Jump to content

Ivanov66

Ловец
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ivanov66 last won the day on October 5 2014

Ivanov66 had the most liked content!

About Ivanov66

 • Birthday 09/27/1966

Допълнителна информация

 • Име
  Kрасимир Маринов
 • Оръжие
  чз-zh301
 • Куче
  гонче,курцхаар
 • МПС
  lek avtomobil
 • Град
  Искър
 • ЛРД
  Искър1
 • Skype
  krasimir.darina

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ivanov66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

296

Reputation

 1. Изгубено е гончето от снимката,между гр.Искър(Пелово) и Долни Дъбник....Моля,колеги ако някой го е видял или има някаква имформация за кучето да се обади на тел.0889943324 Краси!!!!
 2. Колежке,в Плевен в Розбул армс има.Струва 1-2лв!!!Поздрави и наслука!!!!!
 3. Абе момчета,не се бъзикайте с колегата,ами преместете стрелкичката с мишленцето на зеленото правоъгълниче горе в дясно и натиснете левият бутон!!!!
 4. Колега,извиняваи за объркването,но мислех че Венци си е сменил аватара,та за това така писах.Мислех че само тои знае историята на двете кучета!!! Поздрави и на Венци,и ви желая много слука!!!!
 5. Здравеи Вени,да само едното е,другото дето го откраднаха го видях в продавалника,намерилаго е едно момиче в София и го подарява на момче,казва се Борислав Бориславов.Момичето,беше одзивчиво дадеми телефонният му номер,говорих с него,но само толкоз.Незнам излъгали ме или не,но тои ми каза че кучето е откраднато и от него.Било е хванато при мост до Обеля.Незнам само,дали е колега ловец!!!!!Иначе този дето си е при мен,върви отлично.Поздрави и много слука!!!!
 6. Остана само мъжкото пале,женските вече са при новите си собственици!!!!Да са и живи и здрави,и много да ги радват в лова.Радвам се че кутретата попаднаха в добри стопани!!!!
 7. Проодаванат се 3 кученца порода курцхаар две женски и еадно мъжко.родени на 11 юли 2014.Майката е моя работи на пернат и заек; на две години и четири месеца закупена от наш колега от Перник.Без родословие.Баща Пикасо дел черни лом.Кученцата са на 47 дена с поставена първава ваксина и двапъти обезпаразитени.Цена 150лв.Намират се в гр.Искър Плевенско.тел.0889943324-Краси!!!!
 8. Пламен много хубави палета,и като знам че кучетата са ти в кръвта,сигурен съм че ще станат прекрасни ловци.Едно голямо БРАВО!!!!!Ако нямах седем кучета идвах на момента!!!Поздрави на теб и на Коко и ви желая много слука през сезона,а на палетата да попаднат на добри и грижовни стопани.. !!!!
 9. Още се търси,никой ли незнае нищо!!!!!
 10. Колеги,кучето още се търси,за сега имам инфомация че същият ден кучето е хванато от двама плевенчани който са ловували в района на с.Староселци на фазан.Ето и снимка на кучето като малко,на 6 месеца.....P4080283 !!!!
 11. Колега,всичко по снимките е ОК,нооооо забравил си да снимаш греяната ракия !!!!По нашия край,в такива паметни дни,щом почерней гъцето,се слага връловицата да му омекне кожичката !!!Ха наздраве
 12. Колеги,на 13 октомври е изгубено лудогорско гонче в района на гр.Искър(Пелово),на границата със с.Староселци,Горна Митрополия и Ореховица.Кучето е младо,с червена кайшка.Моля който има някаква информация,да се обади на тел.0889943324 Краси.Ще има възнаграждение.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.