Jump to content

bagamerri

Ловец
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bagamerri

 1. Добре че ги има,все повече и по реални. А с туй гонене сал по прасета,май зачестяват излетите да се пуца само по шишета.
 2. Пък капоите от друго населено място,трите от едно котило
 3. Привет на всички ви любящи Породата и бъдещи такива.Поздрав и възхвала на организаторите и участниците.Каква радост за окото и ухото беше само.Не бойте се, хамбар без плява няма.Важното че е пълен и се пълни с материал арен и все по калиброван.Благодаря на дейците от клуба че "изкараха от храстите" мен и доктора Лозенски.Че поканиха доказан съдия макар и скъпоплатен, да съди по стандарт а не и по мнение. Ех, ако се придвижи работа по регистрацията и обедините с БЛГ Тихомирчо Рз,тогава и ще прегръщам.
 4. Тая кучка идва внучка на мойта Пашка и Данчо.Доктора Данчо го е качил,ако е снимал и 2ве кучици прегърнати от един "младеж" или майка с палета ще се види и бабата.Тя е и баба на други популярни вам гончета.
 5. Не, ти имаш автентична снимка на Блейка с Пейо.На Блейк 02/90 бялото на гърдите бяха няколко косъма буквално,пък и не само това е разликата.
 6. Роко 861/89 от ФЧПЛК.Това куче ако не е той,приликата е невероятна.
 7. Благодаря за въпроса. Няма да бъда изчерпателен, ще нахвърлям само щрихи.Бъдещето е на такива като теб, а това е и отговорност.Виждам екстериорни и много чистопородни животни.Преди фермата породата във вида напасван по Лозенски ,БГ гончетата бяха основно в Капсулирани региони.Сега са разпостранени повсеместно .Това е най показателно че ФЧПЛК гр.Русе си е изпълнила предназначението. Според мен сегашните ви грижи идват по генотипа.Сиреч върти се една и съща кръв. Имбридинг в/у имбридинга по една линия дори през 2ве поколения,води почти винаги до негативни резултати.Така наричаните "аборигени" ги има и това е пътя според мен.По гатерите на Североизточна Б/я селските момчета вадят такива кучета.Не визирам и не ангажирам никого,желая ви успехи.
 8. Широка беше Чита 96/92 /цоцито/ от Асен404/83 и Буря874/89 ,за нея говориш. На Дудито името идва от дуднене.Сега даже е модерна тая дума.Колкото до Данчо ,Делчо е качил под пост13676/912 стр. 2ве негови снимки,всеки да си прецени.Незнам защо излязоха така лошокачественни, както и тия на Блейка и Чоко. Данчо 126/92 беше куче динамит,той и Пейовата Тинка13/90 са най умните БГ гончета ,които аз съм познавал.Крали са ни неведнъж ,върху него има няколко посегателства,Е не успяха. И не само това е показателно.
 9. Един от "Виновниците" да го има Роко на бял свят,както и златното кутило на Лора е Недко от с.Камен Стражишко.Недко по онова време в двора си държеше само каймак копои.Негов мъжки е и баща на Роко.
 10. На тия скромни мъже и други неосветени досега като тях, едно голямо Аферим и БЛАГОДАРЯ.Съхранили и градили породата от преди картините на Яшин та до наши дни.Без техните Дамазлъци , ни ферма щеше да има ни "Баненски корифей" ни сегашната повсеместно разпостранена популация на БГ гонче.Тази снимка е репортерска и е популярна.Ще се радвам ако техните преки наследници започнат да качват фотоси,знам че има какво да покажат и история и на живо.Погледнете каква кондиция юни месец и то си има отговора.Аз в техните дворове гонче на синджир не съм видял.Всичката стока от пиле до кон, боща върви.
 11. Благодаря на колегата че е публикувал тоя фотос.Предполагам че е правена от Тотю Тотев от гр.Ловеч,той имаше навика да ни гостува подготвен,за което сега съм му благодарен.Това е Асен 404/83 тук е млад 2/3 годишен.За жалост позицията не подчертава красивата му глава.На пост 405, както и по 2та фотоса по запитването на Делчо е баща му Арап,снимките са правени за Експо 81.
 12. Блейк 02/90 на Пею от Русе, произведен във ФЧПЛК.Не го е спирал от лов,безчет ловни излети.Работи много стръвно и упорито,доказан свинар.Има един емблематичен лов,след който Пею кандиса да го продаде на Иван от Враца.
 13. Истината е близо.Това е и еталона като мерки по който е хубаво да се равнявате.
 14. Рума на Сотир от София .от Иван Ленов. Делчо има родословието , дал съм и снимки на Румито и Гоце като бебета.
 15. Марчо 142/92 от А.404/83 и М.975/90 взел визията на вуйчо си Маджар 974/90 пряк Воденски джинс
 16. Пак свободни съчинения,питай Сенко какво след това е взел от Русе и какво са му казали за Диана 108/92. Не плюй, там дето си целувал! 108 е ушния и номер.
 17. Ама си ги нацвъкал Бомба.Маджар 974/90 и Марта 975/90 са от Воден,От Шопара са Чоко 757/87 беше в ловна група , не е качвал и Дечка 804.написах по памет,поздрав и на Бай Ристо
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.