Jump to content

kocy_gl

Ловец
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

About kocy_gl

 • Birthday 02/26/1970

Допълнителна информация

 • Име
  kocy
 • Оръжие
  ,Тула,Brno 611,Brno 304
 • Куче
  дратхаар,гонче,бигъл
 • МПС
  nisan
 • Град
  chervenbriag
 • ЛРД
  Долни Дъбник
 • Skype
  kogeorgiev

kocy_gl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Продавам полуавтомат Фабарм /произведен в Италия/ кал. 12/76- магнум,с три сменяеми шока, дължина на цевта 760 мм, с удължител на патронника -4+1 или 7+1 , с нов орехов приклад + оригиналния синтетичен. Цената е 1400 лв с коментар на място. Намира се в регион Плевен.
 2. Колега ,ти изби рибата! И аз обичам железа, ама тва ма утрепа ! Поздрави и наслука!
 3. Благодаря колега! По-добре да не си правя експерименти ....
 4. Понеже някой е казал че се губи енергия при газовото презареждане и вече е истина, върви го убеждавай в обратното ! Интересно ми е, като четох / -доста компетентни мнения има в темата- / дали някой колега е опитвал да преснареди лек куршум от 12/70 със заряд за 12/76 или за мини- магнум, много ще съм благодарен за мненията и отговорите на вещите в занаята.
 5. Продавам Нисан Терано R3, 2003г. 2,7 TDI, 125 к.с. десен волан ,автоматик, само козметични забележки, отлична работна кола за гората, за повече инфо на тел. 0889357865, регион Плевен, цената е 3200 лв. възможен бартер ! Без прехфърляне!
 6. Не-отдавна намериха двама мургавелковци застреляни в ЧАСТНИ орехови насаждения с 13-0 , извода е че не трябва да се забраняват сачмите над 8-0 !!!
 7. Започнах с надцевка - няма проблеми ! Взех си тек с болтов затвор /мерник-мушка/ ,пълен шок - перфектна е ! Сега е ред на успоредка и полуавтомат ! Важното е да има дивеч ! На слука!
 8. Точно затова те пита колегата Бисер, да знаем кое да не копуваме!!!! иначе и мене ме поблазни цената - 0,86 ст ??? Колкото до неговите куршуми- мисля че са собствено производство .Той ще ме поправи ако греша !
 9. kocy_gl

  ИЖ 27

  Продавам ИЖ 27 м, 12/76 в отлично състояние, без язви и луфтове, с екстрактор, фиксирани шок и полу-шок,97г, намира се до Червен бряг,Плевенско, тел.0889357865 цената е 400 лв
 10. Според мен няма нищо сложно ! Обръщаш с цевите надолу /да не влиза сняг и вода/, мяташ на рамо без предпазител и бум !!! в подбедрицата....
 11. Колега ,кучето ти е още бебе-нормално е да се доверява на всички. С течение на времето ,като израсне ще си изгради характер и ще се озлоби. Мойто е на 1,5 години и е отличен пазач вкъщи и не се дава на никой .Според мене всяко нещо с времето си ,и не е добре да се насилват нещата. Поздрави и наслука!!!
 12. Колеги ,не сте прави!!! Пилето явно е изрод и колегата го е отстрелял с цел запазване на вида !! Колкото до природо-защитниците ,теа пидираси не правят нищо друго освен проблеми ...Според мене проблема на колегата от снимката е че му липсват светлоотразителните елементи / елече,шапка и пр./
 13. Здр. колега ,мойта ижовка е без точици - има печат с една стрела и двойно М ,нямам време да я снимам......
 14. Съмнява ма ,че е горския---- обаче се е маскирал
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.