Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

blaser.

Ловец
 • Мнения

  90
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

blaser. last won the day on Декември 15 2012

blaser. had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  Иван
 • Оръжие
  Blaser-308win:Heckler & Koch
 • Град
  ямбол
 • ЛРД
  ямбол

Последни посетители

1343 профилни разглеждания
 1. blaser.

  Леуполд vx-6

  Продавам леуполд vx-6 2-12x42 със скала duplex.Оптиката е на една година и е ползвана на чз в калибър 30-06 запазена с минимални следи от употреба,цена;1000лв.Обявата е на мой приятел и за повече подробности моля на посочения телефон 0887 41 46 34
 2. blaser.

  Antonio Zoli

  Продавам комбинация Antonio Zoli калибър 7x65R 12/70 (без оптиката) Със пушката е излизано няколко пъти на лов и е като нова в перфектно състояние-цена 2 200лв.Обявата е на мой приятел за въпроси на тел:0899 87 43 86 Любо. гр-Ямбол
 3. Здравейте колеги,продавам си оптиката сваровски pvi-2 със параметри 1,25-4x24 със подсветка.Оптиката съм я закупил от мой приятел през 2010 г,почти чисто нова на един сезон ползвана е на cz 30 06.Аз я ползвах на 9,3x62 като с 9,3ката има изгърмени 150\170 патрона,и около 120 патрона на 308цата след като махнах 9,3.Причината за продажбата е,че начина ми на ловуване изисква оптика със по сериозни параметри като увеличение и голяма предна леща.Оптиката е много запазена със бих казал незначителни следи от употреба(Оптиката се продава БЕЗ МОНТАЖА).цена 1600лв.За контакти: 0898 70 79 01 Иван-гр Ямбол
 4. BRNO-4 Със тежка одебелена цев за по прецизна стрелба, дължина на цевта 67см,и оптика бушнел 3-9x40 цена на комплекта 550лв.Обявата е на мой приятел за повече информация моля на посочения телефон 0898 68 11 24 Владо-гр Ямбол.
 5. BRNO-4 Със тежка одебелена цев за по прецизна стрелба, дължина на цевта 67см,и оптика бушнел 3-9x40 цена на комплекта 550лв.Обявата е на мой приятел за повече информация моля на посочения телефон 0898 68 11 24 Владо-гр Ямбол.
 6. Честита нова година живот и здрае и много слука през новата година.На мен най ми харесваше стария вариант още преди да почнат всякакви подобрения,мое мнение не ангажирам никой с него.Ккакто каза колегата по горе винаги ще има недоволни аз съм един от тях,ама то на никой не може да се угоди факт.Само едно нещо ако може да се поправи поне да са по големи буквите във самите постове,да се върне както си беше,че са много ситнички,благодаря.
 7. Да много е неприятно в сегашният вариант,дано скоро го поправят както си беше.
 8. На сладващия ден сутринта към 7:00 бях във едно закътано местенце което прдставляваше така да се каже горичка в гората,една малка с редове малки дръвчета акациева горичка заобиколена от всякъде от гора.Влязох около 100-ина метра на вътре този път ползвах машинка tiger 2000 но на дистанционното батерията беше слаба и се наложи машинката да е до мен.Пуснах звука за 20 сек,и без да преувеличавам след няма и минута чух ясно стъпките по замръзналата трева как приближава нещо,беше лисица,тя се спря точно зад едно дърво и едни треви на не повече от 30 метра от мене стоя там 30 секунди и избяга като подплашена вятъра духаше в моя полза и много трудно можеше да ме види от нейната позиция но тя си знае.Веднага пуснах звука и знам,че може да ви е трудно да повярвате но след нови 20 сек ми се мярнаха две животни,кво да гледам лисицата със един голям чакал веднага спрях звука да не ме видят и да не знаят от къде точно идва защото ще почнат веднага да маневрират спрямо звука и ще си заострят много вниманието към мястото но плачещият заек.Веднага се фокусирах върху чакала той ми беше целта но се спря пак на същото място дето преди това беше лисицата но стоя там съвсем малко и се премести на идеална за мен позиция на 30 метра,в този монент вече оловният връх на гекото гледаше точно в сърцето му и само чакаше барута в гилзата и каналите на 52 сантиметровата цев да му дадът нужната скорост и джаули,да се отправи за части от секундата към сърцето на озадъчения му и изострил вниманието си на макс притежател.Ето го и него.
 9. Айде дойде и моя ред да се похваля,на 10.12-си бях в село,и във 17:00 ч бях във туфа от храсти,която беше на около 100 метра от едно в ляво от мен много дълго и дълбоко дере,което пък беше в средата на много голяма засята нива.Сложих моджото на 30-ина метра пред мен,маскирах се и започнах да разплаквам зайчето pc-2 dan tompshon за 30 сек,и пауза 7,8 мин.-5,мин след второто разплакване в ляво от мене откъм дерето почнаха да изхвърчат разни птички,което ми навяваше на мисълта,че не изхвърчат случайно.Съмненията ми се оказаха верни дали имаше и 2-мин чакала се появи изведнъж в нивата (сякаш си беше изкупал дупка в земята като талибан,и чакаше да се скрие слънцето за да излезе).Разтоянието беше над 100 метра,изчаках да тръгне за да мога да си наглася оръжието на самоделния монопод,той тръгна и аз бях готов само чаках пак да спре,когато това стана му бях сложил червената точка,и плавно заубирах спусъка на блазера,когато натиснах и последните грамчета нужни да осободят иглата към капсата на гекото се чу много плътен,гух и силен гръм (явно от местността, направо ми напълни душата ) не закъсня и характерното ТУП-ване на куршума чакала се запремята. Бях го улучил ниско в корема и се наложи да отърва животното от мъките му с изстрел в главата.
 10. Темата беше заключена сега пак е отворена,какво остава в крайна сметка.
 11. Благодаря за мненията колеги от полза са ми,на мен ми е ясно кои са най добрите свински патрони и куршуми,но исках да разбера нещо и за този,защото искам да го пробвам и него.Напоследък все на твърди куршуми попадам и не съм много доволен,та искам да пробвам с нещо меко по прасета макар и евтин боеприпас.
 12. Здравейте колеги,някой ползвал ли е тези патрони при лов на диво прасе във калибър 308win или 30-06,и ако да какви ви са впечатленията от него поражение и тн...Благодаря предварително,и наслука на всички.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.