Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

фазан

Ловец
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About фазан

 • Birthday 04/12/1972

Допълнителна информация

 • Име
  ivan ivanov
 • Оръжие
  winchester sx3, чз455
 • Град
  софия
 • ЛРД
  с. Тодоричене

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Така е колега! Аз ползвам също 455. Пушчицата е супер. Харесва високоскоростни патрончета. Лично аз ползвам Уинчестъри и Велоситора на ССЙ.
 2. Отлично оръжие! Става както за лов, така и за пликинг. Моята харесва повече високоскоростните патрончета. Обурудвал съм я с Липърс 6х32 и до към 100-120 м няма празно /почти/. Направих и пилар и гласбединг и групата стана по-устойчива. Макар, че и фабричното изпълнение покриваше изцяло изискванията ми за ловни цели.
 3. Много точен куршум с висока начална скорост. Поради особената си конструкция ляга много добре по цевта и теоретично би трябвало да дава точна стрелба с всички модели гладкоцевно оръжие. При мен 5 истрела се събраха в група 7х4 на 4ст от прицелната точка при стрелба на 50м.
 4. НАСЛУКА Колеги! И ви пожелавам ДА НЯМА: Излет без слука Излет с инцеденти Айде , че не остана!!!!!!!!!!!!!
 5. Прав е БАЙ МАКС!!!! Щото е лесно да псуваме държавниците по форуми. Па който и да е ако клеца някой и той се не дърпа как да му повярваш, че го боли?
 6. Ники, пробвай подкалибреното на Сага /това в оранжевия контейнер/. При мен през парадоксова насадка /14 ст / дадоха добра група на 80 м.
 7. Ето и от мен колеги мишена. Картинката се получи при контролно прострелване на Win SX3. Стрелбата е проведена на 50 м. на стрелбището в Лозен. Стрелбата е проведена с шок 0,25 и 10 бр. Мираж Клевер 12/70 и 3 бр. Федерал /трубал систем/ 12/70.
 8. Колеги, моля да споделите вашето виждане за оръжия с такава цев ! Какви са според вас предимствата й и нейни недостатъци. По специално бих да знам има ли някакви особености при стрелба с гладкоцевен куршум?
 9. Така е колега стреляй с шок 5 или 4 черти, а за да си сигурен, че диаметърът на куршума не ти играе номера използвай бренеке БП в сивата гилза, което е с куршум на Фостър. Успехи колега!!
 10. Прав е колегата ДБД - спокойно можеш да разчиташ на този патрон до 100- на метра /стига да виждаш до там/ и като пробивност и като точност!!
 11. Колеги, моля дайте отзиви за стрелбището в Луковит - условия, организация, отношение на персонала.
 12. Колеги кажете има ли патрони фабрично снабдени с куршуми тип LEE?
 13. Благодаря Ви колеги, но за съжаление при пробната стрелба дадоха голямо отклонение и отпадат като вариант.
 14. Здравейте колеги! Моля дайте мнения за този боеприпас. Досега съм използвал такива на Ротвайл, но последните, които закупих ми дадоха спад/отклонение/ 30 см. от прицелната точка на 50м. За оставащите няколко излета мисля да заложа на Ремингтон. Благодаря предварително. Патроните закупих от ВИП- София- 2,80 лв.
 15. Колега, за средствата, които си отделил ти препоръчвам да погледнеш маделите на АТА - СИ Ред и Нео. Леки,прикладисти, отлично напаснати части и много добър бой. Що се отнася до МП 153, не лош вариант, но за съжаление нещата са до късмет.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.