Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

ylubica

Ловец
 • Мнения

  11
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Ivo
 • Оръжие
  Winchester SX3 12/89 ,Browning Neu Luks Elit 30/06
 • Куче
  Дратхаар
 • Град
  st.zagora
 • ЛРД
  Stara zagora
 1. Колеги за добра стрелба на голямо разстояние има 18 научно доказани фактори(температура на въздуха,влажност,надморска височина и така нататък) ,но най важен е човешкият фактор дори и при снайперистите където оръжията не е нужно да ги коментираме. Ние използваме този вид оръжия за стрелба по животно което обикновено се движи доста бързо, всичко се случва за 2-3 секунди така че надали ни трябва всичката тази прецизност и спорове типично по Бай Ганьовски моето е по добро.В Броунинг работят доста хора които според мен разбират от оръжия повече от нас и едва ли биха произвели нещо което е по лошо от предишното, а дали е по добро или е само дизайн не вярвам че някой ще каже.Успех на всички.
 2. благодаря за загриженоста.Днес ми дадоха надежда за части от някакъв вносител от пловдив.
 3. Здавейте на всички.Скоро и аз си закупих ЧЗ BRNO 501.2 на около 30 години ,наистина в перфектно състояние на всичко щое метал по нея само дървото е малко занимарено. Поради немърливост от моя страна счупих игла на горната цев.Ако може някои да каже от къде даси намеря нова оригинална ще му бъда много благодарен.Нежелая да я побългарявам със стругарски изделия.Благодара предварително.
 4. По какво ше стреляш с 24грама патрони,та те са най-вече за панички.Недей да хабиш SX3 за патрон под 30грама(лично мое мнение!!!!!)
 5. Да синтетична е, понеже е по здрава за вариант супермагнум.Аз я платих 1900лв.
 6. Иж-27м made in Russia e-слаба работа,Но иж-27 made in USSR без инжектори произведена 1970 и 1980год. това е оръжие за познавачи.
 7. Колега аз също като теб сечудих коя от всички полуавтоматични пушки да взема.Като качество всичко над 2000лв сие добра пушка,като фасон също.Азлично избрах Уинчестър SX3 заради по доброто обсипване със сачми на мишена поставена на 25 метра от стрелеца.Позаинтерисувай се за тези и подобни показатели те са по-важни от външния вид и името на оръжието.
 8. С много връзки може дае на тази цена(1600)но едвали.Магнум вариант се намира на около 1800лв с дървен приклад.
 9. Нали знаеш как те къпят докато ти вземат парите ,а после гледай си работата.Типично за България.
 10. От там си закупин оръжието,за съжаление не доставят подобни неща.Благодаря ти за съдействието,ако някъде чуеш нещо моля пиши.
 11. Благодаря за сайта.Но нямали в България магазин коъто да ги продава.
 12. Колеги някой знаели от къде в България мога даси закупя магазин за 8 или 12 патрона.Става дума за Уинчестър SX3.Благодаря предварително.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.