Jump to content

chunga_changa

Ловец
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Неделчев
 • Оръжие
  Иж 18, Иж 54
 • Куче
  ягдтериер
 • МПС
  MB G-klasse
 • Град
  Свищов
 • ЛРД
  2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chunga_changa's Achievements

 1. Обади ми се 0898329808

 2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • USED

  ПРОДАДЕН! Колеги, продавам си Mosquito-то поради неизползването му! Вече 2-ра години стои в касата и прашясва! След закупуването ми на адаптор 22 LR за Аркуса ми, той ми стана основен пистолет за стрелба за кеф и забавление и необходимостта от втори такъв пистолет изчезна! Пистолета е на не повече от 400-500 патрончета, в перфектно техническо и визуално състояние, видно по-долу от снимките. Използваните боеприпаси са били в 90% от случаите Geko и RWS Pistol. Пистолета не е носен в кобур. Към него има 2 пълнителя, единия неизползван, резервна възвратна пружина, 2 резервни мушки, ключе за заключване, зип за почистване /на снимките го няма/, фабричната прострелка, книжките към пистолета, фактура за закупуването му и гаранционна карта /изтекла/. В един момент реших, че ще му слагам бързомер и затова му купих оригинална стойка за такъв, но после се отказах. Стойката също е в камплекта, както и законния брой /45 бр./ боеприпаси. Цена, която търся е 420 лв. Пистолета се намира в гр. Свищов. За контакти на ЛС или на тел.: 0878 912 714 - Георги.

  420.00 BGN

 3. Виж обявата Продавам Sig Sauer Mosquito Titan .22 LR ПРОДАДЕН! Колеги, продавам си Mosquito-то поради неизползването му! Вече 2-ра години стои в касата и прашясва! След закупуването ми на адаптор 22 LR за Аркуса ми, той ми стана основен пистолет за стрелба за кеф и забавление и необходимостта от втори такъв пистолет изчезна! Пистолета е на не повече от 400-500 патрончета, в перфектно техническо и визуално състояние, видно по-долу от снимките. Използваните боеприпаси са били в 90% от случаите Geko и RWS Pistol. Пистолета не е носен в кобур. Към него има 2 пълнителя, единия неизползван, резервна възвратна пружина, 2 резервни мушки, ключе за заключване, зип за почистване /на снимките го няма/, фабричната прострелка, книжките към пистолета, фактура за закупуването му и гаранционна карта /изтекла/. В един момент реших, че ще му слагам бързомер и затова му купих оригинална стойка за такъв, но после се отказах. Стойката също е в камплекта, както и законния брой /45 бр./ боеприпаси. Цена, която търся е 420 лв. Пистолета се намира в гр. Свищов. За контакти на ЛС или на тел.: 0878 912 714 - Георги. Автор chunga_changa Дата 8.04.2017 Цена 420,00 лв Категория Оръжия
 4. Колеги, продавам 2-а странични монтажа за АК и клонинги! Монтажите мисля, че са китайски или поне единия, купувани са от тук от някакъв интернет магазин и не са използвани, а само са изпробвани! Не са използвани, защото с баща ми преминахме на бързомери! От снимките е видно, че не са използвани! По-големия монтаж - Midwest Idustries е с цена 70 лв., а по-малкия - 45 лв. Прадава се и сгъваема дръжка за уивър/пикатини база - цена 10 лв. Дръжката също е неизползвана! За контакти 0878 912 714 - Георги или на ЛС!
 5. Пушката е продадена! Темата може да се заключи!
 6. Пушката е запазена за колега от форума!
 7. Колеги, продавам китайска нарезна пушка 22 LR, копие на Бърно 1, с тази разлика, че китайката не произвежда изстрел при натискане на спусъка напред, като Бърното! Марката е Norinco, модела е JW-15A. Пушката никога не е използвана за лов и практически е нова! Има изстреляни около 20-30 патрона! От около 12-13 години стои първо в касата на баща ми, а сега в моята каса без да се използва, та това е и причината за продажбата й. Механизмите и цевта на пушката са перфектни, както и приклада й, с изключение на една малка вдлъбнатина по приклада /на ложата/, която се вижда от снимките! Цената, която и търся е 380 лв. За контакти - тук в темата, на ЛС или на тел. 0878 912 714. Пушката се намира в гр. Свищов.
 8. Има, има! И нисък има, и висок има, и въобще има около 10 варианта на монтаж за СВТ! Естествено не са български ами са руски, немски и щатски! Български има мисля само един и то доста тежък около 500-600 грама! Ето нисък руски
 9. Колеги и аз бях пред същата дилема с регулировката на Сайга 12 преди една година. В интернет намерих долната схема, която ми изясни нещата. От тогава си държа пушката на положение 2 и нямам никакви проблеми дори и с 24 грамови патрони. Естествено когато ходя на свински лов е в положение 1, защото ползвам предимно магнум патрони. Логиката, е че при положение 2 навлизат повече газове в газовата камера и с по-голяма лекота презарежда леки патрони. При магнум патрони навлизането на газовете е намалено поради причината, че тези патрони имат по голям заряд и по-продължително време оказват натиск върху буталото. Ако се стреля с магнум патрони на положение 2 се увеличава малко повече отката, но е поносимо. Това нещо съм го изпробвал! За себе си съм си извадил следния извод: Положение 1 - от 30 грамови патрони нагоре Положение 2 - от 24 до 32-34 грамови патрони При положение 1 и 28 грама ги гърми, но в зависимост от марката патрони има или няма засечки! Дано съм бил полезен с опита си на някого! Само да отбележа, че пушката ми е с постоянен пълен (1 мм.) шок, понеже смятам, че има значение! Поздрави на всички колеги и наслука!
 10. Колеги, поради загубване на пълнителя, търся пълнител за самозарядна ловна пушка Сайга - 12 (12х76 - ако има значение)? Няма значение дали е за 5, 8 или 10 патрона! Ако може предложенията да са тук в темата или на ЛС, защото почти целодневно нямам обхват и съм трудно откриваем!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.