Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2017
 • Наслука!

генерал

Ловец
 • Мнения

  126
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  рибар
 • Оръжие
  ловно, бойно и въздушно
 • Куче
  английски пойнтери два броя и две "други"
 • МПС
  джип
 • Град
  София
 • ЛРД
  Северна България
 • Skype
  генерал 3272
 1. нож подарък

 2. нож подарък

  Този нож е подарен на колега ловец, който ме помоли , ако има някой да каже какво представлява и от какво и къде е - ще бъде благодарен. Ножът е дълъг 28 см. Има месингова /може би/ глава и държач под дръжката. Главата е оформена като кучешка. Острието е доста грапаво и точено със всякакви пособия /според мен/. Предварително благодаря от негово и мое име!
 3. Сузуки Витара 2.0 дизел

  Писал съм верига , но май е с ремък.
 4. Сузуки Витара 2.0 дизел

  Имам такава Витара. Има я на снимката в рубриката "птичи лов" - на лов за пъдпъдъци. Би трябвало да си сигурен за маздовия двигател. Той е турбо дизел - интерколер. На предния капак трябва да има изрязан въздухосъбирач - охлажда интерколера. 2000 кубика е. Разхода е значителен на нафтата. Може би защото е на много километри, но под 10 литра не пада на сто. Смених му гумички на главата - същата работа. Смяна на веригата, само хубави масла и пр.В гората вдига още повече. Обади се на Иван "Витарата" - той ми повдигна джипа и съм доволен. В София работи и в Самоков. Има всякакви части и детайли. Телефон - 0886670147. Кажи му , че Генерала те праща. За шпилките също го питай, защото се късат ако ти си ги правиш. Успех!
 5. Колега, преди три дни писах, но нещо не излезе. Както пишеш - кученцата днес стават на една година . Това така ли е? Ако е така - после ще питам други неща.

  1. ARDA

   ARDA

   Здравей, колега!

   Нещо се обърка с обявата- съжалявам.

   Кученцата са родени на 16.10.2017г. -утре стават на един месец.

    

  2. генерал

   генерал

   Няма проблем. Имам пойнтери и винаги съм имал. На една снимка има пойнтер и до него майката ли е на кученцата? Бащата същият ли е като тези на по-големите? Питам , защото имам намерение да взема от тези малките.

  3. ARDA

   ARDA

   На снимката са двете майки. Едната роди на 16,10,2017г., а другата на 27,102017г.

   И двете имат по пет кученца. Бащите са различни. Майките също нямат родствена връзка.

   Имам четири женски от тази порода- майка с две дъщери и тази с по-малките паленца. която

   единствена не име роднина на останалите. Третото куче (в средата) е на годинка.

   Пойнтера е супер!

 6. малки ваймаранери

  Ако правилно разбирам-кученцата скоро ще станат на една година? Така ли е колега? Сподели нещо и за бащата ако може. За качествата на породата и цената няма спор.
 7. Мдааа... За съжаление съм чувал и за други волности /меко казано/ от различни ръководства да не дават бележки, защото ще им разгонят прасетата. Темата е обширна, но накратко - има закон за лов и правилник за приложението му. Там всичко е описано и недаването на бележки е мнението на местна групичка ловци , които се мислят за "великани" и си правят каквото си искат. Същите тези ще ги чуеш да заповядват - никаква стрелба по чакали /не само по време на гонките/ или - е по една сърна за банкета - може / независимо от сезона и излета/....
 8. Ами малко и аз да покажа. Противно на "прасешката" мания, с колеги излязохме за пъдпъдъци. Мдааа - не мога да кача снимката. Ще се наложи някой началник от форума да помогне. Като имам предвид ,че кучето от снимката е пойнтер - предполагам кой ще помогне. Така или иначе, чистенето на пъдпъдъците си е приключение.... Жената е събрала мас и ако на някой му трябва за лечение - да пише.
 9. Нашите старци пенсионери пък качиха един сетер в ремарке зад лекия автомобил. Вързаха го и тръгнаха. После единият се чудел защо му присветкат някои от колите... Горкото куче просто е скочило не се знае кога... от ремаркето.
 10. Продавам Оптика Pilad 8х48 L

  Имам такава оптика и я ползвам на 22 магнум пушката. Мисля, че бяха украински. Много рядко я регулирам за "почитаемите" чакали. Виж - на възд
 11. Купувам ИЖ-43 КН (МП-43 КН), ТОЗ-63 или ТОЗ-БМ

  Колега, пратих ти съобщение, но нещо не съм сигурен в пращането и получаването. Имам такава пушка. Сменяеми шокове и пр.както си обявил п
 12. Вашите ножове.

  Колега Гошо, как се казваше онзи монголски овен / или нещо такова / от което ми направи дръжката и целия нож??
 13. MP 155

  Почти ми подариха един полуавтомат "Ескорт". Не стрелял точно, каквито и втулки да му сложиш. Изпуснал човека прасета и ми го даде. Оръжейник отряза цевта заедно с втулките. Остана "гола" цев. Бих пъдпъдъци с нея - добре. Сега я пробвах с бренекета - плачевен резултат! Всичките в ляво! Явно няма оправия... Ще я пробвам и за патици и после....
 14. На снимката Туловката ли е? Доста "модерно" звучи. Иначе са със железен задтилък произведени. Взимай му мярката на колегата - и готова работа. Наслука!
×