Jump to content

Bowhunter_BG

Ловец
 • Posts

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bowhunter_BG last won the day on November 9 2011

Bowhunter_BG had the most liked content!

About Bowhunter_BG

 • Birthday 09/17/1996

Допълнителна информация

 • Име
  Любомир Роберт Атанасов
 • Оръжие
  Fred Bear G2 SL Buckmaster 60 lbs.
 • Куче
  Курцхаар
 • Град
  София
 • Skype
  painballforever

Recent Profile Visitors

1,380 profile views

Bowhunter_BG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

144

Reputation

 1. Не следя темата, съжалявам, ако вече някой е писал, но смятам, че 50 gr. Barnes Varmint Grenade е много добър избор и отговаря на критериите. Влиза и прави буламач, но е тестван само върху чакали! За лисици и по-дребни, мисля, че 35-грейновия е по-добра опция, защото иначе 50-ката ще я пръсне цялата!! Раздробява се на шрапнели. Ако наистина са толкова важни кожите за теб, колега (и ако си с 223), трябва да ползваш 35 грейнов, суперекспандиращ. Ако тепърва ще си взимаш калибър, ако искаш да запазваш кожите, вземи си 17 Хорнади или 22 магнум, но с чакалите ще видиш зор, ми се струва... 223 е идеален за хищници, но ако решиш, че кожите не са ти на първо място, ще ти препоръчам 243 с 58-грейнов В-макс!! 1200 метра в секунда с къса цев!!! Мисля, че по-злобно от това няма, нито 22-250, нито 220 суифт...
 2. Колега, аз стрелям с Р93 Профешанъл 300 уин маг с кик-стоп и пак си поритва. Ако ти трябва за много носене, според мен няма нужда, но за гонка, чакало, варда и леки преходчета мисля, че ще бъде по-добре. Това си е мое мнение, не задължавам никой да ме слуша! Поздрави и наслука!
 3. Щирлиц, благодаря, но аз съм на 16 и нямам кола, с която да разнасям 100 кила. Просто ми е интересно да видя дали ще идват сръндаци на хранилката, трябва тази сол да я нося около 5 километра нагоре! Иначе благодаря, но просто ми беше интересно къде се продава, иначе сам ще отида да си купя! Ако след време ми трябват по-обилни количества ще ти пиша, ти от София ли си? Поздрави и наслука!
 4. Здравейте, колеги. Много търсих, но никъде не намерих, та дори и в интернет. Някой знае ли откъде мога да си взема каменна сол на дребно (да не е 1 тон, а например една-две буци от 3-5 кила)? Много ще съм благодарен, ако ми отговорите! Поздрави и наслука!
 5. Здравейте, колеги! Много съм се запалил по тези камерки напоследък и искам да си взема една такава "фотокапан". Важното е да прави снимки и през деня, и през нощта, ако може HD (не е задължително), да снима на прилично разстояние, не 7 метра, като китайките по пазара, видеото не е задължително, но ако има, още по-добре и да е без SMS/MMS. Ако някой може да ми прати линк от някой сайт, ще съм му много благодарен. Поздрави и наслука!
 6. Здравейте, колеги, понеже в момента нямам възможност да кача снимки, които лично съм направил, тъй като пиша през телефона си, но веднага щом имам възможност, ще кача снимки на коза, която съм снимал от около 250 метра, малко по-късно излезна и едно яренце, но вече бях прибрал обурудването, за съжаление!
 7. Карамоджо Бел е отсрелял сумати слонове (не знам си колко стотици) с 6,5, но сам си е струговал куршумите. Аз все още не съм убивал нищо с него, но мога да кажа, че като точност се справя отлично! 9мм на 100 метра с къса цев (50 см), мисля, че за лов е повече от достатъчно за лов!
 8. Според мен от 243 по-сръндашки калибър, здраве му кажи! Ако нямам друго, обаче, веднага на второ място се нареждат 223 и 6,5х55! Поздрави! П.С.: Няма калибър 416 Нитро Експрес, има Ригби и Ремингтън Магнум!
 9. Добре, старши хищничари, а ако искам, например със свирка (звуковата примамка, да не си помислите нещо)? Какво, тогава не трябва да ръсиш мършоляци и риба, а може да се стои и на земята (аз досега не съм чакал хищници на дърво, било то в чакало или на дъски)
 10. Доколкото разбрах от началото на свинския лов се броят два месеца и това е краят! А според мен конкурса или трябва да се направи до края на март, или просто трябва да се нарави втори от януари до април! То и без това тогава повече излизат. Одобрявате ли?
 11. Спокойно, той и без това спира лисиците, а там където ми е вардилника почти няма чакали! Той ще ги снима чак след като спрат да мърдат изобщо!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.