Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

dandi1383

Ловец
 • Мнения

  56
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно dandi1383

 • Рожден ден 1.03.1983

Допълнителна информация

 • Име
  Дани
 • Оръжие
  ИЖ 27 ЕМ + збрьовка 16к + marlin 60 22lr
 • Куче
  дратхаaр, гонче и териер
 • Град
  Перник
 • ЛРД
  с. Еловдол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. какво да споделим, като сезона отмина без нито една отстреляна патица. В Перник патиците се опитомиха и отказват да напускат рамките на града. Хората ги хранят, те намериха спокойствие и храна и няма никакъв прелет извън рамките на града.
 2. Ето и една снимчица от Перник, направена с много голям зор. Най - вероятно ще приключваме с този вид лов за тази година.
 3. Нейде там, високо в планината, намерихме пъдпъдъка скрил се в тревата
 4. Жеуезни пъдпъдъци от Перник 😄(с по-ситен патрон от 6/0 не падат само се изтупат и продължават🤣) Наслука и от Перник, честито откриване !!!
 5. С първия излет след закриването на свинския лов, дойде и първата слука. Дано времето да задържи и последната събота и неделя, да закрием сезона подобаващо.
 6. на 06,01 след обяд в района с. Мурено, по посока Секирна, е изгубено женско гонче. Има оранжева каишка и медальон с номер за връзка. Над носа има белег. Моля някой ако го е виждал или има информация да се обади 0897506874 Дани
 7. Здравейте колеги и наслука !!! Водоплаващия вече върви с пълна сила, е разбира се там където няма птичи грип.... Ето един изглед от гюмето
 8. Скромната слука на ЛД с. Елов дол от неделя 29,10. След канонада и много пропуски на 7,62 х 54, 30 06, бренекета и всякакви други джапанета на лице беше това
 9. Честито откриване на всички колеги !!! Успешен и без инциденти сезон !!! Бога на лова ни възнагради още с откриването на сезона, на 01,10,2017 г. още преди обяд падна ето това младо глиганче, 07,10,2017 го писахме дъждовен, но на 08,10,2017 си наваксахме и за предния ден Сговорна дружина, винаги слука ще има !
 10. Страхотна изненада по случай закриването на пъдпъдъчия лов. С верния другар, Рино от Перник, тръгнахме на разходка, а се получи прекрасен лов. Събрахме последните бройки посъбрали солидно количество лой и закъснели с отлитането на юг. Ще ги чакаме с нетърпение пак догодина.
 11. Вечерната разходка с верния другар Рино, на връх 11-тата му годишнина, приключи успешно с 4 намерени, вдигнати и отстреляни пъдпъдъка. Да е жив и здрав да ме порадва още някоя година.
 12. Наслука на всички колеги !!! Успешен сезон с много слука, хубави емоции и най-важното, без инциденти. С откриването паднаха и първите жертви. Учудващо добре за региона, в който ловувахме, нейде високо в планината, около селата Елов дол и Мурено. след това паднаха и първите бутилки на следващата събота решихме да проверим дали не е останало някое пиле и пак останах доста учуден 8 бр за там си е цяла норма
 13. След бърза сутрешна проверка по реката, от 7.30 до 8.30 се вдигнаха 4 бр. и след бързо дубле две паднаха И сега да направя реклама на евтини турски патрони, от които съм очарован. Този сезон ги ползвах и съм много доволен от всички номера.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.