Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2018
 • Наслука!

ezdatha

Ловец
 • Мнения

  49
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Иван
 • Оръжие
  зауер
 • Куче
  доста
 • МПС
  няколко
 • Град
  дулово
 • ЛРД
  дулово
 • Skype
  ivan_donev1963
 1. пойнтер

  Оставащ период: 48 години2 месеца

  • ПРОДАВАМ
  • НОВО

  Продавам чернобял, мъжки пойнтер, обучен да ловува на пъдпъдък и фазан с отлична обща дресировка, но със значим недостатък-плаши се от изстрел.С паспорт, ваксина и чип.Идеален за разплод или домашен любимец.

  150,00 лв

 2. пойнтер

  Виж обявата пойнтер Продавам чернобял, мъжки пойнтер, обучен да ловува на пъдпъдък и фазан с отлична обща дресировка, но със значим недостатък-плаши се от изстрел.С паспорт, ваксина и чип.Идеален за разплод или домашен любимец. Автор ezdatha Дата 8.03.2018 Цена 150,00 лв Категория Кучета  
 3. гончета свинари

  Оставащ период: 48 години2 месеца

  • ПРОДАВАМ
  • НОВО

  Продавам две гончета свинари.Българско гонче на три години, мъжко и посавско гонче , мъжко на пет години.Изключителни свинари, но гонят и друг дивеч.Цената е за двете кучета заедно.

  1 200,00 лв

 4. гончета свинари

  Виж обявата гончета свинари Продавам две гончета свинари.Българско гонче на три години, мъжко и посавско гонче , мъжко на пет години.Изключителни свинари, но гонят и друг дивеч.Цената е за двете кучета заедно. Автор ezdatha Дата 1.03.2017 Цена 1 200,00 лв Категория Кучета  
 5. ЕПАНЬОЛ БРЕТОН

  Суперпорода!Браво колега!
 6. гончета

  Продавам две мъжки тригодишни гончета.Едното е българско гонче, другото посавско гонче.И двете работят на всякакъв космат дивеч, но най-вече на прасе.
 7. ловен костюм

  Продавам ловен костюм панталон и полушуба, марка "Аполо" от горетекс материя размер XXL.Обличани са не повече от пет пъти и още не са прани.Стоят като нови.Продавам ги защото дпастично отслабнах.
 8. бретончета

  Има малка вероятност и да направи мнима бременност тъйкато при заплождането беше изморена след лов
 9. бретончета

  Сега ще имам малки на 06.11.2014г. Панчо!А уроците с пари приятелю!С това гледам къща, жена и четири деца с пет внука!
 10. Лов на пъдпъдък - ловен сезон 2014/2015 г.

  И днес много пъдпъдък при нас!Времето облачно и мрачно, но влажно и кучетата подлудяха!Това около Дулово.
 11. Лов на пъдпъдък - ловен сезон 2014/2015 г.

  Днес, пъдпъдъците не летяха, а направо валяха!Толкова много ги имаше!Десет души с пет кучета си ударихме по няколко парчета, но колко изпратихме като воеводи да не ви разправям!Започнаха да се групират вече.Поединичен пъдпъдък нямаше.Кучетата откачиха!Утре....ще видим!Надявам се на слука и дано не забравя снимки!
 12. Лов на пъдпъдък - ловен сезон 2014/2015 г.

  Много ви се радвам като ви гледам така щастливи!И ние добре си половувахме!Обаче четох днес заглавната страница в нашия вестник "Наслука",където авторите на статията ни поучаваха и укоряваха за т.н.машинки за пъдпъдъци, имитиращи пеенето на пъдпъдъка!А при нас лично зам.директорът на ДЛС то инж. еди кой си , отговарящ точно за лова,нарежда на подчинените си да поставят машинките, защото щели да имат гости, разбирай клиенти за лов и трябва да се представят добре, т.е. трябва да съберат пъдпъдъка на едно място, за да им вземат парите!Няма и кой да вземе мерки по въпроса, щото това са оторизираните хора , които да следят за спазването на закона, но самите те го нарушават драстично умишлено!Ще питате за къде става въпрос- за ДДС"Каракуз".Те може и да са във форума между нас и да четат това,което пишем а и да не са има кой да им каже какво пише тук!Дано поне това ги спре!
 13. бретончета

  Уроците ги преподавам срещу заплащане!
 14. бретончета

  Хм, шегуваш се с мен , но гледал ли си ми профила да видиш на колко години съм!?Малко съм се занимавал с кучета и.....кучки!
 15. бретончета

  На 12-06.2014г. ще ми се родят бретончета!
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.