Jump to content

naksi

Ловец
 • Posts

  126
 • Joined

 • Last visited

About naksi

 • Birthday 05/28/1982

Допълнителна информация

 • Име
  Иван
 • Оръжие
  atta arms,silma,Browning X-bolt
 • Куче
  курцхар
 • МПС
  feroza
 • Град
  козлодуй
 • ЛРД
  Сокол

Recent Profile Visitors

854 profile views

naksi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

77

Reputation

 1. Колеги притежавам такава оптика и на скоро ми дойде CDS системата. Та вапроса ми е дали някой е монтирал такава система да ми обясни или да ми покаже клипче, че не ми е съвсем ясно.
 2. Не съм виждал ,но в едно от полетата чух песента на няколко от тях. Не съм сигурен обаче дали е започнал прелета или са миналогодишните който не са могли да излетят.
 3. Това вече е друго ,в такъв случай и аз вече съм не . К'во тогава я хвалат толкова много в техния сайт.
 4. VX 3 нямам,но имам VX 6 и знам че оптиките на леуполд са доста здрави и надеждни. Пълни са с азот за да не се замъгляват лешите при рязка смяна на температурата ,има повтаряемост на кликовете ,което значи че няма да се разстрои при въртене на тумблерите може да издържи отката на сериозен калибър има и тумблер за корекция на паралакса ,а това ти дава възможност да стреляш на средни и дълги дистанций еднакво точно.Ако искаш да знаеш подробности в сайта на леуполд пише всияко.
 5. Бях се ориентирал към беретата, прочетох в саита на берета всичко за нея пише ,че отката е значително по слаб заради въртрливото движение на цевта. И че на тестовете е издържала на 150000 изстрела без серйозни повреди по механиката и цевта. Също четох и за хеклера той е издържал на 90000 изстрела ,но както и да е. Един от двата ще бъде за сега клоня повече към хеклера понеже никой не каза нещо хубаво за беретата. Надявам се да имам възмижност да стрелям и с двата ,това ще ме улесни доста.
 6. Пробвай с патрон на winchester supreme elite с куршум ХР3 180 грейна. БК 0,527 ,дулна скорост 915м.с. Аз стрелям с такъв и съм доста доволен,на 100м.сабира 5 патрона в група то около 3см.
 7. Ще го ползван единствено за стрелба по мишени. Ако знаете някой пистолет който да е по прецизен от друга марка но в същия ценови клас кажете . Аз не съм се спрял категорично само на тези три марки. Искам като отида на стрелбището да не разсейва много групата и да бия всичко наред....
 8. Колеги предстои ми закупуване на пистолет и съм пред дилема. Кой от трите да бъде. Двоума се между H&K P30 ,SIG ZAUER 2022 и BERETA PX4 STROM. Хващал съм ги и трите удобни са ,но не съм стрелял с нито един. Някой ако има наблюдения да каже кой прави по добра група.
 9. И аз това искам,само земедилците да не изорат нивите както правят всяка година и да ни оставят само голи полета.
 10. Колеги решил съм да си купя X-bolt ,но не съм имал възмжност да стрелям с такава пушка. Някой има ли наблюдения за да сподели мнение. И ако някой се сеща за по добра карабина от горепосочената ,но от същия ценови клас моля да каже. Приемам предложения.
 11. Адаш,знаеш ли каква е реалната далекобойност на този калибър,ако стреляш по 100кг. животно например? Гледам имаш пушка в този калибър.
 12. Колеги не ви ли свършиха фазаните,щото при нас доста понамаляха вдигат се предимно женски,но не ги бием. Я се вдигне някой петел я не.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.