Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

IvanAndonov-Vaki

Ловец
 • Мнения

  113
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Посавски гончета, при нас се показват като една от найдобрите ловни породи за лов на прасета . Мерси колега и успех през новия ловен сезон !
 2. Колега тези кучета са посавски гончета, показват се като много добри кучета за лов на прасета. Една от най добрите ловни породи на гончета при нас, Меси колега и успех през ловния сезон !
 3. Здравейте приятели! При нас открихме новия ловен сезон в Босилеград. Моите млади ловни приятели Лиско и Калчо участваха в намирането и гонката на прасетата. Имаше слука едно прасенце пред младите кучета ! Поздрави !
 4. Здравейте приятели Искам да ви представим едно куче което е от мой произход , чесно да ви кажем за моята кариера от както гледам тази порода толкова хубаво куче до сега несъм срещнал. Да е рисувано, художника би направил грешка при рисуването. Кучето се намира в Турция по точно в Анкара. Вижда се че е кучето попаднало в ръце на човек който гледа и обича тази порода , успех му пожелавам на всички полета. Ваки е имал хубави и работни кучета и ще има ! Здраве от господ. Поздравлявам ви всички!
 5. Слави, давай му витамин А, Д, и калций , виш предните стави на кученцето, иначе е хубаво, успех с него! Лиско на 7 м.
 6. Браво бат Слави много хубава ловджиска снимка. Пожелавам ти много успех и хубави ловни мигове. Тарзан трябва да оправда работните качества, и несе съмнявам в това. При нас вчера имаше слука но една од кучките ми несе върна вчера откара много далеч глиган и още се нее върнала.
 7. Честита новата година на всички прияатели в форума на всички които гледат и обичат тази прекрасна порода на кучета. Специялни поздрави за братми Слави Каймакански, с снимки от Астра и слуката пред нея. Астра е дъщеря на старата ми кучка Лея, вече показва че ще може да наследи и продължи линията на тези кучета! Поздравявам ви всички и пожелавам ви слука и хубави ловни мигове през новата година!
 8. Калчо, Астра и Малките од Боб и Азра ! Поздрави до всички приятели!
 9. Поздрави за Каймански и всички други приятели в Форума!
 10. Ново котило, нови надежди ! АПОЛОН x АСТРА !
 11. Да се пофалим с един много добър пес ГАРФИЛД от моя развъдник !
 12. Поздрави за Каймански и всички други приятели в Форума!
 13. Продавам 2 малки кутрета 1 м и 1 ж,на 3 месечна възраст от порода сръбско трицветно гонче, кутертата са с 2 вакцини, паспорт и родословие. намират се в Босилеград ( Кюстендил) Цена на кутретата е 300 лева.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.