Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

V_n V_v

Ловец
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  1
 • Оръжие
  1
 • Куче
  1
 • МПС
  1
 • Град
  1
 • ЛРД
  1
 • Skype
  1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Фиксирана Меопта 6х42 или 7х50/още по-добре запазана - втора ръка/ + стоманен монтаж с противооткатен зъб на ВАЯ или Армстунинг. Поздрави и наслука!
 2. Колега, има ли някакви проблеми при съвместната работа на монтажа и бързомера за изминалите вече почти 3 години? Поздрави!
 3. Това е инфо за ARMSAN A612 също от guns.ru Ресурс А-612 6500 выстрелов патронами магнум с навеской 52г был заявлен его конструктором, который лично его и отстрелял, при чем 2500 выстрелов сделал в первый день испытаний.
 4. Георги Топалов от гр. Златарица може да оправи нещата със сигурност и окончателно и ще ти струва около 100-150 лв. Ако искаш, пиши на лични да ти дам номера му. НО 50-те метра, за които пишеш са си доста разстояние за тестване на гладкоцевно; пробва ли бренекетата от станок на 35 метра, пробва ли да сменяш пластините за регулиране ъгъла на приклада - при повечето поуавтомати ги има? Поздрави!
 5. Като се кликне на зеления прозорец в дясно/с името на пушката/, излизат снимките и нас. място - Благоевград.
 6. Присъствал съм на 2 прострелки на оръжия в този калибър. И в двата случая, от руски, чешки и бълг.патрони най-добра група се получи с патроните на Арсенал 11,6 грама SP/мек връх/. Поздрави и наслука!
 7. Бих желал да коментирам само с евентуалните бъдещи собственици на ARMSAN, едно мое предчувствие, а по-точно, че с оглед вече доказано добрите качества на оръжието, съчетани с трайно високия курс на долара, неминуемо ще доведат до покачване на цената му в близко време. Възползвайте се от цените към момента, уважаеми колеги! Поздрави и наслука!
 8. Актуалната цена към момента: http://zarimex.eu/sauer-germany-sauer-s404-classic-3006-p-2340.html
 9. Съвсем скоро, едни хора ... тука искат да кажат, че става:
 10. Абсолютен отговор, изчерпващ както тази, така и много от сходните теми във форума. Струва ми се, че спокойно може да послужи на модераторите за основание, с което да поразчистят ненужното и в много други теми. Преди повече от 10 години и Иван Недков беше говорил за 308 Win със суперлативи, но с изказа си колегата Светослав Щерев е по-убедителен. С уважение! Поздрави и наслука на всички!
 11. Този графитен спрей май го дават да смазва ... http://eshop-gorgona.com/bg/velosipedi/instrumenti-smazki/smazki/grafiten-sprei-weldtite-gpo.html а този - http://eshop-gorgona.com/bg/velosipedi/instrumenti-smazki/smazki/byrz-obezmaslitel-finish-line-speed-clean.html - да обезмаслява. Би ли обяснил с 1-2 изречения това, което да знаем и очакваме! Поздрави и наслука!
 12. Колегата ти го е показал със снимката съвсем точно.
 13. Годината е на петата на дясната цев - говорим за популярните в България туловки в 16 кал. - ТОЗ-БМ и ТОЗ 63. За конкретния модел все пак при теб, можеш да си свалиш инструкцията за експлоатация, а на последните страници там са и маркировките ... http://akbnn.ru/manuals.php Поздрави и наслука!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.