Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2017
 • Наслука!

traper2504

Ловец
 • Мнения

  355
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  traper2504
 • Оръжие
  Stoeger-2000 - 12-76
 • МПС
  Сузуки Витара 1,6 и Лодка в морето от мечти
 • Град
  Ц
 • ЛРД
  ПРОКУДЕНА

Последни посетители

1123 профилни разглеждания
 1. Ок , напълно съм съгласен с теб , (при мен изписва редактиране на картина , но както и да е) , но това все пак в първия момент ме подразни , а и в крайна сметка не става и въпрос за отричане , че имало събрание и приемане ,но какво общо в крайна сметка има това със изгонването , гонене на мъст и накрая отнемане на ловното ни поле с , което ни лишиха от законното право да създадем дружина поне и да продължим да ловуваме? ,,Не е имало дружина ,,Варвара,, имало е а , че някой председател на сдружение не си е свършил работата както трябва за да я регистрира ние каква вина имаме?
 2. Господин Сахакян за документите ви колко са документи вече писах по горе а за въпросите които задавате то и двамата мн. добре им знаем отговорите , но какво общо имам аз и още някой с това , ако някой е предлагал да приемем или не приемем някой и сме правили събрание? Ами ,че тя работата си е направо за разстрел според вас , а не прогонване , мъст и погазване на закона в , който пише мн. елементарно ,,20 човека правят дружина в поземлищните си граници на населеното си място,,. И що за въпрос? Къде виждате незаконността за създаването и след , като в същия ден се учредиха и дружини с. Синеморец и дружина с. Резово??? Ако има някакъв проблем тук тий е в това , че вашият приятел /бивш председател на сдр. ,,Бекас,, Ахтопол/ никога не си направи труда да регистрира дружината , а ни създадоха чл. карти вече. Още повече , че аз бях приет поне 6 или7 години след , като се учреди нашата дружина и от де да знам аз регистрирана ли е или не и каква вина имам? Айде стига..........станах писател и юрист а не ловджия.
 3. Може би за 6 ти път вече се повтарям да покажеш оня протокол за , който ти в моята тема твърдеше , че никой от дружина Врвара никога не е членувал в дружина Ахтопол. Колкото до този протокол , който представяш си е едно просто препечатване с Word на част от текст , редно бе да беше снимка или ксерокопие на истинския протокол. Щото така и баба си знае вече да си пише и направи един комп. файл. Та по принцип за съществуването на истински протокол направен на това събрание никой не отрича ,а и в това няма нищо нередно , но ти казваш ,,приети са няколко нови члена без да са им записани имената,,. За такова нещо аз не знам и за това ти писах да покажеш и този протокол , като мислех , че ще е ксеро копие или във снимков JPEG формат а не писания с Word и направа на комп. файл. За вторият ти документ какво да кажа , същата работа. Писал ли си го това някога и дали си го пращал найстина в наша подкрепа в Сливенското предприятие всички ние моем да фърляме боб. За райна ни дали е 1000 или повече /а ние знаем , че е около 1400/също не е никава причина за да си създадем наша дружина след незаконното ни изключване особенно за средно дивечов район и ти това би трябвало добре да го знаеш , ако не пише го в закона , а и не малко от всички нас го знаят. Така , че кои са ,,Тепегьозите,, оставям на теб и хората тук да преценят. П.п. И от мен да мине. Ето копие от оригинален документ в , който добре да ти е видно дали никой от дружина Варвара не е членувал в дружина Ахтопол и дали ние през 2001 не сме били и част от учредителите на сдружение ,,Бекас,, Ахтопол..
 4. Айдее заплахите отново започнаха............Така е в нашата мила страна на навързаните свински черва , суджуци и мн. др. а Росенчо както винаги приглася.........Я стига ме заплашвай със съд , че да не вземат да изкачат още мн. ла-на навсякъде , абе що най добре не вземеш да ме изгониш и ти от бащиния ти ,,форум,,.???
 5. Ако наистина има такова нещо що до сега не си ни показал нещо??? Сахак Сахакян сорри , но пак ще трябва да се повтарям и да те питам. Що оставихте приятеля ти наш председател чист и ненаказан , а наказвате мен и членовете??? В закона не пише ли достатъчно ясно как и за какво се изгонва аджеба един ловджия??? Или и ти , като ония в Царево гледате и тълкувате законите , както дявола чете евангелието??? П.п.Извинявам се на форума , но все пак има общо с темата тук , защото , ако този човек , като ръководител и човек замал високи постове в лова върши такива неща то в по горен пост съм писал на Митьо , че няма работа в съвета на НЛРС.
 6. Отново за кой ли път се изопачават нещата и от теб. Ти твърдеше в темата ми , че никой ловец от дружина Варвара не е членувал в дружина Ахтопол и , че никой не фигурира в протокола на дружина Ахтопол. Освен това ти заявяваше , че ще представиш тук този протокол та да се види. Е аз и някой хора това чакаме за да видим най после дали няма никой от нашите , но като гледам от тогава до сега минаха две три години. По писаното от теб по горе. Отговори моля те по подробно кои са тези , цитирам ,,без да бъдат уведомени останалите членове,, те от нашата дружина ли са или от дружина Ахтопол??? И ако са от дружина Ахтопол те какво общо имат с това и защо според теб сме длъжни да ги уведомим за това , че председателят на нашата дружина Варвара решава да приемем няколко нови членове??? И защо ли постоянно искаш да изкараш виновна за изгонването ни самата дружина Варвара , а за председателят и дума не обелваш , ако има някой виновен не е ли той? Аз за кво съм виновен , че някой предизвиква събрание за да приеме някой си и за това да бъда изгонен и изключен??? А сега още нещо. Сахак този председател е ли твой приятел? Ето защо и ти , като предс. на сдр. ,,Папия,,Младен Бъчваров , кмета Лапчев и тогавашния шеф на ДГС убавеца и голям твой приятел Румен Желев постоянно изкарвате виновни обикновенните хорица и законни членове на дружината. Още веднъж се потвърди истината за теб с кои си и чий интереси защитаваш. С няколко думи , според теб излиза , че за това си деяние ние напълно си заслужавахме ако не затвор , то поне изгонване и впоследствие удобно някому изключване на същите 23ма и лишаването им от заверки и право на лов. Браво велик си ,,батсаак,, знаеме те.
 7. батсаак тука нещо мн. бързо реагираш , а ето тук ??? А тук??? batsaak - Сахак Сахакян ,ако все още държиш на думата си представи тук най после този твои прословут протокол , който уж според теб доказва , че никога не сме били приемани в дружина Ахтопол. В противен случай можеш тук да се извиниш пред всички за неверните си твърдения и по бързо , че вече остаряхме докато чакаме благоволенията ви да ходим на лов. П.п. А вие там хранете се.........докато все още има време и с какво , а ,,ловният ви съюз,, престане да съществува. Между другото концесийката как е , върви ли?
 8. Ако знаеш колко си прав............ Ако питаш мен вечно хлъзгавия Сахак Сахакян членуващ и тук във форума с ника batsaak също няма работа там.
 9. Силата на 22 калибър е в точността и прецизността на изстрела и тук е важен само първия. Сериозен недостатък е силен страничен /перпендикулярен/ вятър. От тези двете избери чешката.
 10. Продавам Remington 22 Magnum 8 зарядна

  Къде се намира пушката?
 11. ПОДПИСКА

  Моля темата да се заключи. Благодаря на всички тук за съпричастността и опита да ни помогнете. Отказах се да се боря с вятърните мелници. И не забравяйте , това е България...............Благодарности и наслука!
 12. Продавам полуавтомат Стожер

  В наличност.
 13. Дреме му на щуцера на batsaak...........
×