Jump to content

bagamerri

Ловец
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  star
 • Оръжие
  pero
 • Куче
  kapoiy
 • МПС
  brichka
 • Град
  golem
 • ЛРД
  selo
 • Skype
  neam

bagamerri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Reputation

 1. Добре че ги има,все повече и по реални. А с туй гонене сал по прасета,май зачестяват излетите да се пуца само по шишета.
 2. Пък капоите от друго населено място,трите от едно котило
 3. Привет на всички ви любящи Породата и бъдещи такива.Поздрав и възхвала на организаторите и участниците.Каква радост за окото и ухото беше само.Не бойте се, хамбар без плява няма.Важното че е пълен и се пълни с материал арен и все по калиброван.Благодаря на дейците от клуба че "изкараха от храстите" мен и доктора Лозенски.Че поканиха доказан съдия макар и скъпоплатен, да съди по стандарт а не и по мнение. Ех, ако се придвижи работа по регистрацията и обедините с БЛГ Тихомирчо Рз,тогава и ще прегръщам.
 4. Тая кучка идва внучка на мойта Пашка и Данчо.Доктора Данчо го е качил,ако е снимал и 2ве кучици прегърнати от един "младеж" или майка с палета ще се види и бабата.Тя е и баба на други популярни вам гончета.
 5. Не, ти имаш автентична снимка на Блейка с Пейо.На Блейк 02/90 бялото на гърдите бяха няколко косъма буквално,пък и не само това е разликата.
 6. Роко 861/89 от ФЧПЛК.Това куче ако не е той,приликата е невероятна.
 7. Благодаря за въпроса. Няма да бъда изчерпателен, ще нахвърлям само щрихи.Бъдещето е на такива като теб, а това е и отговорност.Виждам екстериорни и много чистопородни животни.Преди фермата породата във вида напасван по Лозенски ,БГ гончетата бяха основно в Капсулирани региони.Сега са разпостранени повсеместно .Това е най показателно че ФЧПЛК гр.Русе си е изпълнила предназначението. Според мен сегашните ви грижи идват по генотипа.Сиреч върти се една и съща кръв. Имбридинг в/у имбридинга по една линия дори през 2ве поколения,води почти винаги до негативни резултати.Така наричаните "аборигени" ги има и това е пътя според мен.По гатерите на Североизточна Б/я селските момчета вадят такива кучета.Не визирам и не ангажирам никого,желая ви успехи.
 8. Широка беше Чита 96/92 /цоцито/ от Асен404/83 и Буря874/89 ,за нея говориш. На Дудито името идва от дуднене.Сега даже е модерна тая дума.Колкото до Данчо ,Делчо е качил под пост13676/912 стр. 2ве негови снимки,всеки да си прецени.Незнам защо излязоха така лошокачественни, както и тия на Блейка и Чоко. Данчо 126/92 беше куче динамит,той и Пейовата Тинка13/90 са най умните БГ гончета ,които аз съм познавал.Крали са ни неведнъж ,върху него има няколко посегателства,Е не успяха. И не само това е показателно.
 9. Един от "Виновниците" да го има Роко на бял свят,както и златното кутило на Лора е Недко от с.Камен Стражишко.Недко по онова време в двора си държеше само каймак копои.Негов мъжки е и баща на Роко.
 10. На тия скромни мъже и други неосветени досега като тях, едно голямо Аферим и БЛАГОДАРЯ.Съхранили и градили породата от преди картините на Яшин та до наши дни.Без техните Дамазлъци , ни ферма щеше да има ни "Баненски корифей" ни сегашната повсеместно разпостранена популация на БГ гонче.Тази снимка е репортерска и е популярна.Ще се радвам ако техните преки наследници започнат да качват фотоси,знам че има какво да покажат и история и на живо.Погледнете каква кондиция юни месец и то си има отговора.Аз в техните дворове гонче на синджир не съм видял.Всичката стока от пиле до кон, боща върви.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.