула!А тоя с МПС -то изкарва продукция от която се взимат данъци за вашите заплати.Така че размърдайте си задниците и си свършете работата. А за смелост и обаждане.....Ми свалете си розовите очила и се хванете на работа.Шофьора няма да свърши твоята работа.
 10. А познаваш ли ст.л-т П.Петров (Левски).Аз бях по това време там ,но бях сапьор към другото поделение и бях на втория етаж при танкистите.Поздрави
 11. Честито Вале!!! Да сте живи и здрави и много , много радости в къщи!!! И следващия път - близнаци!!! Поздрави !!!
 12. Поканата ти не е правилно отправена. Те се отзовават само на СОФРА.
 13. Следващата седмица и бащата на свинкята да снимаш!!!
 14. Споко колеги.Евдокия Манева преди време искаше да се забрани лова за 5/пет/години. Е сега става зам.министър на екологията. Очаквайте изненади. Да ни е честито!!
 15. Колега, отивашв Общинската поземлена комисия и подаваш заявлениеда ти изготвят карта на землището и в срок от 30 дни са длъжни да тия изготвят.Успех!!
 16. Говорил съм и с вашия Г.Марков ,който е в ръководството на СЛРБ ,но никаква реакция. На колегата от Краводер - ходиш си индивидуално и няма да им плащаш като са много отворени! Наслука.
 17. Говорил съм и с вашия Г.Марков ,който е в ръководството на СЛРБ ,но никаква реакция. На колегата от Краводер - ходиш си индивидуално и няма да им плащаш като са много отворени! Наслука.
 18. Така е като избираме послушни председатели на дружинките, които гласуват всичко каквото им подаде ловния специалист,който се прави после на велик.Пипаш пушката и да нети пука,ако питаш не може,ако не питаш - може!И това е само във Враца кво да прайм- тъпа работа.
 19. Брей,тоя Бъчи е направо за президент на Америка,там няма корупция,ЦРУ и ФБР там са социални дейности, там няма полиция,или ако има разнасят дрени сладки на гражданите,а като чета какво пише имам чувството ,че излиза от устата на Иван Костов честен и чист като момина сълза. Да са ни живи и здрави да ни развеселяват с поученията си! Успешно откриване на свинския лов на всички колеги! И умната,че Бъчи наблюдава!
 20. Тази година при нас имаме млад ловец,решили сме на прелетен дивеч да ловуваме индивидуално. От сдружението са казали на председателя,че младото момче не може да лолува индивидуално а само групово. Кажете колеги има ли такова нещо и при вас.По закон никъде не пише такова нещо. Или това е дерибействане на месна основа.Говорим за райн Враца. Благодаря Ви предварително, инаслука на всички през сезона.
 21. При нас шматката е председателя на дружинката,обаждат му се и той издава протокол, и за дружинката един х-й,а парите нали се сещате къде отиват.
 22. Колеги,трябва да откриете нова тема:На лов с учителя Димитров, а не да търчим и целия форум да Ви търсим и се учим. Колега Лама да дойдете с Коцето от Пловдив на практика есента, и да пишете кога ще бъде за да дойдем да се учим и ние младите ловци. Ако трябва и ще го заснемем практическия урок на учителя Димитров. И да бъдем послушни ученици. Поздрави!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.