Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

tohko

Ловец
 • Мнения

  182
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

tohko last won the day on Август 5 2015

tohko had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  toshko todorov
 • Оръжие
  fabarm
 • Куче
  barak
 • Град
  Sofia
 • ЛРД
  Sofia sever

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Лично мое мнение с което не искам да засягам никого.Вярвам че във този форум на всеки сърцето му тупти за лов.Поздрави на всички.
 2. Това е така ако се ловува в полета или ветроупорни пояси. в балкана няма такъв лов кучето ако гони гони с километри и часове и пиратки и викове има само за нова година. и да ви кажа коѝто има кучета Свинари. Доказани свинари не ги показва еи тека тека само за спорта зщтото няма какво да доказва на никоѝ.И КОЛЕГИ МИЛИОНЕР КУЧКАР В БЪЛГАРИЯ НЕ ЗНАМ ДА ИМА. И ако куче е истински свинар славата и репутацията му се знае.
 3. РАЗБИХТЕ ГИ ТОЯ СЕЗОН. ДА НЕ ГИ ГАЗИТЕ С ТРАКТОР БЕ КОЛЕГА. ЕВАЛА Е ТОВА Е ЛОВ.А ЛОВ СЕ ПРАВИ С ЧИТАВИ ЛОВЦИ И МНОГО МНОГО ДОБРИ КУЧЕТА.
 4. Еѝѝѝѝѝѝѝ.......МНОГО ЗЪБАТИ ТИЯ.ЕВАЛА. БРАВО И НА КУЧЕТАТА И НА ЛОВЦИТЕ.
 5. Евала Асенчо.Кучето е бомба.Него токазваи много много че има много лоши и зависливи очи.Злобарите да пият хапчета за сън тая вечер.
 6. ЕЕЕЕ МНОГО РОШАВ ТОЯ ПОСТРИЖЕТЕ МУ МАЛКО БРИТОНА.ПРЕДИ ВРЕМЕ АКО НЕСЕ ЛЪЖА ИМАШЕ ПРОДАДЕНО ЗА БАРАК ПОДОБНО ПАЛЕ ОТ ИЗВЕСТЕН РАЗВЪДЧИК НА БАРАЦИ. ЯВНО ДАМАЗЛЪКА СЕ ПАЗИ.
 7. Шопа си постигна целта оплю дружинката и всички неини членове само със пет реда без доказателства. хората от дружинката не ги познавам и не взимам страна но немисе вярва дружинка с толкова дивеч и отстрел на прасета да стрелят сърни и притова толкова явно та чак и кожите да хфърлят на явно място.и не вярвам при толкова прасета хората да си развалят кучетата с лов на сърни.аз ходя само гонач имам четири кучета и знам с какъв труд мъка и постоянство се прави хубаво куче свинар и да го развалят с някакви сърни.това за мен е клевета ако няма доказателства и ще посаветвам колегите от дружинката да си потърсят правата да се посъветват с юрист и да си пуснат жалба по надлежният ред.защото това е голямо петно за дружинката. а като гледам хората там съвестни и одговорни всеки от тях застава със името си и достоинството си не се крият като мишки.
 8. Колеги един съвет от мен.пазете си кучетата и много много не ги показваите.а още по малко пък доказваите на какво са способни.
 9. Евала. Е тетова са бъдещи свинари.малка забелешка клипа трябва да носи ЗАГЛАВИЕ БАРАЧЕ И ГОНЧЕ.това е в кръга на шегата.А ИНАЧЕ УСПЕХ НА ВСИЧКИ ЛЮБИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИ ПОРОДИ В ПРЕДСТОЯЩОТО ОТКРИВАНЕ НА СВИНСКИЯТ ЛОВ.е не само на тях успех на всички колеги.
 10. tohko

  Гатер

  Нерза е агресивен само когато кучето има контакт с прасето. и то прябва да е много агресивно много да го хапе иначе прасето не напада.
 11. Страхотен тандем.с много хъс в очите за лов.
 12. колега прати ми телефона имам интерес за бързомера.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.