Jump to content

marko69

Ловец
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  arsov
 • Оръжие
  carabina
 • Куче
  gonche

Recent Profile Visitors

603 profile views
 1. Четри годишен дратхар загубен в район Люлин.Мъжки, с тавро на дясното ухо.Телефон 0897877605.
 2. ПРИ нас в момента режат 3 фирми ,от 8 сутринта до тъмно. След две седмици е откриването, ако има някое глухо прасе може и да го намериме .
 3. КОлеги някой дали е проверил в Геотрейд има ли и колко струва.
 4. Колеги,автоматичната хранилка в София струва 200лв. резервният акумулатор със зарядно в Конрад е 63лв. Ботуши за 150лв ще намеря прекрасни, е каква е фаидата да поръчаш от Кабелас.
 5. IK830224 IK228137 IK229690 Това са кодовете на артикулите, единият артикул е свършил.Общата сума е160 долара.Благодаря за помоща на всички колеги.
 6. Здравейте, г-н Арсов! Благодаря Ви за проявения интерес. Разглеждаме покупка и доставка на общо 3 артикула, както следва: Обявена стойност: $219.47 Локална доставка: $18.95 Специална отстъпка: -$13.95 Щатски данък: $17.78 Други такси: $0.00 Крайна стойност в Cabelas: $242.25 *Тегло на пратката с транспортна опаковка: 4-5 кг. Можем да Ви предложим крайна стойност с включени всички разходи в размер на $385,00, от които $65.00 за транспорт! · Избор на локална доставка в САЩ: UPS Ground (2-6 бизнес дни) ·
 7. колега христов,нещата от Кабелас струват 220дол с доставката на Кабелас и с % на фирмата сумата става 380 дол , ако искате мога да ви дам адреса на фирмата .
 8. Искам да поръчам някой неща от Кабелас,една фирма ми поиска 20% върху стойноста на поръчката,някой знаели по евтин вариант.Благодаря.
 9. Нашата дружинка е в Централен Балкан и спада към природните резервати.а за Германия не уточних, че долкото знам тези райони са природни резервати.
 10. Ловец който не иска адреналин??? Нещо не мога да разбера. Поздрави.
 11. В няколко градчета в Бавария, ако те интересува имам ги записани,в тези райони гледат много коне от тежковозни породи точно за тази цел.А по темата явно няма яснота как да се противопоставим на тази слободия и вредителство.
 12. Много ходене,което означава бая свободно време и най-вече имането на дивеч,което означава спокойствие и храна, храната е свързана с време и средства а спокойствието с доста неща които се учат в курсовете и в живота,така че според мене за да си добър ловец трябва комплекс от много желание, време,пак желание,пак време, ловна култура и някой по-дребни неща като средства и др.
 13. Колега в Германия в повечето гори е забранено да влизат тежки машини и дървата се свалят само с коне до депата,лично съм го видял.Колкото за лобито такова има обаче то е за едни други ловци с малко по-големи райони, мисля ,че всички ги знаеме, но това е друга тема.
 14. Нещо просто и не много скъпо, но ефикасно
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.