Jump to content

мецан

Ловец
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  румен /барбалея-та/
 • Оръжие
  ремингтон770- с битурбо-500к.с.
 • Куче
  пУмияр /хибрид м/у пума и ягуар/
 • МПС
  БМВ X 11
 • Град
  софия- след околовръстното в посока ДМЗ
 • ЛРД
  от вчера собственик на такова

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. оплакнах окото,Гена. КРАСОТА.ще измисля нещо да те посетя с Иж-а
 2. колега издай книга и ми пиши откъде да си я купя. аз ще съм ти първия купувач и ценител на ловната литература....
 3. със сигурност са за "нарези". убав куршум, но с мойта ижовка, едва ли ще е толкова "убав"
 4. и от мене честито еърхънтър,ама филип разправяше че ги вкарва "дупка в дупка". ти ли не можеш да стреляш или филип лъжеше.....не се стягайте и двамата,просто питам???????
 5. "учените" трябва да се притесняват повече от Чернобил и неговата АЕЦ, а не от бракониерите и "междуродственото кръстосване". дали пък тези коне не са се превърнали в "двуглави стръвници" и "учените" да се оправдават с "бракониери" за неуспешния био експеримент,а. :lol2: кон-спирация или какво е тази статия ????? защо 3 години никой не е "влязъл" да ги преброи...????? няма кандидати за опитни "морски свинчета" явно???????
 6. самуиле,здравей. качи снимка или линк, да видя за какво става дума. аз съм фен на уинчестер боеприпасите. засега.
 7. Гена, цитирам те така: "Лошо няма, всеки си има вкус и естетика и чувство за мяра. Разбира се че може ли по- пищно, може и по-семпло. Просто не виждам смисъл да качвам снимки на по-обикновени от моя гледна точка неща, примерно само полета с ръкохватки. Това много майстори го могат добре." и те ангажирам с молба : абе я вземи качи и семплите. те може да са обикновени само от твоя гледна точка. че не си ми много близо за разглеждане на "живо"....
 8. независимо дали изхранваме семейства или спортуваме-- не трябва да губим човешкото в себе си... иначе се превръщаме в зверове на 2 крака.
 9. браво пичове. тая тема не я бях отварял досега . е сега си ева мамата. крастата се пренесе и върху мен. по точно в/у 308. :D
 10. не искам да опонирам на никой или правя на по по по най. всеки си избира как да си поддържа собственото оръжие. нали затова е собствено. не съм за 4 лв. давал съм и много повече за пушкалата си, и съм лишавал себе си,но не и тях от "екстри" .ама дали тази италианска графитна смазка се различава по нещо да речем от беларуската такава. едва ли. за мен е важно да присъства---графит-а. пример само- от цевите на нарезното ми съм се опитвал с какви ли не "маркови химии" на Паркер и Балистол да почистя "бакъра" от куршумите по нарезите, но най добре се получава с амоняк от аптеката. та затова не си
 11. е ми с тази "картинка" нема какво да "умуваме" повече по темата. те хората са си го написали. с моя що годе английски и без да ползвам услугите на "гугъл преводач" си пише че в този СМ са вложили по качествени компоненти и има "огледално" полиране на триещите се механизми....за по "меко спускане"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.