Jump to content

tsd

Ловец
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About tsd

 • Birthday 07/21/1974

Допълнителна информация

 • Име
  T.S.D.
 • Оръжие
  Sabatti 12/76 ;cz512 ; cz 557
 • Куче
  drathaar
 • МПС
  Витара
 • Град
  Стара Загора
 • ЛРД
  Пъстрен
 1. Срам ме е,че от два месеца имам същата и нямам време да я прострелям.
 2. Хе хе, човек като си няма работа рови из форума и гледай ти каква тема имало..... На 18 март 1993 влязох през портала на ШЗО-то и първото нещо което си помислих беше ,че има летище по средата на поделението пък то не било летище ами било плац. Поделение 200 - танков батальон. Четвърта /охлювска/ рота, 243 класно отделение. Комбат - Станков беше свестен, гонеше офицерите нас не ни закачаше. Ротен - Дюлгеров / охлюва/ - прякорът му е оправдан отвсякъде, рядко тъпо копеле- преподаваше по ,,устави,, . Старшината не му помня името но прякора му беше пирата, абсолютно заслужен само докато се качи н
 3. В Стара Загора в два от магазините има 455 с дървения приклад, а в стария ловнорибарски има една 452. За цените трябва да проверя.
 4. Макар рядко, но понякога изкачат пушки които са наистина читави. 300 -600 лева бих дал за такава без значение от годините и. Друг е въпросът ,че някои колеги имат '' сантимент '' към старото руско оръжие в което няма нищо лошо. Пазарлъка му е майката, щом ти хареса май цената не е от особено значение - за този клас пушки де.
 5. Извинявам се.Не съм искал да обидя никой. На Петко съм му голям фен. Опитах да се пошегувам с моя ''майсторлък'' , явно не се получи. Пак се извинявам.
 6. А сега аз да ти кажа защо имаш толкова отстреляни животни - щото като почна да надувам свирката всичките старозагорски чакали се изнасят на бегом към морето. Там има плаж,мацки те се забляват и бум. От всичките дето си ги снимал половината аз съм ти ги подкарал хи хи даже някои и съм ги виждал ама много бързо бягат.
 7. Колеги, не желая да ходя на никакъв тест. Смятам,че сегашната процедура при изваждане на разрешително е загуба на време. Имам желание виновните за случая да бъдат наказани и да мога да си купувам оръжие свободно в магазина.А сега, кажете ми - аз с психични отклонения ли съм или съм само наивник някакъв ? За всяка административна услуга в България се хабят предостатъчно нерви, целия ни живот тук е изнервен до ента степен. Защо си мисля, че някои дразнители директно са си за стрелба по тях, с такова мислене дали бих минал теста????
 8. Хе хе, проблемът е,че съм още мноого зелен в тоя занаят. Желанието го има в излишък , малко с времето съм зле, все не ми стига. Когато открадна малко ходя с малката пушка (чз512-22лр) да надувам свирките, но засега нюню. Е при нас и хищниците не са кой знае колко, не че няма,но един приятел ме води в ямболско и елховско та видях чакали -като скакалци да щъкат.Успях да дам на един начална скорост, с флоберков куршум в задника бяга като изтребител. Дамаджанката ще ти я донеса на есен, хем тогава имам повече време, хем да понатрупам малко стаж ,пък и ракийката ще отлежи.
 9. Много ми е малка п..ушката да ходя с него на варда, пък ще трябва да оставим и дамаджаната. Ноо ако, нали все пак, такова, абе мога да му уйдисам на акъла.
 10. Той, че няма да си почива е ясно, но на мен ми иде да взема една дамаджана и да му ида на гости. Белким науча нещо.
 11. Ако не се лъжа цевите на чз455 и чз512 са еднакви. Аз имам чз512 и съм доволен от точността,но не познавам никой покрай мене с 455 за да ги сравним.
 12. Вярно е, че животните се стресират.Вярно е ,че ще им мине като на куче. Ако не бяха ,,независимите'' ни медии да вдигат шум там където е тихо, най вероятно този обичай щеше да изчезне от само-себе си с течение на времето или да се видоизмени до обикновено къпане.
 13. В интернет пространството има много информация - трябва само да потърсиш. Чети внимателно, не бързай, има даже и ,,въздухарски'' клуб. Там има полезна информация трябва само да я отсееш според нуждите ти.Хареса ми това ,че се отнасяш с уважение към оръжието. Дали е пневматика, флоберка,ловна пушка или гранатомет оръжието е инструмент който убива. Уважението,респекта и правилното боравене с него трябва да ти станат навик сега докато си още малък. Бъди здрав и умната.
 14. Здравей, ясно е че вече не може да се върне обратно. Постарай се да му осигуриш пространство, не трябва да е в клетка. Храната и водата са ясни, трябват му укрития - храсти,туфи трева ,бали, щайги и т.н. Денем ще се крие , няма да го виждаш, но нощем ще ходи като изтървано. Трябва обаче да си сигурен,че яде. След време ще яде сухари от ръката ти което не е желателно ако ще го пускаш. Една братовчедка гледаше едно в апартамента, на четвъртия етаж - порасна голямо и една вечер скочи от терасата, забравила вратата ииии голям рев беше. Колкото по малко го притесняваш толкова по добре.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.