Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Anto-vg

Ловец
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Anto-vg

 • Birthday 05/16/1983

Допълнителна информация

 • Име
  Anton Georgiev
 • Оръжие
  Stoeger М2000
 • Град
  София
 • Skype
  anto_vg
 1. Категорични препоръки, и в кой по скоро пост съм дал такива колега. Изразявам само и единствено свое мнение. Едно знам когато няма какво да кажа просто си мълча. Дали е чуплив или не, не ме е грижа ножа за сега е идеален. Защо си мислите си мислите, само да питам че проблема на колегата ви ДЕРАЧ е в ножа ???
 2. Нямам думи малко хора останаха ей. Браво дай боже повече такива теми !!!
 3. lobo2 е напълно прав, не съм много запознат с хладните оръжия. Твърдости закалки и т.н. но ножа е перфектен удобен функционален и пъргав, като изпълнение е прекрасен кания визия всчко. Като цяло многофункционален нож за лов и туризъм поне според мен.
 4. Като изключим първите две страници темата се получи супер и все пак ако още някой открие положителни или отрицателни практики нека продължи да ги спделя, блгодаря и поздрави!!!
 5. Здравейте имам следния казус респективно питане, една част от личните ми съобщения са за мен блокиране не ми разрешава да отговоря или да продължа разговора. Не мисля че са много стари, за да е изтекла сесия или пък нещо. Моля, помогнете !!!
 6. Адмирации за хубавата тема, наслука през наближаващият сезон!!!
 7. Към модераторите и всички колеги, как ще коментирате това : 18.10.2011 г. Министър Найденов ще компенсира забраната за лов покрай изборите с две недели през януари Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов обяви, че ще компенсира забраната за лов покрай изборите с две недели през месец януари 2012 г. Дните ще бъдат след края на ловния сезон, който приключва на 15 януари. Министър Найденов издаде заповед за забрана ловуването на 23 октомври 2011 г. (неделя) – деня за гласуване на първи тур на президентските и местни избори. При провеждане на втори тур на изборите забраната
 8. За сега държи много яко да си призная подложил съм го на какви ли не кухненски изтезания ако мога така да се изразя, и е ОК. Исках някой с реални впечатления да изкаже мнение.
 9. колега това е само линк на фирмата производител. Модела на ножа е 224-L, напиши го в търсачката в сайта и ще го погледнеш. Ножа е в три варианта като разликата е в материала на дръжката.
 10. Здравейте подариха ми нож от тази фирма и по специално http://www.cudeman.com/en/catalogo/index2.php?idcategoria=1&idsubcategoria=22# модел 224-L. Та ако има някой който е ползвал или има нож от тази марка нека сподели мнение. Поздрави и весела Коледа !!!!!
 11. Поздравления за отделеното време, колега сподели твоето мнение за съгласуването на съчмите и подкалибрените куршуми с шоковите стеснения. Знам че много е писано по темата но сподели твоят опит, виждане и впечатления. Като се спреш на всеки от шоковете описани горе в поста ти, с кой шок какво е удачно да се стреля и защо, подчертавам че търся твоето виждане по темата.
 12. Ей 400 пъти е прегледана темата и никой не ще да каже как точно почиства оръжията си. Започвам да си мисля че вие страх да разкажете та да не се изложите!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.