Jump to content

начинаещ

Ловец
 • Posts

  371
 • Joined

 • Last visited

About начинаещ

 • Birthday 12/12/1977

Допълнителна информация

 • Име
  Николай
 • Оръжие
  MP 27EM, MP 18MH 223 рем.
 • Куче
  бретон
 • Град
  Бургас
 • ЛРД
  с. Миладиновци

Recent Profile Visitors

1,601 profile views

начинаещ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

 1. Здравейте, търся си дружинка около Бургас( и по селата наоколо ). От пет години съм ловец и ходя само като гост за водоплаващ и дребен дивеч. Зачислен съм в една дружинка в Ямболска област, имам всички необходими документи включително удостоверение за подборно ловуване. Ако имате свободно място в областта моля пишете ми на лични.
 2. Геко Плюс за 3,45 лв. Пробвай и Геко SP за 3,05 лв. Сако SP за 3,45 лв - 11,7 грама. Федерал SP пак 11,7 грама за 3,05 лв. Патрони има, трябват проби за точност и стрелба за тренировка.
 3. Аз мойта карабина я прострелвам с Геко Таргет за 1,05 лв. и тренирам с тях. После за сезона я прострелвам с Геко Експрес или RWS SP 55 грейна за 2,09 лв. и ловувам с тях. На 50 метра разликата е 2-3 сантиметра и прострелването е много лесно и бързо. Просто иска много стрелба и опити и пушката сама ще си каже
 4. За едрите животни е хубаво куршума(проектила) да е с контролирана експанзия(още по-добре двуделен) като Nosler Partition и тегло поне 10,7 грама или 11,7 още по-добре. Колкото е с по-тъп връх(казано лаишки) толкова по-добре(балистични коефициенти не ни интересуват).
 5. И аз търся, но ако нямаш познат човек е почти невъзможно да си намериш. В Созопол няма и скоро няма да има. Потърси по селата
 6. Здравейте отново. Ловец съм от 4 години и членувам в една дружинка в ямболска област но ми идва далече да ходя. Имам всички документи и съм редовен ловец. Търся си дружинка в Бургаска област. Живея в Бургас и в Созопол се прибирам събота и неделя. Имам и карабина в калибър 223 ремингтон и практикувам основно птичи лов и хищници. Ако някъде по селата има място в дружинката пишете.
 7. Споделете кой е Кирил Балабанов и къде да го открия Ако може и цената(може и на лични). Благодаря
 8. Страхотна е. Пробвах я в магазина Беше в 308 калибър. Болта много ми хареса как се движи
 9. Ето тук вижте как се стреля нощем на подобна дистанция (600 ярда) На 6-тата минута се вижда групата от два куршума в центъра Аз бих предпочел CheyTac M200 пред СДВ.
 10. Здравейте, моля ако някой има телефона на Илиян Микулашев да ми го изпрати на пощата
 11. Здравейте, трябва ми пъдпъдъча мас за болно ухо. От Бургас съм. Ако му се намира на някой моля да пише да си купя
 12. Точно така. Те са с усилен заряд и ще си разбиеш пушката. То на кутията пише..
 13. Не ловец а машина Пиле и аз имам същата свирка но ме надушват гадовете вече два пъти подред На третият ще има реванш
 14. За разузнаването е така но за да я продават свирката в магазина значи има приложение
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.