Jump to content

mitko1985

Ловец
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Mitko
 • Оръжие
  loven avtomat
 • Куче
  breton epaniol
 • Град
  lqskovec
 • ЛРД
  lqskovec

mitko1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Цевта е продадена моля ключ
 2. От гр. Лясковец близо до Горна Оряховица и Велико Търново
 3. Слугова цев за Стожер 2000,само с мушка на фирмата ТРУГЛО,която е монтирана допалнително от оръжейния майстор Георги Топалов от гр.Златарица,защото оригиналната мушка е черен метал,който не се откроява от околнота среда. С нея са изтреляни не повече от 30 - 40 бренекета. - Дължина на цевта 55см. - цената на монтираната мушка във ВИПА в София беше 35лв.+ доставката,а цевта я закупих за 200лв.За монтирането на мушката Тругло и прострелката заплатих на оражейника 80лв.Продавам я защото не я използвам,употребявам само нормалната цев, защото на тази не мога да и привикна. Цена:150лв. Номер за връзка 0888 471 063
 4. колега здравей,интересуваме каква е стоманата
 5. колега ако може номер за свръзка благодаря
 6. колега имаш лично съобщение
 7. колега здравей,аз имам женски бретон шпаниол на 4г.,бащата на моето животинче е с родословие, майката е без ,работещо куче е на падпадак,фазан и заек.Далече сам от теб намирам се гр.Лясковец близо до Велико Търново.
 8. колеги здравейте,някой имали представа за конкретната карабина АНШЮЦ калибар 308,или 30,06 цена и каде може да се види.благодаря предварително.
 9. колега здравей, интересува ме цена и каде се намира ножа
 10. Колеги здравейте,имам нужда от мнения за конкретната карабина Savage калибар 308win. болтов затвор без значение от материала на приклада.Интересува ме каственоста на изработката, групираноста и проблеми с тях, недостатаците и и предимствата.Благодаря предварително.
 11. да и аз сам за промяна в сроковете на ловуване на водоплаващ дивеч,трябва да е докрая на Февруари,защото времето сащо се е променило истеглило се е напред т.ст зимата зпочва от няколко години чак Януари а самата сащност на зимата (сащинския студ) е Февруари а при нас този лов е свършил.
 12. колега занях преди извесно време на инж. Георги Топалож той ми каза че неможе да го направи
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.