Jump to content

barii

Ловец
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by barii

 1. Колеги наи големия проблем за липсата на пасета са ДИВЕЧОВЪДНИТЕ СТОПАНСТВА никои не може да съсипе толкова прасета колкото стопанствата те имат по 15-20 капана и хващат цели стада това са стотици животни хванати от един ловен раион. Нито малкия нито коит и да е друг може да навреди толкоз на дивеча с това че си учи кучетата

 2. Колеги тези гончета са загубили повечето ловниите си качества,не са като другите кучета ,като ги гледам много са едри ,неможе другите пород да ъс същите стандартиса с а тези да растат до 75см,а преди са били 55-65см това ще рече ,че са вляли друга кръв от друга порода.

  Колега не разбирам точно вьпроса но гонче 75см не съм виждал а кръв от други породи има в всяка порода по света
 3. И двета песа от пост 10824 и 10825 са на 10 год, и двата са синове на Тарзан и двата носят името Пирин. Дано дълго още да могат да обръщат внимание на младите кучки

  Докторе а ние с дъртите кучки кво да правим?
 4. По снимка трудно може да се дава мнение но ,като цяло кучето стои много добре ,единственото нещо ,което разваля доброто впечатление е висналата гуша и леко провисналите бърни но дано това да е от снимката .Ловуваи със здраве с кучето .

  Колега Асен точно за този недостатък говори

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.