Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

dandi1383

Ловец
 • Мнения

  52
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно dandi1383

 • Рожден ден 1.03.1983

Допълнителна информация

 • Име
  Дани
 • Оръжие
  ИЖ 27 ЕМ + збрьовка 16к
 • Куче
  и дратхаaр и гонче и барак
 • Град
  Перник
 • ЛРД
  с. Еловдол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. С първия излет след закриването на свинския лов, дойде и първата слука. Дано времето да задържи и последната събота и неделя, да закрием сезона подобаващо.
 2. на 06,01 след обяд в района с. Мурено, по посока Секирна, е изгубено женско гонче. Има оранжева каишка и медальон с номер за връзка. Над носа има белег. Моля някой ако го е виждал или има информация да се обади 0897506874 Дани
 3. Здравейте колеги и наслука !!! Водоплаващия вече върви с пълна сила, е разбира се там където няма птичи грип.... Ето един изглед от гюмето
 4. Скромната слука на ЛД с. Елов дол от неделя 29,10. След канонада и много пропуски на 7,62 х 54, 30 06, бренекета и всякакви други джапанета на лице беше това
 5. Честито откриване на всички колеги !!! Успешен и без инциденти сезон !!! Бога на лова ни възнагради още с откриването на сезона, на 01,10,2017 г. още преди обяд падна ето това младо глиганче, 07,10,2017 го писахме дъждовен, но на 08,10,2017 си наваксахме и за предния ден Сговорна дружина, винаги слука ще има !
 6. Страхотна изненада по случай закриването на пъдпъдъчия лов. С верния другар, Рино от Перник, тръгнахме на разходка, а се получи прекрасен лов. Събрахме последните бройки посъбрали солидно количество лой и закъснели с отлитането на юг. Ще ги чакаме с нетърпение пак догодина.
 7. Вечерната разходка с верния другар Рино, на връх 11-тата му годишнина, приключи успешно с 4 намерени, вдигнати и отстреляни пъдпъдъка. Да е жив и здрав да ме порадва още някоя година.
 8. Наслука на всички колеги !!! Успешен сезон с много слука, хубави емоции и най-важното, без инциденти. С откриването паднаха и първите жертви. Учудващо добре за региона, в който ловувахме, нейде високо в планината, около селата Елов дол и Мурено. след това паднаха и първите бутилки на следващата събота решихме да проверим дали не е останало някое пиле и пак останах доста учуден 8 бр за там си е цяла норма
 9. След бърза сутрешна проверка по реката, от 7.30 до 8.30 се вдигнаха 4 бр. и след бързо дубле две паднаха И сега да направя реклама на евтини турски патрони, от които съм очарован. Този сезон ги ползвах и съм много доволен от всички номера.
 10. Ето още един пернишки зеленоглав. За пръв път ми се случва да видя гъски в Перник, макар и високо. Прелетяха над града по течението на река Струма. Къде ли са заминали?
 11. Ето първата слука и за мен. Двете са сутринта на ход по реката, а бърнето е от вечерния прелет.
 12. Здравейте и наслука на всички колеги !!! Това е една от най - слабите години в които съм ловувал ! С обиколка на почти цялото поле, трима човека с три кучета, само толкова : http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1471870933e.jpg Според мен, една от главните причини да ги няма тези птички е липсата на местообитание. 90% от полето е засято с посеви, които след жътва веднага се изорават. Другите 10% са пасища и ливади, които са окосени като стадион. Е я ми кажете къде да живеят тези птици. За 2-3 часа се обикаля цялото поле, по точно слоговете и мустаците покрай изораните ниви и няма къде да ходиш. Наслука и дано по другите райони да не е такава трагедия.
 13. Наслука и безпрепятствен сезон на всички колеги !!! Нека измине в добра компания и без инциденти, пък каквато слука ще да има !!! Патроните са заредени (нов модел за мен - Sterling 30g dispersante 11 и 10), пушката е смазана, търпение няма............
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.