Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

DUDU

Ловец
 • Мнения

  34
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  DUDU
 • Оръжие
  BROWNING 3006,V.BERNARDELLI,STOEGER,S/W-357MAG
 • Куче
  ДРАТХАР,КУРЦХАР
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  kurtovo

Последни посетители

1068 профилни разглеждания
 1. Виж обявата ремарке за кучета Продавам ремарке за кучета,много леко и удобно. В корпуса на ремаркето са направени клапи за въздух,които могат да се отварят и затварят. Ремаркето е достатъчно голямо за да осигури комфорт за почивка на вашите любимци след ловния излет или дълъг път. Ремаркето е с всички необходими регистрации и документи за да се движи в страната и извън нея. тел. 0887240795 Автор DUDU Дата 8.06.2017 Цена 666,00 лв Категория Аксесоари
 2. ТАЗИ ОБЯВА Е ИЗТЕКЛА!

  • ПРОДАВАМ
  • УПОТРЕБЯВАНО

  Продавам ремарке за кучета,много леко и удобно. В корпуса на ремаркето са направени клапи за въздух,които могат да се отварят и затварят. Ремаркето е достатъчно голямо за да осигури комфорт за почивка на вашите любимци след ловния излет или дълъг път. Ремаркето е с всички необходими регистрации и документи за да се движи в страната и извън нея. тел. 0887240795

  666,00 лв.

 3. Виж обявата Ремарке за кучета Продавам ремарке за кучета,много леко и удобно. В корпуса на ремаркето са направени клапи за въздух,които могат да се отварят и затварят. Ремаркето е достатъчно голямо за да осигури комфорт за почивка на вашите любимци след ловния излет или дълъг път. Ремаркето е с всички необходими регистрации и документи за да се движи в страната и извън нея. тел. 0887240795 Автор DUDU Дата 13.03.2017 Цена 666,00 лв Категория Аксесоари
 4. ТАЗИ ОБЯВА Е ИЗТЕКЛА!

  • ПРОДАВАМ
  • УПОТРЕБЯВАНО

  Продавам ремарке за кучета,много леко и удобно. В корпуса на ремаркето са направени клапи за въздух,които могат да се отварят и затварят. Ремаркето е достатъчно голямо за да осигури комфорт за почивка на вашите любимци след ловния излет или дълъг път. Ремаркето е с всички необходими регистрации и документи за да се движи в страната и извън нея. тел. 0887240795

  666,00 лв.

 5. По възможност 5 заряден. 0887240795
 6. Колеги,може ли някой да ми помогне?Бих искал да си закупя ловно оръжие втора употреба от Германия,има ли такава възможност и ако има каква е тя?Благодаря!
 7. Много се извинявам ако не съм бил разбран :blush: :blush: ,но цената на едната чикийка е двеста лева!Наслука на всички Колеги!!!
 8. Френската чикия се оказа невероятно красива и много резлива!Още с ваденето на масата буди интерес и едно дълго "тцъ,тцъ,тцъ".Натиснаха ме приятели да им поръчам ,ама за да стигна тази цена с доставка(200лв.),трябва да поръчам 5-пет броя,вече имам 4-четири поръчки,та ако някой колега реши да се включи нека пише и остави телефон за връзка,оти нема време .Наслука на всички Колеги и весело!!!
 9. Чакаме новата резачка на мезета!!!
 10. Щом става и за музей,пък и острието му е добро ще да си струва парата! Хем Убав,хем работлив!
 11. Много е красив,а острието как е?
 12. Веднъж ходих на лов с две пушки и закичен с аксесоари като коледна елха и ,дали не ме сметнаха за луд?Като се замисли човек колко ножа или пушки или фенери или ............,може да ползва?То май всичко ни е в главите ама де !!!
 13. И аз доста чатох и доста снимки и филми изгледах,но ми беше много важно да чуя мнението на хора,които са ползвали и усетили този нож! Преосмислих и рещих,че нещата които ползвам за лов и по принцип , може да са малко ,но наистина да си струват парите.Тази пролет на традиционното пролетно почистване на касата и ловния шкаф се видях в чудо, не можех да си представя как и кога съм се сдобил с толкова ефтинки и неизползваеми ламаринки и джунджории!Франсетата много си ги хвалят ,но мнението Ви, ми е по-ценно!Благодаря! Наслука на всички колеги през новия сезон и без инциденти!!! :nanski:
 14. Колеги,някой ползва ли и познава ли тези джобни ножове?
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.