Jump to content

dandi1383

Ловец
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

About dandi1383

 • Birthday 03/01/1983

Допълнителна информация

 • Име
  Дани
 • Оръжие
  ИЖ 27 ЕМ + збрьовка 16к + marlin 60 22lr
 • Куче
  дратхаaр, гонче и териер
 • Град
  Перник
 • ЛРД
  с. Еловдол

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dandi1383's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

119

Reputation

 1. какво да споделим, като сезона отмина без нито една отстреляна патица. В Перник патиците се опитомиха и отказват да напускат рамките на града. Хората ги хранят, те намериха спокойствие и храна и няма никакъв прелет извън рамките на града.
 2. Ето и една снимчица от Перник, направена с много голям зор. Най - вероятно ще приключваме с този вид лов за тази година.
 3. Нейде там, високо в планината, намерихме пъдпъдъка скрил се в тревата
 4. Жеуезни пъдпъдъци от Перник 😄(с по-ситен патрон от 6/0 не падат само се изтупат и продължават🤣) Наслука и от Перник, честито откриване !!!
 5. С първия излет след закриването на свинския лов, дойде и първата слука. Дано времето да задържи и последната събота и неделя, да закрием сезона подобаващо.
 6. на 06,01 след обяд в района с. Мурено, по посока Секирна, е изгубено женско гонче. Има оранжева каишка и медальон с номер за връзка. Над носа има белег. Моля някой ако го е виждал или има информация да се обади 0897506874 Дани
 7. Здравейте колеги и наслука !!! Водоплаващия вече върви с пълна сила, е разбира се там където няма птичи грип.... Ето един изглед от гюмето
 8. Скромната слука на ЛД с. Елов дол от неделя 29,10. След канонада и много пропуски на 7,62 х 54, 30 06, бренекета и всякакви други джапанета на лице беше това
 9. Честито откриване на всички колеги !!! Успешен и без инциденти сезон !!! Бога на лова ни възнагради още с откриването на сезона, на 01,10,2017 г. още преди обяд падна ето това младо глиганче, 07,10,2017 го писахме дъждовен, но на 08,10,2017 си наваксахме и за предния ден Сговорна дружина, винаги слука ще има !
 10. Страхотна изненада по случай закриването на пъдпъдъчия лов. С верния другар, Рино от Перник, тръгнахме на разходка, а се получи прекрасен лов. Събрахме последните бройки посъбрали солидно количество лой и закъснели с отлитането на юг. Ще ги чакаме с нетърпение пак догодина.
 11. Вечерната разходка с верния другар Рино, на връх 11-тата му годишнина, приключи успешно с 4 намерени, вдигнати и отстреляни пъдпъдъка. Да е жив и здрав да ме порадва още някоя година.
 12. Наслука на всички колеги !!! Успешен сезон с много слука, хубави емоции и най-важното, без инциденти. С откриването паднаха и първите жертви. Учудващо добре за региона, в който ловувахме, нейде високо в планината, около селата Елов дол и Мурено. след това паднаха и първите бутилки на следващата събота решихме да проверим дали не е останало някое пиле и пак останах доста учуден 8 бр за там си е цяла норма
 13. След бърза сутрешна проверка по реката, от 7.30 до 8.30 се вдигнаха 4 бр. и след бързо дубле две паднаха И сега да направя реклама на евтини турски патрони, от които съм очарован. Този сезон ги ползвах и съм много доволен от всички номера.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.