Jump to content

Georgi Darelov

Ловец
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

About Georgi Darelov

 • Birthday 11/28/1972

Допълнителна информация

 • Име
  Georgi Darelov
 • Оръжие
  ZP149 12/70 cal , Buhag 12/70cal ,Robust222 12/70 ,SHR970/30.06/ BBF97 30.06/12x76 , CZ550 FS 30.06 , CZ452-2e 22lr, CZ 75BΩ 9X19
 • МПС
  mercedes G 300 long
 • Град
  Rakitovo
 • ЛРД
  Velingrad
 1. Колеги,чета и ми са доста интересни изказванията,но ще споделя накратко моето мнение,че някои коментарите са фатастични 1.И двете пушки са с параболични шокове. 2.Горния ключ на 58ца е не по малко надежден от гринера,а като ключ гледан от страна луфтове е доста по напред в конструктивно отношение. 3.УСМ-механизмите на двете оръжия са коренно различни,като при 58ца иглата и ударника са един детай/иглата е пресована/,както при повечето масови немски оръжия и рядко се случват да се счупят! Дане забравяме ,че всички пружини на 58ца са спирални. 4.Да иж58 е безпорно по-маневрената пушка,но
 2. Колега.какво значи -'да се изкаже без подготовка' ?!!! Аз ще ти отговоря-това означава,че не му е там мястото,щом му е нужна подготовка,за неща от които не вдява-повече от видно е че е не компетентен,да не кажа друга дума!!!! А дали му е нужна подготовка когато си правят неспирните далаверите и си затварят очите за явни неща?!!
 3. Честита Нова Година на всички!!! Да сме живи и здрави,прави и корави и много слука!!! Аз забравих да честитя,така се разгорещих като загледах изказванията на 'капацитетите'!
 4. Този репортаж,трябва да го пуснат в 'най-смешните видеоклипове',абсолютен гаф,как може човек така да говори,пък то и министър е даже-как пък не каза нещо като хората,изглежда мисли пак за 'свинско погребение' и бърза човека!!!
 5. Колеги,абе това прасе е май по-голямо от 320 кг
 6. Колега вземи си A1 на fallkniven мисля,че той ще ти се побере в изискванията
 7. Леле станахме за смях,как шока на иж54 да не е парабоичен -да не говорим пак за някаква специална иж 54 !!!!
 8. Колега, това ми е повече от ясно,но не ми стана ясно кое е по-доброто от 'меркела'!!!???
 9. И аз и аз искам да чуя този плюс на иж58,човек винаги се учи!
 10. Съгласявам се с теб,всички пушки стрелят,не е нужда да влизаме в детайли :hristev:
 11. Колега,едва ли разликата между ''меркела'' и иж 54 е така леко казана,мисля че е огромна! Да напомня,че иж58 има горен ключ/уестли-ричарс/ който според мен е доста по ефективен от гринеровия болт!!!
 12. Колега,внимателно съм прочел написаното от теб,и мисля че правиш леко грешни изводи-едва ли болта на гринер би отнесъл повече натоварване от подцевните куки/кука/,при това нека не забравяме,че той за разлика от подцевните куки с които го съпоставяш няма и една от техните основни фунции-да обират до минимум луфта между главата и цевите! Да както си казал,действително ролята му може да се каже 'спомагателна' /колкото и иронично да звучи/ ,а това че не се подменя достатъчно говори за СЪЩОТО!!!
 13. Колега,по време на изстрела цевите се опитват да се завъртят по посока на оста си,това е основното,отварянето на пушката е малко по-различно нещо,да не забравяме,че пушки с един ключ се 'справят' доста добре !!!Болта на Гринер-ключ,основно против отваряне на казано с две думи,но пък да не забравяме ,че има и доста по-добри ключове в горната част на цевите,а и основния недостатък на същия-леко е пречка при зареждането на оръжието-безспорен факт !!!
 14. Твърдостта му наистина е изумителна,особенно за ловен нож
 15. Кой е в час-митниците ли,леле колега ставаш леко смешен,там е такава АНАРХИЯ,предизвикана от незнание,или ако има елементи на такова тое заслепено от жаждата за пари,нещо повече -доста са склонни да е слушат,ако се държиш ''прилично''!!!При това знам за 2 парадпксални случая,единия от които е просто за Гинес,а колкото до топлата вода аз не мисля а и не съм тръгнал да я откривам,особенно в митниците
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.