Jump to content

Gurgen

Ловец
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

About Gurgen

 • Birthday 01/25/1984

Допълнителна информация

 • Име
  Страхил
 • Оръжие
  ИЖ-26
 • Куче
  Дратхаар, Ягдтериер

Recent Profile Visitors

969 profile views
 1. 4естито на патерица, "с риск" да се повторя с колегите: Много здраве,благополу4ие и ловна слука!
 2. Със или без забрана аз продължавам да ги регулирам/редуцирам при всяка възможност.Е, 6те трябва да се действа по-острожно, но няма да се съобразя с поредната недомислица, при положение, 4е действително се въведе забрана.
 3. Ей много водолей в тоя форум. 4естито и от мен, здраве и късмет, вси4ко най-най и естествено наслука.
 4. Мерси колеги, да ви се връ6тат пожеланията!!!
 5. По принцип под насилие и специално взлом не се разбира само разбиване, изкъртване на вратата, а всяко проникване в жили6тето по на4ин, които изисква използването на специални средства и/или определена криминална енергия. Така 4е при 6перц или фал6иви клü4ове съ6то има взлом.
 6. Kуртев, не ми е мъка, 4е си ударил 20 4акал и едно прасе, за това мога само да те поздравя, хвали се колкото иска6. Има си и теми за това. Мъка ми е, 4е тука някакви бракониери, фараджии и подобни измислени герои най-нагло се хвалят с техните престъпления и на вси4кото отгоре си позволяват да бъдат арогантни към хора, които са в правото си да ги критикуват. Не си мисли, 4е само ти има6 възможност и желание да влага6 в ловния си район. Не си само ти, бъди сигурен,ама не вси4ки са на принципа ( ако не се похвали6, е***е ли е).
 7. Дотука сметнах 70 лисици, 13 4акала, 6 диви котки и 44 скита6ти псета. С вълк о6те не се обадил никой, но да видим.
 8. Тия двете не изглеждат много привлекателно, но ....
 9. Мерси Вал4ак, елементарно е, ама като не ми е до6ло на ума. Сега първата.
 10. Много си дале4 от истината приятел, ама посмей се на воля на тъпите германци, то друго не ти остава, 6тото ако вземе6 да се кахъри6 колко сме назад от тях по отно6ение на лова, отиде тя....
 11. В България бе6е, аз в Германия о6те не съм виждал скита6то ку4е. Може да ги няма тук знам ли.
 12. И като купува6 фураж и масло за дружинката и събира6 боклуци в гората, зна4и така полу4ава6 право да трепе6 на фар или да трепе6 каквото и когато иска6? Мъка ми е, 4е има хора, които толерират такова не6то, 4е даже се бият в гърдите и се хвалят с подвизите си. Само не знам с какъв акъл редакторите на списания публикуват такива бози като разказите на Хари Попър и на оня Христосков ли Христолов ли. Айде един път да е, ама във всеки брой да публикуват подобни простотии, трябва яко да са го закър6или за материали. Само да знаят фараджиите, 4е всеки рано или късно си намира майстора.Светете, бии
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.