Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Dachev

Ловец
 • Мнения

  42
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Niki
 • Оръжие
  MP=153 , IJ-26 , SLR-7,62x39
 • Куче
  Куртсхаар, 4 бр. Български трицветни гончета
 • МПС
  Mercedes , Tranzit , Kango
 • ЛРД
  Saedinenie
 1. Продават се 8. бр кутрета родени на 6. май 2014 год. Български трицветни гончета от родители , баща - Българско трицветно и майка - също българско трицветно гонче . Кученцата се намират в гр. Пловдив . Цена 120 лв . за кутре . Контакт тел : 0889 270 914
 2. Да питам имащите карабината Мазалат . Когато се налага бързо презареждане как се случват нещата със затвора , все пак една пушка не е само цев . Чувал съм и че през затвора преминават барутни частици които не са никак приятни след изстрел да ти попарят лицето . Проблем със затвора при презареждането и връщане на барутни газове има ли или всичко това е блъф .
 3. Темата се загуби , не вярвам че собствениците гордеещи се с Мазалата са 5-6 човека в този форум . Качвайте снимки и пишете коментари за пушката .
 4. Темата е много хубава ама що никой не качи поне една снимка бе колеги ? Аз стрелям със СЛР 7,62х39 обаче искам болтова карабина и то в кал. 7,62х54 , а Мазалата си е нашенски и сичката му карантия я има в изобилие . При повреда купуваш на деня а не '' Мии то ся т'ва сега го няма ... ми то трябва заявкаа и срок на доставка N-та дена с предварително заплащане щ'от идва от щтатите и тнт. Не познавам добре Мазалата но знам само че оригиналните цеви не са стока и искат много глезене и скоро иска подмяна с хромираната от ПК . Аз лично искам да е с къса цев до 51см да е къса повратлива за гонка а и смятам ,че няма и да покорявам олимпийски дистанции над 200 метра с което смятам че късичката цев с този калибър ще се справи с незавидна лекота . Не съм разбирач и ще се радвам да прочета още мнения за Мазалата и калибъра .
 5. Колеги , Темата е за мераклии , не е за кусурлии . Качвайте снимки , кой каквото има , да се радваме всички !
 6. Снимките са много скромни само на отделни детайли , искаме цялостното решение .
 7. Колеги , някой правил ли е някакви подобрения по Мазалата си . Било по дървенията по УСМ-то или каквито и да било промени и подобрения по пушката си . Мисля ,че в България има много колеги ловци които имат и се гордеят със слуката и постиженията от своите Мазалати и за това ако някой има новаторски решения и подобрения по тази Бг. карабина нека ги сподели .
 8. Колеги и фенове на СЛР-ки и разни други ...Р-ки . с голям кеф гледам фотосите на всички производни на калаш-а . Искам да помоля всички които са сменяли ,разменяли , променяли приклада и някой правил ли си е приклад от дърво ? Изобщо който е правил каквито и да е подобрения по външен и вътрешен дизайн да качва снимки .
 9. Ж кой район ловуваш колега ?
 10. Много прегледи , без мнения ! Никой ли не е пробвал подобен метод или просто не е ефективен ?
 11. Колеги , тормози ме следната дилема : Ще примамва или ще отблъсква хищниците това - ако се комбинира звукова примамка на стървилище било със труп на животно или рибешки елексирни карантии ? Да или НЕ ?
 12. На мен пък късмета ми да излизам е все кога вали , и днес пак ще изляза в равнината пък може някоя лисана да се покаже , ако ли пък не ще се забавлявам със совите и бухалите .
 13. И снега идва след него , снощи в Пловдив след 18,00 часа заваля дъжд и към 22-23 мисля го обърна на сняг .
 14. Ааа ейй колега , я дай малко отзив за тая дървената със металната капачка на първата знимка . Реакция на нея имаш ли ти , щот аз само бухали и сови събирам .
 15. Представи си ако беше в Аляска тогава май щеше да е Vitara edition indiwidual GRIZZLY BEAR selektion или по скоро ще е Grizzly Bear да си селектира Vitarata по свой си патент
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.