Jump to content

Bat Geca Loveca

Ловец
 • Posts

  244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Bat Geca Loveca

 1. Не се сещам за степенуване, по-високо от най-добро!
 2. Последен лов на пъдпъдък за тази година. Много слабо присъствие на птички, но бяхме длъжни да пробваме!
 3. Това е от неделя. Добър лов се получи, а и кучето влезе във форма, след гургулиците! Не на последно място, беше и страхотното време. Голяма роса, съпроводена от мъгла, която се вдигна към 9,30.
 4. Тъй като свършиха гургулиците, днес обърнах внимание на пъдпъдъка!
 5. Няма ли никой тука? https://youtu.be/69EcnxJmnd4
 6. Ставане рано, приготвяне, а времето супер! Слизам пред блока и.......започва да вали! Само дето сърбела е голям и решаваме да се понаквасим. Слаб прелет, но има. Постояхме около час и 10-15мин. подгизнахме и се прибрахме. Не е като без нищо, ама можеше и по-добре. Ще видим дали ще спре, за следобедният прелет!
 7. След доста разузнаване, днес се получи добър лов. Сутринта ги "мачкахме" в едно стърнище (слънчогледово), а следобед в слънчоглена на друго землище! Поначесахме крастата, както се казва!
 8. За малко да си тръгне! След връщането на кумичката, застана послушно пред обектива и се успокоих!
 9. Доста трудно се добрахме, до последната слука!Вината бе изцяло, на лошото време, но на сърбела, майката му е чесането!
 10. Малко лов от събота и неделя!Събота, труден терен, малко вдигнати птици, влага-никаква!Два петела оправиха настроението ми!Неделя, дъжд, мъгла, вятър.Определено кучето работи с наслада, само дето фазаните са заврени на...!Вдигнахме доста птици, но само женски.Една женска даде "фира"(кучето я хвана) но накрая се появиха и петлите! Приятно си прекарахме, в това неприятно време!
 11. Не човешки студ е вън!Две мръзнения по 10-20 мин.Две жертви,но само един фотомодел!
 12. Е как да събудим темата.Това дето го показваш, не само ще събуди, но и ще държи за дълго, очите "ококорени"!
 13. Да споделя и аз вчерашната слука!Тарикатите(свинките) влизат в гората, точно след нашето излизане.Най-неприятно за тях се указ,че бяха разконспирирани и пуснахме още веднъж,вече по пресните следи!Доста голяма сюрия беше.Най важното е,че майките останаха читави.В боя паднаха 4 бр. Поради трудноста на терена, само две позираха за обща снимка!
 14. Честита Нова година!https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wSQwj3s8Y4s
 15. Последен лов за 2014г.Много-търпелив се указа главния участник!
 16. Съботната слука беше обезпечена и със снимков "матрял".След няколко вдигнати птици,по които неможах да стрелям(има си причини),кучето ми реши да хване един петел!Получи се добър излет!
 17. Неделята,мрачна и снежна.Никакви признаци за добър лов,обаче,като започнаха да прелитат едни бекаси и фазани,направо ми се стопли душата.Вдигнах 7 бекаса,лошото е,че се вдигнаха почти от едно место.Записах се на два пъти(почти дубле),отразихме и по един фазан и черешката на тортата беше един чакал.
 18. Добра беше слуката в събота.Имаше фазани и доста бекаси.имах възможност да стрелям по два бекаса,но само един е на снимката
 19. Докато са наканя да са изфукам,вече има матрял за две фукни!Понеделник беше още снежен и реших да се възползвам от обстановката.Доста рано се появиха два чакала,но само единият изяви желание за фотосесия,другия се изниза яко-дим!Срядата,дъждовна,ама пусти сърбел не се трае.Взех чесалото и айде на огневия рубеж.Само една лисица имаше "гъдележи" та дойде да ги почеша.Т`ва е,друго няма!
 20. Не ми остана време за "фълбъ",все работа!Рано-рано беше на лов,само дето незнаеше,че и аз съм там!
 21. Страхотното време и безупречната работа на кучето,допринесе за днешния успех в лова на фазан!
 22. Оная вечер и аз се разписах,на два пъти!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.