Jump to content

марина

Ловец
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About марина

 • Birthday 07/24/1981

Допълнителна информация

 • Име
  Марина Горбанова
 • Град
  Разград
 1. Свидетелство за признаване на породата Българско Лудогорско Гонче от Държавата в лицето на МЗХ.
 2. Свидетелство за признаване на породата Българско Лудогорско Гонче от Държавата в лицето на МЗХ.
 3. Свидетелство за признаване на породата Българско Лудогорско Гонче от Държавата в лицето на МЗХ.
 4. Ако имаш въможност направи рентгенова снимка и я пусни тук във форума. Принципно ако няма увредени нерви и фрагментите са добре фиксирани няма причина челюста да не зарастне. Разкажи повече за премазания крак , имали там фрактура или са зашили само меките тъкани?
 5. Хапчетата / вероятно антибиотик/ подобряват общото състояние на кучето, но няма да решат проблема. Най - правилното решение е операция и то бързо.
 6. Кучето ти вероятно е с възпаление на матката . Ако не вземеш спешни мерки ще го загубиш.
 7. На 31.05.2011г. в района на Водна централа в гр.Разград е намерено мъжко кученце порода пекинез с малко по-дълга муцунка. Кучето има зелена каишка. В момента се намира във Ветеринарна клиника " Вива Вет" на ул. "Паркова "17 ,тел. 084/ 661371
 8. Сълко,никога не съм си го и помислял.Не е въпроса в това да се коментират кучетата от различните клубове или запложданията им.Просто не се разбрахте,единия разсъждаваше какво да очаква % като унаследяване -баща към майка,другия върна на дядото Джони и стана неразбирателство и така...... Само за едно не си прав,да чакаме ловците да доразвият и усъвършенстват породата.Смело мога да твърдя,че ако не е била племенната ферма в Русе,сега лудогорци нямаше да има.Само за справка през силните години е имало около 400 гончета.Там е бил включен целия арсенал от държавния апарат.Не виждам,какво е лошото
 9. 1.Кой определи,че се чакат супер кутрета?Интересни по-скоро. 2.Това,което пишеш за произхода на кучето сигурно е прикрепено с факти.Аз също държа да се изясни ситуацията.Къде жълто гонче,къде балканско. 3.Не виждам някой да ви е нарекъл шофьори и монтьори,та и какво точно да ви обясняваме.Дали е поглъщателно кръстосване или май по-скоро впръскване на кръв?Ако желаеш може да ги обсъдим. 4.Значи нищо не знаеш,ако си мислиш,че Ото е основна линия в клуба Ни. Тихомир.
 10. Питанка?

  От известно време все ми се случват пациенти от породите пойнтер и курцхаар с много характерни мастни образувания в областта на гръдната кост. На тези места кожата провисва , има мека структура , нетемперирана и неболезнена. Правила съм хистология на едно от кучетата и отговаря на мастна тъкан ( като се има впредвид ,че не съм специалист и имам общи познания в областт...

 11. И какво ако е реклама ?????? На мен лично не ми пречи , няма нищо лошо в това да рекламираш себе си или продукт който харесваш. В този част на форума постоянно се рекламира по един или друг начин. Всеки колега който е споделил препарат от който е доволен коствено го е рекламирал. Относно текстовете - разбираеми са , просто колежката трябва да премахме тези части в които се споменава патофизиологията и патоанатомията на конкретното заболяване.
 12. Фронтлайна е слаба ракия за кърлежи. Препоръчвам ви Авдантикс на Баер или Килтикс каишка пак на баер. Ползвайте ги през по-студените и влажни месеци на годината когато преобладават кърлежите. В горещите месеци използвам Фронтлаин.
 13. Това определено е лъжлива бременност. Колежката е права ,че може да се прояви след всяко разгонване. Според мен по притеснителното е защо кучката не се запложда след скачка при това за трето поредно разгонване.
 14. При всички случаи на изкривяване на крайници биохимичното изследване на кръвта е задължително. От там нататък вече трябва да се започне с изписването на медикаменти, само след ясни резултати.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.