Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

rokoko15

Ловец
 • Мнения

  2
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Rosen
 • Оръжие
  ИЖ18
 • Град
  Видин
 • ЛРД
  04.04.1977
 1. Признавам че, не съм изчел цялата тема, така че ако повтарям някое от мненията се извинявам. От съвсем скоро във Видин се появиха CCI STINGER 32 grn. Пробвах ги на моя Тоз-8. Резултатите са меко казано повече от добри. Единствено цената от 0.45 лв. за брой е минус. На 50 метра ги вкарва почти дупка в дупка , с оптика. На 100 метра пропадането на куршумчето е около 4-5 сантиметра. Групата на 100- те метра е около 4-5 сантиметра, стрелба подпрян без стойка за прострелка. По-малко пропадане не съм имал с нито един друг патрон. Имам убити три лисици с тях и една изпусната. Двете лисици са убити с попадение в главата първата от около 30 метра а втората на около 70. И в двата случая с изходна рана. Третата нарочно я уцелих странично в ребрата, отново вход-изход и остана на място , разтояние не повече от 40 метра. Когато отидох до нея вече беше умряла. За съжаление по чакал не успях да стрелям и незнам какъв би бил резултата, надявам се да е подобен. За съжаление снимки нямам от щастливата случка, за което наистина съжалявам. Наслука на всички колеги.
 2. rokoko15

  Тунинг на ИЖ 18 МН

  Здравейте и от мен. Желая на всички колеги много здраве и много слука през новата година. От доста време си мисля как би изглеждала ижовката без мерните прибори и конкретно без мушка. Хвърлих ези-тура, съдбата каза да не пипам нищо, обаче аз и теглих майната и грабнах ножовката. Внимателно отстраних винтовете, после малко с пилата позагладих и готово. Заприлича малко на проскубана гарга,някакси не съм свиснал да я гледам така. Поиграх си малко с нея и като че ли, любовта дойде отново. Реших с малко,,наталия" да почерня отразаните винтаве и о проблем, те били от неръждавейка или нещо друго ,което студената оксидация не го лови. Гледам,гледам и много ме дразни. Та въпроса ми към Вас уважаеми съфорумци е, освен с боя с друго дали ще стане да се затъмни металният цвят на въпросните винтчета.
 3. rokoko15

  Продавам оптика с монтаж

  Оптиката има ли подсветка?
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.