Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

V_n V_v

Ловец
 • Мнения

  40
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  1
 • Оръжие
  1
 • Куче
  1
 • МПС
  1
 • Град
  1
 • ЛРД
  1
 • Skype
  1

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Фиксирана Меопта 6х42 или 7х50/още по-добре запазана - втора ръка/ + стоманен монтаж с противооткатен зъб на ВАЯ или Армстунинг. Поздрави и наслука!
 2. Колега, има ли някакви проблеми при съвместната работа на монтажа и бързомера за изминалите вече почти 3 години? Поздрави!
 3. Това е инфо за ARMSAN A612 също от guns.ru Ресурс А-612 6500 выстрелов патронами магнум с навеской 52г был заявлен его конструктором, который лично его и отстрелял, при чем 2500 выстрелов сделал в первый день испытаний.
 4. Георги Топалов от гр. Златарица може да оправи нещата със сигурност и окончателно и ще ти струва около 100-150 лв. Ако искаш, пиши на лични да ти дам номера му. НО 50-те метра, за които пишеш са си доста разстояние за тестване на гладкоцевно; пробва ли бренекетата от станок на 35 метра, пробва ли да сменяш пластините за регулиране ъгъла на приклада - при повечето поуавтомати ги има? Поздрави!
 5. Като се кликне на зеления прозорец в дясно/с името на пушката/, излизат снимките и нас. място - Благоевград.
 6. Присъствал съм на 2 прострелки на оръжия в този калибър. И в двата случая, от руски, чешки и бълг.патрони най-добра група се получи с патроните на Арсенал 11,6 грама SP/мек връх/. Поздрави и наслука!
 7. Бих желал да коментирам само с евентуалните бъдещи собственици на ARMSAN, едно мое предчувствие, а по-точно, че с оглед вече доказано добрите качества на оръжието, съчетани с трайно високия курс на долара, неминуемо ще доведат до покачване на цената му в близко време. Възползвайте се от цените към момента, уважаеми колеги! Поздрави и наслука!
 8. Актуалната цена към момента: http://zarimex.eu/sauer-germany-sauer-s404-classic-3006-p-2340.html
 9. Съвсем скоро, едни хора ... тука искат да кажат, че става:
 10. Абсолютен отговор, изчерпващ както тази, така и много от сходните теми във форума. Струва ми се, че спокойно може да послужи на модераторите за основание, с което да поразчистят ненужното и в много други теми. Преди повече от 10 години и Иван Недков беше говорил за 308 Win със суперлативи, но с изказа си колегата Светослав Щерев е по-убедителен. С уважение! Поздрави и наслука на всички!
 11. Този графитен спрей май го дават да смазва ... http://eshop-gorgona.com/bg/velosipedi/instrumenti-smazki/smazki/grafiten-sprei-weldtite-gpo.html а този - http://eshop-gorgona.com/bg/velosipedi/instrumenti-smazki/smazki/byrz-obezmaslitel-finish-line-speed-clean.html - да обезмаслява. Би ли обяснил с 1-2 изречения това, което да знаем и очакваме! Поздрави и наслука!
 12. Колегата ти го е показал със снимката съвсем точно.
 13. Годината е на петата на дясната цев - говорим за популярните в България туловки в 16 кал. - ТОЗ-БМ и ТОЗ 63. За конкретния модел все пак при теб, можеш да си свалиш инструкцията за експлоатация, а на последните страници там са и маркировките ... http://akbnn.ru/manuals.php Поздрави и наслука!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.