Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

pakito

Ловец
 • Мнения

  250
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Относно pakito

 • Рожден ден 3.05.1977

Допълнителна информация

 • Име
  Спаско
 • Оръжие
  Beretta Silver Pigeon S Browning Longtrac 30-06
 • Град
  Дупница
 • ЛРД
  Дупница
 1. Колега аз ще разкажа моята одисея с това ателие.Може да съм от малкото,който са се оплакали но и аз като Г-н Георгиев развивам бизнес и се уча от забележките отправени към мен без да се сърдя за което. Преди 3 год.закупих един лонг трак,реших да се възползвам от тяхната услуга и след уговорка по телефона се видяхме в София и се започна с монтаж на база - техно пройзводство и пръстени рекнагел.След това прострелка на Лозен и т.н. Заминах си горе долу доволен,след няколко дена стрелях за удоволствие и не бях свалял оптиката до момента в който не ходих гонач.След това ми излизат животни на 2 пъти и не учелих нищо.Бях забелязал че палчето за затягане на задната пета със всяко сваляне и качване на оптиката се измстваше.Ходих пак на прострелки регулираме оптиката и след сваляне и качване се размества.реших да не я свалям повече.след крея на сезона почистиь карабината и я оставих в касата.След 2,3 месеца ми излезна свободно време да пострелям вадя пушката от касата ииии базата беше ръждасала,да ръдясала.Избърсах я и пак я смазах при свалянето на оптиката забелязах 2 черти на петата на пръстена и когато се загледах по добре установих че при монтажа на базата последното болче отзад е по високо от базата-дефакто петата не е стъпвала на базата а на болчетои от там ми е давало разлика в попаденията.Примирих се и с това развих болчето и го изпилих и пак го затегнах.Това до момента в който реших да слагам на местото на вече ръждясалата база друга вече швенк монтаж при свалянето на неговата база беше намазана изобино с течен метал и се отдели заедно с оксидацията на главата.В този момент ми се плачеше вече.Оправихме вече всичко на в друго ателие.Това е съвсем реална история имам свидетели,който пишат в този и други ловни форуми.За сведение старата база се на мира на стрелбището на Дупница и служи да си подпираме вратата от вятъра.Успех и дано г-н Георгиев да си вземе поука без да се сърди.
 2. Здрасти колега ако си мераклия и навит на друга оптика имам нещо за теб.Решил съм да разокомплектовам моя броунинг,предлагам ти стоманена уивер база на Шамана с пръстени на рекнагел и оптика Меопта меостар R1 1,5-6х42 с подсветка.Преди 2 год.комплекта чистонови съм ги платил 1900 лева,сега мога да ти ги дам на 1500 лева.Малко съм я водил на лов,няма никакви забележкинито по монтажа нито по оптиката. Ако си заинтересуван пиши ми на лични и ще се разбереме. Поздрави.
 3. Колеги имали някой впечатления вече от тази оптика.Че нещо май май към нея гледам.
 4. Хубаво оръжие,прикладисто за всеки е удобна.Според мен му направиха страхотна реклама и затова се продава.Според мен още не се е доказал този модел. Имам познат с такава карабина от как излезе модела Endurance.За сега единствения недостатък е че се обели цялата пласмаса - приклад,полуожа. Аз заложих на Browning long track и за сега съм доволен.
 5. Колега дадох примерен отговор че с тази оптика няма как да стане.Иначе моята меопта на х6 на 100м кръста покрива около 2, 3 сантиметра от мишената. Оптиката е мостар 1,5-6х42
 6. С такава оптика на 500м скалата ще ти покрие квадрат 50 на 50см.Ако ще ти прави удоболствие да стреляш по мишена 1 на 1м.действай
 7. Geco express 30-06.Доволен съм от тях като цена-качество,добра група,отварят се перфектно,не се разпадат в животното. Остава само слуката да ни споходи.
 8. За сега съм с Геко експрес. Купил съм 100бр. Доволен съм от цената и качеството за мен са пре достатъчно добри. Не мисля че има по добър патрон от този,в смисъл цена-качество. Ето резултата от 2бр.прасета по 100 / 110кг.
 9. Колега,свалям ти шапка ако е така как казваш в галоп на 320м. Интересно ми е какво предварение му даде. Поздрави
 10. Отървал си го,да не го чеша от кърлежите.
 11. Аз бих избрал ЧЗ-то,а с остатъка от парите качествен монтаж и по хубава оптика.
 12. Колега естествено че на 1,5х не е като на 1х.ама е малка разликата Но можеш да стреляш и на 5м и на 250м с тая оптика. Като ти гледам карабините в профила до 40,50м презспокойно можеш да си стреляш и на механични когато си в гъстото.
 13. Имам я същата от 2 сезона. Доволен съм от оптиката поставена е на лонг трак 30-06 и точно това търсех и аз - универсалност.Със сигурност има и по добри решения ама за тея пари толкова.И на гонка съм доволен и в сумрак на варда се вижда добре. Давай спокойно няма да збъркаш.
 14. Следващия сезон да снимаш и дядо им. И половината рода до 7мо колено.
 15. Адаш по фамилно име,не е важно на каква площ си ги избил 150те чакала.Важното е че като теб мераклия и добър стрелец нЕма.Сигурно нощите без варди ти се броят на пръсти,докато повечето от нас си спинкаме на топло вкъщи. Така че мойте . Номер 1 си.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.