Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

chunga_changa

Ловец
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Неделчев
 • Оръжие
  Иж 18, Иж 54
 • Куче
  ягдтериер
 • МПС
  MB G-klasse
 • Град
  Свищов
 • ЛРД
  2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Обади ми се 0898329808

 2. ТАЗИ ОБЯВА Е ИЗТЕКЛА!

  • ПРОДАВАМ
  • УПОТРЕБЯВАНО

  ПРОДАДЕН! Колеги, продавам си Mosquito-то поради неизползването му! Вече 2-ра години стои в касата и прашясва! След закупуването ми на адаптор 22 LR за Аркуса ми, той ми стана основен пистолет за стрелба за кеф и забавление и необходимостта от втори такъв пистолет изчезна! Пистолета е на не повече от 400-500 патрончета, в перфектно техническо и визуално състояние, видно по-долу от снимките. Използваните боеприпаси са били в 90% от случаите Geko и RWS Pistol. Пистолета не е носен в кобур. Към него има 2 пълнителя, единия неизползван, резервна възвратна пружина, 2 резервни мушки, ключе за заключване, зип за почистване /на снимките го няма/, фабричната прострелка, книжките към пистолета, фактура за закупуването му и гаранционна карта /изтекла/. В един момент реших, че ще му слагам бързомер и затова му купих оригинална стойка за такъв, но после се отказах. Стойката също е в камплекта, както и законния брой /45 бр./ боеприпаси. Цена, която търся е 420 лв. Пистолета се намира в гр. Свищов. За контакти на ЛС или на тел.: 0878 912 714 - Георги.

  420,00 лв.

 3. Виж обявата Продавам Sig Sauer Mosquito Titan .22 LR ПРОДАДЕН! Колеги, продавам си Mosquito-то поради неизползването му! Вече 2-ра години стои в касата и прашясва! След закупуването ми на адаптор 22 LR за Аркуса ми, той ми стана основен пистолет за стрелба за кеф и забавление и необходимостта от втори такъв пистолет изчезна! Пистолета е на не повече от 400-500 патрончета, в перфектно техническо и визуално състояние, видно по-долу от снимките. Използваните боеприпаси са били в 90% от случаите Geko и RWS Pistol. Пистолета не е носен в кобур. Към него има 2 пълнителя, единия неизползван, резервна възвратна пружина, 2 резервни мушки, ключе за заключване, зип за почистване /на снимките го няма/, фабричната прострелка, книжките към пистолета, фактура за закупуването му и гаранционна карта /изтекла/. В един момент реших, че ще му слагам бързомер и затова му купих оригинална стойка за такъв, но после се отказах. Стойката също е в камплекта, както и законния брой /45 бр./ боеприпаси. Цена, която търся е 420 лв. Пистолета се намира в гр. Свищов. За контакти на ЛС или на тел.: 0878 912 714 - Георги. Автор chunga_changa Дата 8.04.2017 Цена 420,00 лв Категория Оръжия
 4. Колеги, продавам 2-а странични монтажа за АК и клонинги! Монтажите мисля, че са китайски или поне единия, купувани са от тук от някакъв интернет магазин и не са използвани, а само са изпробвани! Не са използвани, защото с баща ми преминахме на бързомери! От снимките е видно, че не са използвани! По-големия монтаж - Midwest Idustries е с цена 70 лв., а по-малкия - 45 лв. Прадава се и сгъваема дръжка за уивър/пикатини база - цена 10 лв. Дръжката също е неизползвана! За контакти 0878 912 714 - Георги или на ЛС!
 5. Пушката е продадена! Темата може да се заключи!
 6. Пушката е запазена за колега от форума!
 7. Нова цена на флоберката - 370 лв.
 8. Колеги, продавам китайска нарезна пушка 22 LR, копие на Бърно 1, с тази разлика, че китайката не произвежда изстрел при натискане на спусъка напред, като Бърното! Марката е Norinco, модела е JW-15A. Пушката никога не е използвана за лов и практически е нова! Има изстреляни около 20-30 патрона! От около 12-13 години стои първо в касата на баща ми, а сега в моята каса без да се използва, та това е и причината за продажбата й. Механизмите и цевта на пушката са перфектни, както и приклада й, с изключение на една малка вдлъбнатина по приклада /на ложата/, която се вижда от снимките! Цената, която и търся е 380 лв. За контакти - тук в темата, на ЛС или на тел. 0878 912 714. Пушката се намира в гр. Свищов.
 9. Има, има! И нисък има, и висок има, и въобще има около 10 варианта на монтаж за СВТ! Естествено не са български ами са руски, немски и щатски! Български има мисля само един и то доста тежък около 500-600 грама! Ето нисък руски
 10. Колеги и аз бях пред същата дилема с регулировката на Сайга 12 преди една година. В интернет намерих долната схема, която ми изясни нещата. От тогава си държа пушката на положение 2 и нямам никакви проблеми дори и с 24 грамови патрони. Естествено когато ходя на свински лов е в положение 1, защото ползвам предимно магнум патрони. Логиката, е че при положение 2 навлизат повече газове в газовата камера и с по-голяма лекота презарежда леки патрони. При магнум патрони навлизането на газовете е намалено поради причината, че тези патрони имат по голям заряд и по-продължително време оказват натиск върху буталото. Ако се стреля с магнум патрони на положение 2 се увеличава малко повече отката, но е поносимо. Това нещо съм го изпробвал! За себе си съм си извадил следния извод: Положение 1 - от 30 грамови патрони нагоре Положение 2 - от 24 до 32-34 грамови патрони При положение 1 и 28 грама ги гърми, но в зависимост от марката патрони има или няма засечки! Дано съм бил полезен с опита си на някого! Само да отбележа, че пушката ми е с постоянен пълен (1 мм.) шок, понеже смятам, че има значение! Поздрави на всички колеги и наслука!
 11. Колеги, поради загубване на пълнителя, търся пълнител за самозарядна ловна пушка Сайга - 12 (12х76 - ако има значение)? Няма значение дали е за 5, 8 или 10 патрона! Ако може предложенията да са тук в темата или на ЛС, защото почти целодневно нямам обхват и съм трудно откриваем!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.