Jump to content

petio75

Ловец
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

petio75 last won the day on May 4 2017

petio75 had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  Петьо Колев
 • Куче
  Бг.гончета,бретон
 • Град
  София
 • ЛРД
  Торос

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

petio75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

373

Reputation

 1. Тази тема не е на клуба,а за българко лудогорско гонче ,така че кучето за което говориш не е за тази тема според мен
 2. Като гледам как геройски се защитава тезата за взетото решение, смятам че може и да не бъде преразглеждана за в бъдеще.С оглед тази позиция и с оглед моето несъгласие с взетото решение на ОС, аз смятам че с мойте действия мога и да наруша клубните правила.За да не го правя,аз също смятам да подам молба за напускане на клуба.На всички желая успешна и ползотворна работа за развитието на породата българско гонче.
 3. Рашайков,за морал и мироглед си прав,не ние бяхме хората,които заплодиха родословните си кучки на мелези за справка Сибир,против правилата на клуба и сега да обвиняваш колеги,че се увличат по модерни /родословни/ представители на породата.А това,че не сме били на ОС поради може би обективни причини не ни прави виновни и сега да не можем да си изразим позицията.Отново желая приятен ден!!!
 4. То може и обратно, призната бг.ловна порода няма заради такива развъдчици........
 5. Аз Рашайков мисля,че с тези правила няма да може да се ограничат хората да кучат куцо,кьораво и сакато както обаче само ти ги виждаш като такива,и не забравяй че клуба който ги налага не е породата, тези кучета ги е имало и преди създаването на който и да е клуб.Желая приятен ден!!!
 6. Докторе, лично аз до този момент мотиви не съм излагал и мисля че не е тук мястото където да ги споделя, просто изразих позиция,а за това че не съм бил на ОС според мен не означава че не мога да имам такава.
 7. Така мислиш ти,други мислим по друг начин.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.