Jump to content

love_ca

Ловец
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  loveca
 • Град
  Ловеч
 • ЛРД
  :)
 1. Накратко ще споделя проблема с молба да ме ориентирате какъв тип рибарска мрежа да търся, че в нета много видове и съвсем се оплетох в мрежите...и очите...! Необходима ми е рибарска мрежа,подходяща за декорация!Ако разполага някой с такава и има за продажба моля да ми пише на лични....
 2. Благодаря.....за сега се разбрахме с Наско Хвойнев.Поздрави и успешен лов............от две седмици търся неуспешно а тук нещата се случиха на 5 минута.....да сте живи и здрави и за напред да помагате на хората .
 3. Огромно БЛАГОДАРЯ за съдействието Ви и много се радвам че има отзивчиви хора като Вас.Ще ви пиша на лични координатите си! Темата за ключ!
 4. От Бургас съм.Бих искала да помоля, ако има възможност някой да ми продаде мас от див пъдпъдък! Оказа се ,че не е лесно да се намери....ще ви бъда безкрайно благодарна ,ако някой се отзове на молбата ми!
 5. Можете да започнете живота си на чист лист,но трудно ще си промените почерка.

 6. Наказанието за лъжеца не е в това че никой не му вярва,а в това,че той на никого не вярва.

 7. Утре 03.08.2012 в 04.55 ч. - Ади заминава със семейството си за Щутгард,където ги очакват в клиниката .Това чудо нямаше да бъде възможно без вашата подкрепа, за което Ви благодарим от все сърце.Нека и пожелаем успешно лечение и бързо възстановяване .
 8. Събраната сума до момента е голямата новина на днешният ден-Помогнали сме на Ади с 138 618 евро.. Всеки от нас утре може да е на мястото на Ади!Системата трябва да се промени,но докато това стане,ние трябва да си помагаме!Бъди силна,Ади!Има Господ,има и Ангели!Вярвай!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.