Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

darakchiev_77

Ловец
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Светозар Даракчиев
 • Град
  Варна
 • ЛРД
  няма
 1. Тоци дай цена за репликата на Кизляр/Катран/ и двата SOS Forge, този и преди една две страници имаше още един.
 2. Май че е по скоро това http://shop.oragie.c...roducts_id=1286 . И аз отдавна заглеждам такъв тип с азотно бутало, но гледам че има сериозни разлики в цената между моделите. И това не е лошо http://www.pyramydai...ifle_combo/2049 . А цената на Crosman в Пирамидата е убийствена http://www.pyramydair.com/a/Air_guns/Air_rifles/Gas_spring/372/calibers_0_22/Crosman/brands_30 .
 3. Преди 3 години си купих лък от Багатур със сила на опън 26кг и дълж.на оп...

 4. Четох да, прочетох цялата тема отне ми няколко дни с времето което разполагам може и да съм пропуснал някои моменти но все пак е 110 стр. За да си задавам въпросите знчи не съм намерил отговор на тях, но ако това толкова ви дразни е разбираемо, явно в този форум на знаещите не им се занимава да драснат 5 реда и да споделят опита си. Ако имах финансовата възможност да си купувам лъкове докато попадна на подходящия за мен нямаше да питам толкова ама нейсе.
 5. Здравейте отново, имам следните въпроси: - дали е реална силата на опън на този лък 32кг., което както разбирам е 70#. http://baga-tur.com/zencart/index.php?main_page=product_info&cPath=7&products_id=16 - възможностите на традиционен лък със сила на опън 60# приближават ли се до тези на компаунд със същата такава, имам в предвид като начална скорост на стрелата, пробивност, ефективна далекобойност. - може ли да се добие представа за началната скорост на стрелата при трад. лъкове, като се вземе в предвид силата на опън и ако може как. - ако има колеги които ползват или са ползвали традиц. лъкове на Samick ще се радвам да чуя мнения. Поздрави на всички.
 6. Ами предимно като излизам сред природата, може и за стрелба по някой чакал или лисица но едва след като се убедя във възможностите си на стрелец. Основно като хоби.
 7. Здравейте колеги имам и аз няколко въпроса относно избора на лък и се надявам по опитните да помагат. Ще избирам между рекърв(тяло с отделни рамена) и традиционен рефлексен. Има ли големи разлики по принцип между двата типа като сила на опън, начална скорост на стрелата, точност, износване на лъка с времето, изобщо плюсове и минуси. Като марки на първо четене ми хвана окото ето това http://outdooractivebg.com/prodDetails.php?id_prd=1987&catID=3 с тези http://outdooractivebg.com/prodDetails.php?id_prd=1988&catID=3 за рефлексни ето този http://baga-tur.com/zencart/index.php?main_page=product_info&cPath=7&products_id=103&zenid=fbd4216034daaaae34a59c254264f0cb . Благодарности предварително.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.