Jump to content

Пламен Керчев

Ловец
 • Posts

  549
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Пламен Тодоров
 • Оръжие
  CZ успоредка 12к. ARMSAN Fenoma
 • Куче
  Пойнтер
 • Град
  Попово
 • ЛРД
  Садина

Recent Profile Visitors

3,261 profile views

Пламен Керчев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

 1. Благородно ти завиждам. Невероятна природа. Поздравления
 2. Браво Марине. Макар и слабото ти участие напоследък в стрелбата по мишени, която има за цел да подобри добрите резултати в реалният лов, ти си се справил отлично в последното. Моите най искрени поздравления. Продължавай все така.
 3. Честито на всички за слуката в първият ловен излет за диво прасе и специално за комшиите от ЛРД с.Садина. 6 прасета си е отлично постижение. Моята ловна дружинка,с.Люблен, също стартира ловният сезон както никога досега с 4 прасета и то от стреляни от един ловец. Поздравления Жоро, 5 изстрела 4 прасета и 4 заковани на място, от стреляни там където трябва, сърдечната област. Шапка ти свалям Жоро за точният мерник и ти пожелавам все така да ги биеш и то скоро.Снимки по късно.
 4. Недалеко от Разград посока към Попово в с.Дриново, двама братя се занимават доста успешно с препариране на всякакви животни.Мога и телефон да посоча , но в момента не разполагам с такъв.
 5. Поздравления за чудесният купон които сте спретнали приятели, а купонът е такъв какъвто го направят участниците.Многото снимки и клипове пресъздават отличната атмосвера. Много поздрави на всички и най вече на Найден които се е справил чудесно с организацията, за което не съм се и съмнявал. Наслука хищничари.
 6. Жив и здрав .Много ловна слука и успехи в живота.
 7. Браво Пешо, чудесна слука и знай, че апетитът идва с яденето. Поздравления.
 8. Браво на отличните стрелци похвалили се с точни попадения. Поздравления.Скоро не съм ходил на варда а така ми се излиза, за съжаление времето не стига, цък цък цък.
 9. Честита Нова 2011 година.Пожелавам на всички колеги здраве, щастие и незабравими ловни мигове.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.