Jump to content

gigo

Ловец
 • Posts

  170
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  незнайно
 • Град
  В мъгла...
 • ЛРД
  Неизвестно

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gigo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

 1. Виртуалното приятелство е ,като да ближеш сладолед през стъкло.........остава само илюзията,че си задоволен от резултата.
 2. http://zamunda.net/catalogue.php?search=remington&catalog=games.В началото е малко скучно , но после става голям екшън.Оръжията се сменят с табулатора.Приятно трепане
 3. Браво бе Наньо.Напълни ми душата
 4. .Аз съм за личната преценка.Ако имаше дисциплина нямаше да се стигне до тук. Аджеба един колега попита. -Ако си ги нося в патрондаша какво става?
 5. Колега дай линк ако не е тайна
 6. Абе, не съм тъп ама с как една лепенка може, две не може.Докато свободно избирателните съчинения ( и защитаващи нечии не народни интереси) на пишещите закони у нас не спрат, нема се опрайм. А и да ви споделя , че и двата члена (чл.100 задължава а чл.150 забранява) си противоречат. Никъде не е отбелязано изключение.Здраве и много наслука
 7. Мирише ми на раздут патронник.Колега снимай една гилза от всякъде(т.е 3D)може и да греша.
 8. Малко на патерици,Честит празник и от мен.жив и здрав всичко най- добро ти пожелавам.
 9. В момента до колкото знам в НИТИ има произведено(не се произвежда) карабини със затвор Маузер(не Мосин)) цевите са чешки,пробни, харесали са им и ще започват да правят карабините с тях.Затворите са от оригинални маузери,военни(с малки доработки).С изключително голям ентусиазъм отидох да я вида,държа,стрелям с нея.На всичките приказки които се изприказваха за тази пушка,мога да кажа ,че по-голямо дърво не бях държал.Калибри 308,30-06 (за момента).Плюсове-затвор доказал се във времето,цев доказала се с име,калибри с богат на избор боеприпас,стрелба мек откат,балансирано изместване по вертикала,попадения никаква разлика от добра нашенска цев. МИНУСИ (че са много)изключително зле напаснати детайли(приклад-карабина),зле пресметната манивела за отваряне на затвора (въпреки високия монтаж при всяко отваряне си удряш палеца в оптиката)магазина е шахмат(проблем с тъпоглавите), има и още ама време нямам.
 10. Здравейте колеги.Търся да закупя капсули "boxer" ако някой има инфо нека каже.Поздрави
 11. НСО,пожарна,линейка,полиция
 12. И ако няма какво да се дели и владее.И ако всички (АМА ВСИЧКИ)спрем да плащаме.Дали биха ни чули тогава?
 13. Колеги задайте си въпроса защо са 2 организации за една и съща дейност.
 14. Не.С това винаги пипаш наковалнята.Слагат се в матрица която е с височина до гърлото на гилзата и переш с чука .Калибровката в случая също върши работа само , че избивача трябва да е 7.9мм.Няма да ти казвам моята от какво е.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.