Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

10of10

Ловец
 • Мнения

  14
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Hazaev
 • Оръжие
  ТОЗ-120
 • МПС
  JeeP Grand Cherokee
 • Град
  Sliven
 • ЛРД
  Sboriste

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Kолеги, само при мен ли се получава този проблем с визуализирането? Пробвах с няколко браузъра и НЕ-ЩЕ! Не намирам и подобно меню при мен за ресет на темата... "[[Template classifieds/front/view/view is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]"
 2. Търсеното - намерено! Благодаря за помощта! Ключ!
 3. 10of10

  Купувам кал.9x19

  Здравейте, Излезе ми разрешителното и искам да си купя бойно оръжие в кал. 9х19. Ако някой иска да се раздели със своето от изброените модели - walther p99; h&k p30(2000); glock 26 и иска да отиде в добри ръце - пишете ми на лични или ако нямате акаунт - на мобилен 089осем 640 1двадесет и 7. Подготвен съм с разрешителното и пари в брой. ПС. Моля, не ми ги предлагайте на магазинската цена, колкото и да са "...като 'нови', само до библиотеката е ходено с тях..." и т.н. Живял съм достатъчно да зная, че нещо е ново докато излезе от магазина, след това е втора употреба !
 4. Здравейте, Излезе ми разрешителното и искам да си купя бойно оръжие в кал. 9х19. Ако някой иска да се раздели със своето от изброените модели - walther p99; h&k p30(2000); glock 26 и иска да отиде в добри ръце - пишете ми на лични или ако нямате акаунт - на мобилен 089осем 640 1двадесет и 7. Подготвен съм с разрешителното и пари в брой. ПС. Моля, не ми ги предлагайте на магазинската цена, колкото и да са "...като 'нови', само до библиотеката е ходено с тях..." и т.н. Живял съм достатъчно, за да зная, че нещо е ново докато излезе от магазина, след това е втора употреба!
 5. Къде може да се види и дали все още се продава?
 6. Колега извинявай за старата тема, но помниш ли къде в софия ти намериха част за руското оръжие?
 7. Ловът е хоби, не война - нека да не даваме жертви!

 8. Сигурно някои от по-младите колеги се чудят кога - отговора е - 10.08.2013 събота. Ето линк към официалната информация: http://www.slrb.org/n278/uvedomlenie-na-iag-otnosno-otkrivane-na-novia-loven-sezon.html Искам да напомня на всички - ловът е хоби, не война - нека да не даваме жертви! Участвайте активно в мероприятията по развъждане, подхранване и защита на дивеча! Наслука на всички!
 9. Няма ли препатили колеги от област Сливен, или Стара Загора, дайте майстор наблизо, моля.
 10. Умната с оръжието колеги! Дори празна, пушката гърми веднъж на 100 години!

 11. 10of10

  Вицове

  Един ловец решил да бракониерства. Излязъл той един ден рано сутринта в гората с кучето и почнал да обикаля. Обикалял час, два, три само той и кучето, ама нищо - ни зайче, ни птичка. Тръгнал да се прибира и тъкмо се обърнал и чул шумолене в храстите. Доближил се внимателно и с две ръце разтворил храсталака и какво да види - две малки мечета се боричкат. В същото време ловецът усетил една лапа на дясното си рамо. Замръзнал и си мисли: "Абе знам, че е кучето, ама не мога да спра да сера!
 12. 10of10

  Вицове

  2 часа през нощта, бар, всичко е затворено. От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тичка към бара, налива си бира, изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката. След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си вино, изпива го и бяга към дупката. Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка. Показва... се българската мишка - няма котка, тича към бара,налива си 100 грама, изпива, оглежда се, няма котка, налива си втора, пие - няма котка, трета - няма котка, четвърта, пета... след петата сяда, оглежда се - все още няма котка, започва да разгрява мускулите и някак настървено си мърмори: "Ми че го чекаме, да го ева... "
 13. 10of10

  Вицове

  Колега лежи със зверски махмурлук.По стената пълзи хлебарка.Колегата вдига чифтето и стреля в нея: – Стига си тропала с крака, гадино!
 14. 10of10

  Вицове

  Знаате ли к' са нарича изкуството да общуваш с перничанин? ... Нарича са бойно изкуство.
 15. 10of10

  Вицове

  Един ловец хванал златната рибка. Какво искаш, го попитала тя. Искам да заспя и да се събудя след 100 години. Речено сторено. Събудил се след 100 г., пушката при него, в гората не се вижда пиле, заек-нищо. Среща друг ловец и го пита: колега какво биете? Гледай,казва другият, нищо не е останало биеме цигани, целогодишно, денонощно. Тръгва нашият, стига до едно село и гледа двама цигани ровят в кофата за боклук. Вдига пушката, прави едно дубле и в този момент изскача горският. Започва да вика, а нашият го пита - кво става бе горски, нали може по всяко време, аз така и така, златната рибка...А бе момче,казва горският, докога ще ви разправям,че не може да ги биете на хранилките!!!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.