Jump to content

IzrodGaden

Ловец
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

About IzrodGaden

 • Birthday 04/27/1978

Допълнителна информация

 • Име
  Yordan
 • Оръжие
  Иж-54 1961г

IzrodGaden's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. На всекиго може да се случи да сгреши. На Меркела параболични ли са шоковете ?
 2. Да и аз моята като я взех светеха цевите, като ги изчистих светеше повече, но се забелязваха и други неща
 3. Много скапана пушка да знаеш! Ако нямаш язви в цевите, ще ти дам някой друг лев, за да те отърва от нея
 4. Е туй последното не го разбрах. Може да обясниш и на лична, ако неискаш да спамиш, лично аз спам невиждам
 5. Немога да намеря едно филмче от 50те или 60те където български рибари се събират за убийство на делфини в Черно Море, за да има повече риба, но и това става http://vbox7.com/play:20198257
 6. Добре колега разкажи за плюсовете на Меркела. Може би ти говориш за ефективност ( иж 58 ), аз говоря за моето усещане за красота. Истината е че всички пушки стрелят. Прости ми и невежеството за ключа на уестли ричардс, незнам какво представлява.
 7. Според мен привлекателното в ИЖ-54 е именно болта на Гринер. Някак си иж26 и иж58 ми се струват осакатени без него. Разликата между 54 и един Меркел от онова време е в качеството и изпипването на детайлите. Все пак да не забравяме, че има продадена Иж54 за 19000$. А пък пушките едно време са били горе долу на една цена, но просто са липсвали на пазара. Като знаем руснаците никога не са се интересували от това. Важен е бил ефекта.
 8. В интерес на истината, много са красиви и пипнати, едни такива шаренки, може би най красиви от турските засега. Лично аз обаче бих заложил на АТА
 9. Евалата, ама нормално, пича с маратонки адидас!
 10. Или се правиш на ущипан и казваш, че по майката си целил ама кривата пушка е гръмнала прасенцето!
 11. Опитах се да се пошегувам! Неуспешно както изглежда. А иначе странно ми се струва, без значение на кой излет, човек който е стрелял само по панички или мишени изведнъж удря лисица или заек, странна работа ... п.п. ИлианПитбул, нямаш проблеми човеко, обръщай се към мен както ти е кеф!
 12. Ибаси снайперите, къде ли се наредих и аз барабар петко с мъжете или пък може да е ловджийска му работа тука. Да се поправя, първия път ударих една мечка гризли, а след нея ми изкочи и един лъф, свитнах го и него, вървя си по нататък и един носорог бум и него и след малко гледам срещу мен горския, вдигам пушката и бам и него, почвам да го копая и изведнъж от гората изкачат двама с едни големи раници и ме гледат как заравям горския, вдигам пушката бам бам и тях. Взимам отново лопатата и от горичката излизат група деца с учителката си, вдигам пушката и ..... "Е де, е де, поспри се малко!" ..... Та викам посмалете и вие и ще пощадя децата !
 13. Е ако е имало и компания от други кучета с него, определено интереса се е повишил.Така е в глутница
 14. Гумен задтилък имам два броя, единия е леко хапнат от кучетата, другия е чистак бърсак, мисля че около 20$ беше цената! Става на всичко от военните скелетон, дървен, сгъваем отдолу, румънски ли са иракски вариант ли е, изкелефенчен един такъв приклад, настрани се сгъва в предишния ми пост съм го пуснал на снимка, идеален за хора с по дълги ръце.
 15. Така е колега, стоковите приклади дори и на стандартните АК / АКС ; АКМ/ АКМС, че и на АК74,АКС74 и АКС74У, са къси и неудобни, има едни гумени прикладни обувки ( не се сещам как се казва на Български ), с тях бирата е много различна ! При АКМС съм пробвал с такава, недостатъка е че трябав да се свали за да сгънеш приклада Но пък става за секунди!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.