Jump to content

pakito

Ловец
 • Posts

  250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pakito last won the day on December 22 2012

pakito had the most liked content!

About pakito

 • Birthday 05/03/1977

Допълнителна информация

 • Име
  Спаско
 • Оръжие
  Beretta Silver Pigeon S Browning Longtrac 30-06
 • Град
  Дупница
 • ЛРД
  Дупница

pakito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

157

Reputation

 1. Колега аз ще разкажа моята одисея с това ателие.Може да съм от малкото,който са се оплакали но и аз като Г-н Георгиев развивам бизнес и се уча от забележките отправени към мен без да се сърдя за което. Преди 3 год.закупих един лонг трак,реших да се възползвам от тяхната услуга и след уговорка по телефона се видяхме в София и се започна с монтаж на база - техно пройзводство и пръстени рекнагел.След това прострелка на Лозен и т.н. Заминах си горе долу доволен,след няколко дена стрелях за удоволствие и не бях свалял оптиката до момента в който не ходих гонач.След това ми излизат животни на 2 пъти и не учелих нищо.Бях забелязал че палчето за затягане на задната пета със всяко сваляне и качване на оптиката се измстваше.Ходих пак на прострелки регулираме оптиката и след сваляне и качване се размества.реших да не я свалям повече.след крея на сезона почистиь карабината и я оставих в касата.След 2,3 месеца ми излезна свободно време да пострелям вадя пушката от касата ииии базата беше ръждасала,да ръдясала.Избърсах я и пак я смазах при свалянето на оптиката забелязах 2 черти на петата на пръстена и когато се загледах по добре установих че при монтажа на базата последното болче отзад е по високо от базата-дефакто петата не е стъпвала на базата а на болчетои от там ми е давало разлика в попаденията.Примирих се и с това развих болчето и го изпилих и пак го затегнах.Това до момента в който реших да слагам на местото на вече ръждясалата база друга вече швенк монтаж при свалянето на неговата база беше намазана изобино с течен метал и се отдели заедно с оксидацията на главата.В този момент ми се плачеше вече.Оправихме вече всичко на в друго ателие.Това е съвсем реална история имам свидетели,който пишат в този и други ловни форуми.За сведение старата база се на мира на стрелбището на Дупница и служи да си подпираме вратата от вятъра.Успех и дано г-н Георгиев да си вземе поука без да се сърди.
 2. Здрасти колега ако си мераклия и навит на друга оптика имам нещо за теб.Решил съм да разокомплектовам моя броунинг,предлагам ти стоманена уивер база на Шамана с пръстени на рекнагел и оптика Меопта меостар R1 1,5-6х42 с подсветка.Преди 2 год.комплекта чистонови съм ги платил 1900 лева,сега мога да ти ги дам на 1500 лева.Малко съм я водил на лов,няма никакви забележкинито по монтажа нито по оптиката. Ако си заинтересуван пиши ми на лични и ще се разбереме. Поздрави.
 3. Колеги имали някой впечатления вече от тази оптика.Че нещо май май към нея гледам.
 4. Хубаво оръжие,прикладисто за всеки е удобна.Според мен му направиха страхотна реклама и затова се продава.Според мен още не се е доказал този модел. Имам познат с такава карабина от как излезе модела Endurance.За сега единствения недостатък е че се обели цялата пласмаса - приклад,полуожа. Аз заложих на Browning long track и за сега съм доволен.
 5. Колега дадох примерен отговор че с тази оптика няма как да стане.Иначе моята меопта на х6 на 100м кръста покрива около 2, 3 сантиметра от мишената. Оптиката е мостар 1,5-6х42
 6. С такава оптика на 500м скалата ще ти покрие квадрат 50 на 50см.Ако ще ти прави удоболствие да стреляш по мишена 1 на 1м.действай
 7. Geco express 30-06.Доволен съм от тях като цена-качество,добра група,отварят се перфектно,не се разпадат в животното. Остава само слуката да ни споходи.
 8. За сега съм с Геко експрес. Купил съм 100бр. Доволен съм от цената и качеството за мен са пре достатъчно добри. Не мисля че има по добър патрон от този,в смисъл цена-качество. Ето резултата от 2бр.прасета по 100 / 110кг.
 9. Колега,свалям ти шапка ако е така как казваш в галоп на 320м. Интересно ми е какво предварение му даде. Поздрави
 10. Отървал си го,да не го чеша от кърлежите.
 11. Аз бих избрал ЧЗ-то,а с остатъка от парите качествен монтаж и по хубава оптика.
 12. Колега естествено че на 1,5х не е като на 1х.ама е малка разликата Но можеш да стреляш и на 5м и на 250м с тая оптика. Като ти гледам карабините в профила до 40,50м презспокойно можеш да си стреляш и на механични когато си в гъстото.
 13. Имам я същата от 2 сезона. Доволен съм от оптиката поставена е на лонг трак 30-06 и точно това търсех и аз - универсалност.Със сигурност има и по добри решения ама за тея пари толкова.И на гонка съм доволен и в сумрак на варда се вижда добре. Давай спокойно няма да збъркаш.
 14. Следващия сезон да снимаш и дядо им. И половината рода до 7мо колено.
 15. Адаш по фамилно име,не е важно на каква площ си ги избил 150те чакала.Важното е че като теб мераклия и добър стрелец нЕма.Сигурно нощите без варди ти се броят на пръсти,докато повечето от нас си спинкаме на топло вкъщи. Така че мойте . Номер 1 си.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.