Jump to content

Kokolaicho

Ловец
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

About Kokolaicho

 • Birthday 08/11/1980

Допълнителна информация

 • Име
  Nikolai
 • Оръжие
  Беретта s55
 • Куче
  Пойнтер
 • ЛРД
  Pirdop

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kokolaicho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

81

Reputation

 1. Слаба работа тази годинаВчера 1брои пъдпъдък и 1 гривек, а днес 3 броя пъдпъдъци
 2. Здравейте колеги ! Днес открих сметката и за месец август . Ситуацията беше абсолютно идентична с предишната - цяла вечер няма никой и за последно отидох на нивата ,където заснех предния клип . Свирка, очички, заход за подветряне,извикване ,стоп и изстрел ! Разликите : едър мъжки, закован на 88 м. на място без да мръдне във врата ,поражения няма,само дупка със замба и като заспал! И най важната разлика - клип няма ,но пък нямаше да е интересен !!! Наслука на всички!!!Добре си го праснал
 3. Недай си Боже те пипнат какво ще правиш, заради 1лисица ? наслука
 4. Усетих че ще падат нали? малко съм в почивка до август не дават бележки до тогава ще се наслаждавам на вашите слуки, не мога да разбера каква е тази политика с бележките при нас нали си плащаме членският внос ?
 5. оплезил се е, ще падат още наслука
 6. Аа да се (оплача) че ни спряха бележките на целият регион че пак някой се е захласхал по лова. Какво сме виновни другите,когато хищника е най гладен и търси храна за малките след някои ден .Но какво да се прави и те заслужават да бъдат оставени малко да почиват поне докато родят и така нататък. Ще се похваля чак август месец с нещо позиращо за снимка.На всички останали ,успех и наслука във този вид лов ,а аз оставам въздържател до тогава ,успех приятели.....
 7. Ами и при нас е така ,двама трима за намаляване на хищника другото е за мръвката ,нима не могат да отделят от семейният бюджет 9 лева за килограм мръвка примерно.Защо не могат да се върнат старите закони ,та дано някой се замисли за напред .
 8. Тази лисица седи оттогава на чакалото , и нищо не я пипа явно времето се затопли и хищниците си намират достатъчно храна при положение че в района има хищници.
 9. Браво на вас, това се казва слука,поздравления.
 10. Ето я и нея,едно мъжкарче миналогодишно което пое към вечните ловни полета .
 11. Браво на Теб,аз също отидох да я пробвам моята ламаринка сутринта рано и да занеса малко жито на яребиците ,и за мои късмет видях и две сформирали се вече двойки.След десетина минути изпробване в далечината около 200м видях че идва една лисица, изсвирих няколко пъти обаче тя се изгуби от погледа ми в гъстия подраз.Незнам дали пътя и беше от там, или се отзова чула вече звука от моето произведение??? За съжаление не дойде за сутрешно фото .
 12. Браво на теб,ще пробвам и моите ламарини,обаче рано сутрин.
 13. И аз пробвах вчера и днес,обаче не се получава имам и нордик мини предатор трябва да наблегна на нея че нямам слука още с това чудо.
 14. Еми НА МЕН МИ СТАНА ОЩЕ ПО СЛАДКО, КАТО Я ПРИНУДИХ ДА ОСТАНЕ ДА ПОЗИРА ЗА СНИМКА ПОЗДРАВИ И НАСЛУКА НА ВСИЧКИ ЧЕ СЪМ СПАСИЛ НЯКОЛКО ЗАЙЧЕТА И ЯРЕБИЧКИ . КОЛЕГА НЕЗНАМ АМА ПРИ МЕН,ДО 10 ЧАСА ВЕЧЕРТА И СУТРИНТА НАДЕЖДАТА НЕ МЕ НАПУСКА А СЛЕД ТОВА Е ВЕЧЕ ДРУГ ВЪПРОС.
 15. Другата снимка е много голяма, и немога да я кача за съжаление!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.