Jump to content

orlovec69

Ловец
 • Posts

  1,419
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

orlovec69 last won the day on June 16 2011

orlovec69 had the most liked content!

About orlovec69

 • Birthday 07/14/1969

Допълнителна информация

 • Име
  orlovec69
 • Град
  София
 • ЛРД
  Орловец

Recent Profile Visitors

4,077 profile views

orlovec69's Achievements

 1. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21468738544774870&slink=ey9qet
 2. Разкриха нелегален цех за преработка на дивечово месо 27.11.2014г. 5 благородни елена са убили бракониери тази сутрин край село Батошево, съобщи шефът на Регионалната дирекция по горите в Търново инж.Николай Николов. На мястото в гората горски и полиция открили 4 от животните - два женски екземпляра с два приплода. Преди да бъдат надушени, бракониерите успели да извлачат и натоварят в автомобил петото животно. Горски чул изстрелите около 7 часа и предотвратил избиването на цялото стадо елени на територията на Ловно стопанство "Росица". При започнала акция на полицията, РУГ и Северното централно държавно предприятие в къща в село Горна Росица е разкрита незаконна кланица за преработка на дивечово месо. Задържан е единият от бракониерите, а другият се укрива. Според неофициална информация къщата в края на селото се ползвала от местен арендатор, който от няколко години обработвал земеделски земи в района. Той е и издирваният втори бракониер. В незаконният цех са открити още части, кожи и вътрешности от животни. Експертиза предстои да установява дали става дума за дивеч. "Иззети са гилзи от местопрестъплението, намерено е оръжие, работят най-добрите криминалисти от управлението в Севлиево и авторите на това брутално деяние този път няма да се измъкнат", каза шефът на горското предприятие в Габрово инж.Иван Недков.
 3. Ключ на темата,железата са продадени.
 4. До колкото знам е първи собственик,но за повече инфо на телефона посочен в обявата.
 5. В допълнение на обявата оптиката на бара е Swift 1,6-8x64 с подсветка и монтаж leupold,а на лос7-1 е меопта 6х42.
 6. Здравейте,мой приятел и наш колега си продава карабините.Те са в отлично техническо състояние и са като нови от към визия както се вижда на снимките намират се в гр.Елена.Продават се комплект с монтаж и оптика. И така: 1.Brawning longtrac 30-06k. с полимерен приклад и оребрена цев цена-2500лв(включва монтаж и оптика) 2.Лос7-1 308к.цена-1500лв.(включва монтаж и оптика) За повече информация на тел;0887732190 Йордан
 7. Мой колега продава своята застава,пушката е в перфектно състояние без забележки има и шнелер.Към нея има монтаж швенк на маузер/оригинал/с диаметър 25,4мм.пушката се продава за 1000лв като е възможен лек коментар.Намира се с.Паничерево до гр.Гурково тел;0888414713-Мишо.
 8. От 13г. такова имане е нямало,това да ти свършва патрондаша не ми се е случвало никога!
 9. Коректен арендатор като твоя личен приятел,който се хвали че е убил цяла влакова композиция с благороден елен на територията на БГ и в момента е един от главните водачи ,егер и ли незнам как да го кажа по точно на едно частно ЛС ДУ-Твърдица.Да той е от малкото кръвожадни БРАКОНЕРИ!
 10. Ето нещо и от мен,доста внушителен и много ама много здрав и голям ряз.Доста време ми отне но го направих той е 3in1.
 11. Ех сега не всички са грамотни! Провери и твоя текст.
 12. Колега дай телефон.
 13. Колега явно си още млад но Норма(Вулкан)прави доста добра експанзия или доста наранява тъй като самият им връх на проектила е оформен под формата на кратер.И в този ред на мисли дава добър стопираш ефект,за по дребни животни не отваря толкова много но цената на Норма,спрямо Сако е около 2лв. та и нагоре!
 14. Мисля,че е време нашата дружина да защити дисертация по лов и отстрел на дива свиня!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.