Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

bagamerri

Ловец
 • Мнения

  28
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  star
 • Оръжие
  pero
 • Куче
  kapoiy
 • МПС
  brichka
 • Град
  golem
 • ЛРД
  selo
 • Skype
  neam
 1. Добре че ги има,все повече и по реални. А с туй гонене сал по прасета,май зачестяват излетите да се пуца само по шишета.
 2. Пък капоите от друго населено място,трите от едно котило
 3. Привет на всички ви любящи Породата и бъдещи такива.Поздрав и възхвала на организаторите и участниците.Каква радост за окото и ухото беше само.Не бойте се, хамбар без плява няма.Важното че е пълен и се пълни с материал арен и все по калиброван.Благодаря на дейците от клуба че "изкараха от храстите" мен и доктора Лозенски.Че поканиха доказан съдия макар и скъпоплатен, да съди по стандарт а не и по мнение. Ех, ако се придвижи работа по регистрацията и обедините с БЛГ Тихомирчо Рз,тогава и ще прегръщам.
 4. Тая кучка идва внучка на мойта Пашка и Данчо.Доктора Данчо го е качил,ако е снимал и 2ве кучици прегърнати от един "младеж" или майка с палета ще се види и бабата.Тя е и баба на други популярни вам гончета.
 5. Не, ти имаш автентична снимка на Блейка с Пейо.На Блейк 02/90 бялото на гърдите бяха няколко косъма буквално,пък и не само това е разликата.
 6. Роко 861/89 от ФЧПЛК.Това куче ако не е той,приликата е невероятна.
 7. Благодаря за въпроса. Няма да бъда изчерпателен, ще нахвърлям само щрихи.Бъдещето е на такива като теб, а това е и отговорност.Виждам екстериорни и много чистопородни животни.Преди фермата породата във вида напасван по Лозенски ,БГ гончетата бяха основно в Капсулирани региони.Сега са разпостранени повсеместно .Това е най показателно че ФЧПЛК гр.Русе си е изпълнила предназначението. Според мен сегашните ви грижи идват по генотипа.Сиреч върти се една и съща кръв. Имбридинг в/у имбридинга по една линия дори през 2ве поколения,води почти винаги до негативни резултати.Така наричаните "аборигени" ги има и това е пътя според мен.По гатерите на Североизточна Б/я селските момчета вадят такива кучета.Не визирам и не ангажирам никого,желая ви успехи.
 8. Широка беше Чита 96/92 /цоцито/ от Асен404/83 и Буря874/89 ,за нея говориш. На Дудито името идва от дуднене.Сега даже е модерна тая дума.Колкото до Данчо ,Делчо е качил под пост13676/912 стр. 2ве негови снимки,всеки да си прецени.Незнам защо излязоха така лошокачественни, както и тия на Блейка и Чоко. Данчо 126/92 беше куче динамит,той и Пейовата Тинка13/90 са най умните БГ гончета ,които аз съм познавал.Крали са ни неведнъж ,върху него има няколко посегателства,Е не успяха. И не само това е показателно.
 9. Един от "Виновниците" да го има Роко на бял свят,както и златното кутило на Лора е Недко от с.Камен Стражишко.Недко по онова време в двора си държеше само каймак копои.Негов мъжки е и баща на Роко.
 10. На тия скромни мъже и други неосветени досега като тях, едно голямо Аферим и БЛАГОДАРЯ.Съхранили и градили породата от преди картините на Яшин та до наши дни.Без техните Дамазлъци , ни ферма щеше да има ни "Баненски корифей" ни сегашната повсеместно разпостранена популация на БГ гонче.Тази снимка е репортерска и е популярна.Ще се радвам ако техните преки наследници започнат да качват фотоси,знам че има какво да покажат и история и на живо.Погледнете каква кондиция юни месец и то си има отговора.Аз в техните дворове гонче на синджир не съм видял.Всичката стока от пиле до кон, боща върви.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.