Jump to content

mir777

Ловец
 • Posts

  613
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mir777 last won the day on March 10 2012

mir777 had the most liked content!

About mir777

 • Birthday 07/20/1978

Допълнителна информация

 • Име
  Minko
 • Оръжие
  Фотоапарат със светкавица!
 • Куче
  мелези
 • МПС
  Toyota Hilux
 • Град
  Troyan

mir777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

582

Reputation

 1. Никакъв проблем да се стреля с тапата показан по горе или с малко парче изолирбанд, един колега ползва такива тапи от два сезона и си пука със тях.
 2. Преди да продаваш първо си сравни цените http://vromos.com/pdf/pricelist.pdf той нов е 80лв.
 3. ЧРД, жив и здрав, и всичко най хубаво!
 4. mir777

  Вицове

  Думи, които трудно се изговорят в пияно състояние: социология, Лапландия, професионалист, заплатка. Думи, които много трудно се изговорят в пияно състояние: Гибралтар, разпространение, уфология, самоуправление, трабекулотомия. Думи, които е невъзможно да се изговорят в пияно състояние: "Не, не се събличай, не си мой тип", "Добър вечер, господин сержант, много се радвам, че ме спряхте", "Не, няма да пея, и без това никой не ме слуша!", "Не, не ми сипвайте повече!"
 5. Айде и една лисанка от мен, пое към вечните ловни полета.
 6. Хммм, май пак бъркаш човека, ама нищо, ще се запознаем някой хубав ден. И тогава ще ми се извиниш ако си мъЖ а не лайно в дъЖ
 7. Искам, да ама лично кат се видим очи в очи, и тука не ми пречи щото може и да ме бъркаш с някой, ама аз не те бъркам. И знай, че казана дума хвърлен камък!!! Много лесно да клеветиш хората зад клавиатурата, без да има за какво, казвай каквото знаеш или се ИЗВИНИ публично! П.С. И ми прочети подписа.
 8. Ей голямо самочувствие има тоз Админ бе бре бре бре, така нагло да се присмива на толкоз народ, няма ли някой над него та да му ореже крилцата, да го понижи малко и да го приземи, че високо хвърчи, кат му четеш постовете ще кажеш ей голям бабаит а то кат го видиш .........един магазинер, много ми е интересно с кви очи ще си гледа колегите кат се видят очи в очи не знам. Тоя лов от клипа е като да идеш за риба в платен водоем или кат ти се дое.бе да идеш в публичен дом, няма лошо играеш на сигурно ама я няма тръпката от надхитрянето и флирта. Ама така е магазинерите нямат фантазия.
 9. Айде честито и таз година да си удвоиш слуката с новата придобивка от изминалия сезон.
 10. mir777

  Вицове

  Една жена се оплаква, че питала по кулинарните форуми - какво може да направи за любимия бързо, евтино и хубаво? - Навсякъде един и същ отговор: - минет!
 11. Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
 12. Много по-мъчно е да съдиш сам себе си, отколкото да съдиш другите. Ако можеш да съдиш себе си правилно, значи ти си истински мъдрец.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.