Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

tsd

Ловец
 • Мнения

  18
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно tsd

 • Рожден ден 21.07.1974

Допълнителна информация

 • Име
  T.S.D.
 • Оръжие
  Sabatti 12/76 ;cz512
 • Куче
  drathaar
 • МПС
  rav4
 • Град
  Стара Загора
 • ЛРД
  Пъстрен
 1. Срам ме е,че от два месеца имам същата и нямам време да я прострелям.
 2. Хе хе, човек като си няма работа рови из форума и гледай ти каква тема имало..... На 18 март 1993 влязох през портала на ШЗО-то и първото нещо което си помислих беше ,че има летище по средата на поделението пък то не било летище ами било плац. Поделение 200 - танков батальон. Четвърта /охлювска/ рота, 243 класно отделение. Комбат - Станков беше свестен, гонеше офицерите нас не ни закачаше. Ротен - Дюлгеров / охлюва/ - прякорът му е оправдан отвсякъде, рядко тъпо копеле- преподаваше по ,,устави,, . Старшината не му помня името но прякора му беше пирата, абсолютно заслужен само докато се качи на петия етаж и някой дневален изреваваше,че му липсва я метла я кофа.....Взводен командир Маринов- беше ни направил струни, аз го харесвах , но го махнаха и дойде един ленчок- направихме го барлив докато се махнем от школата.Ротата ни беше все в издънка , на ошинението ни пуснаха късен следобяд другите вече си бяха по къщите-- ех спомени направо се засинях да пиша.
 3. В Стара Загора в два от магазините има 455 с дървения приклад, а в стария ловнорибарски има една 452. За цените трябва да проверя.
 4. Макар рядко, но понякога изкачат пушки които са наистина читави. 300 -600 лева бих дал за такава без значение от годините и. Друг е въпросът ,че някои колеги имат '' сантимент '' към старото руско оръжие в което няма нищо лошо. Пазарлъка му е майката, щом ти хареса май цената не е от особено значение - за този клас пушки де.
 5. Извинявам се.Не съм искал да обидя никой. На Петко съм му голям фен. Опитах да се пошегувам с моя ''майсторлък'' , явно не се получи. Пак се извинявам.
 6. А сега аз да ти кажа защо имаш толкова отстреляни животни - щото като почна да надувам свирката всичките старозагорски чакали се изнасят на бегом към морето. Там има плаж,мацки те се забляват и бум. От всичките дето си ги снимал половината аз съм ти ги подкарал хи хи даже някои и съм ги виждал ама много бързо бягат.
 7. Колеги, не желая да ходя на никакъв тест. Смятам,че сегашната процедура при изваждане на разрешително е загуба на време. Имам желание виновните за случая да бъдат наказани и да мога да си купувам оръжие свободно в магазина.А сега, кажете ми - аз с психични отклонения ли съм или съм само наивник някакъв ? За всяка административна услуга в България се хабят предостатъчно нерви, целия ни живот тук е изнервен до ента степен. Защо си мисля, че някои дразнители директно са си за стрелба по тях, с такова мислене дали бих минал теста????
 8. Хе хе, проблемът е,че съм още мноого зелен в тоя занаят. Желанието го има в излишък , малко с времето съм зле, все не ми стига. Когато открадна малко ходя с малката пушка (чз512-22лр) да надувам свирките, но засега нюню. Е при нас и хищниците не са кой знае колко, не че няма,но един приятел ме води в ямболско и елховско та видях чакали -като скакалци да щъкат.Успях да дам на един начална скорост, с флоберков куршум в задника бяга като изтребител. Дамаджанката ще ти я донеса на есен, хем тогава имам повече време, хем да понатрупам малко стаж ,пък и ракийката ще отлежи. п.п. Надявам се до есента да взема по ,, голяма'' пушка.
 9. Много ми е малка п..ушката да ходя с него на варда, пък ще трябва да оставим и дамаджаната. Ноо ако, нали все пак, такова, абе мога да му уйдисам на акъла.
 10. Той, че няма да си почива е ясно, но на мен ми иде да взема една дамаджана и да му ида на гости. Белким науча нещо.
 11. Ако не се лъжа цевите на чз455 и чз512 са еднакви. Аз имам чз512 и съм доволен от точността,но не познавам никой покрай мене с 455 за да ги сравним.
 12. Вярно е, че животните се стресират.Вярно е ,че ще им мине като на куче. Ако не бяха ,,независимите'' ни медии да вдигат шум там където е тихо, най вероятно този обичай щеше да изчезне от само-себе си с течение на времето или да се видоизмени до обикновено къпане.
 13. В интернет пространството има много информация - трябва само да потърсиш. Чети внимателно, не бързай, има даже и ,,въздухарски'' клуб. Там има полезна информация трябва само да я отсееш според нуждите ти.Хареса ми това ,че се отнасяш с уважение към оръжието. Дали е пневматика, флоберка,ловна пушка или гранатомет оръжието е инструмент който убива. Уважението,респекта и правилното боравене с него трябва да ти станат навик сега докато си още малък. Бъди здрав и умната. п.п. по силната пушка иска регистрация в служба ,,КОС''
 14. Здравей, ясно е че вече не може да се върне обратно. Постарай се да му осигуриш пространство, не трябва да е в клетка. Храната и водата са ясни, трябват му укрития - храсти,туфи трева ,бали, щайги и т.н. Денем ще се крие , няма да го виждаш, но нощем ще ходи като изтървано. Трябва обаче да си сигурен,че яде. След време ще яде сухари от ръката ти което не е желателно ако ще го пускаш. Една братовчедка гледаше едно в апартамента, на четвъртия етаж - порасна голямо и една вечер скочи от терасата, забравила вратата ииии голям рев беше. Колкото по малко го притесняваш толкова по добре.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.