Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

traper2504

Ловец
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by traper2504

 1. Продавам полуавтомат Стожер


  .През нея да са минали 100 патрона. По приклада е правен допълнителен тунинг / промяна в ъглите/ за по голямо удобство и по бързо примерване в целта за десничар.

  Зареждане ,,Инерционен принцип,,,кал12 / 76 / Магнум/.Цена 600лв. Колегата купил пушката и той се отказва от лова..

  с.Варвара , обл.Бургас , общ.Царево , тел.0899376929


  • Автор
   traper2504
  • Дата
   15.05.2018
  • Цена
   600,00 лв
  • Категория

   

 2. Продавам полуавтомат Стожер


  .През нея да са минали 100 патрона. По приклада е правен допълнителен тунинг / промяна в ъглите/ за по голямо удобство и по бързо примерване в целта за десничар.

  Зареждане ,,Инерционен принцип,,,кал12 / 76 / Магнум/.Цена 600лв. Колегата купил пушката и той се отказва от лова..

  с.Варвара , обл.Бургас , общ.Царево , тел.0899376929


   

 3. Продавам полуавтомат Стожер


  .През нея да са минали 100 патрона. По приклада е правен допълнителен тунинг / промяна в ъглите/ за по голямо удобство и по бързо примерване в целта за десничар.

  Зареждане ,,Инерционен принцип,,,кал12 / 76 / Магнум/.Цена 600лв. Колегата купил пушката и той се отказва от лова..

  с.Варвара , обл.Бургас , общ.Царево , тел.0899376929


   

 4. На 16.12.2017 г. at 19:16, traper2504 написа:

  Я помисли пак.<_<

   

  На 16.12.2017 г. at 19:16, traper2504 написа:

  Я помисли пак.<_<

  Е , сега е вече друго........Благодарности!

  Таман те похвалих и след около три часа , като влязох отново се появи досадният прозорец. П.П. Естественно , че съм постоянно логнат и със запомнена парола. Мн. жалко , ще си мечтаем за първата версия.......

 5. На 15.12.2017 г. at 18:22, Росен Генов написа:

  След като влезеш във форума и изключиш това съобщение си запамети входа /паролата/ и след това трябва да влизаш автоматично без да те пита нищо повече.

  Я помисли пак.<_<

 6. преди 22 минути, pashankov написа:

  Колега, аз по съществото на Вашия спор няма как да взема отношение. Но по темата която повдигна с Word-a и JPEG формата ---> не си прав!
  Това, което е качено тук е Уърдовски файл, в който има инсъртната (вкаран) графичен обект (снимка, вероятно JPEG файл). Ако не ми вярваш - отвори файла, дай десен бутон на мишката върху съдържанието на този дайл и ще видиш в контекстното меню "edit picture" или вероятно на български "редактирай снимка".
  Защо е направено така ли?
  Някой хора така пренасят/представят няколко снимки една след друга, или при сканиране е зададено изходния файл на скенера да е Уърдоски файл и то така се получава.
  Вече дали този графичен обект е някак преди това манипулиран, това НЕ смея да твърдя. Но това която е качено тук като файл Doc 2.doc неможе да се каже, че е елементарно писано на Уърд с цел манипулация. Разбери ме, това което си написал и това което е качено, чисто компютърджийски не си достатъчно коректен.
  Иначе по същество Вий си знаете най-добре!

  Ок , напълно съм съгласен с теб , (при мен изписва редактиране на картина , но както и да е)  , но  това все пак в първия момент ме подразни , а и в крайна сметка не става и въпрос за отричане , че имало събрание и приемане ,но какво общо в крайна сметка има това със изгонването , гонене на мъст и накрая отнемане на ловното ни поле с , което ни лишиха от законното право да създадем дружина поне и да продължим да ловуваме?

  ,,Не е имало дружина ,,Варвара,, имало е а , че някой  председател на сдружение не си е свършил работата както трябва за да я регистрира ние каква вина имаме?

 7. На 22.08.2017 г. at 9:10, batsaak написа:

  Господин Драгнев , дано тези два документа хвърлят още малко светлина върху този случай и дадат отговори на много въпроси ! 

  Кога , как и дали въобще законово  е създадена " дружина Варвара" ?

  Кой и защо е приемал ловци за членове в "новосъздадената дружина Варвара"?

  Кой и защо не е пожелал след отделянето на "Папия" от "Сокол 2001" Малко Търново , на част от ловците да не бъдат заверени членските карти!

   Решение имаше и то беше единствено и само  в правомощията   на  "Папия"!

  Убеден съм, също така , че ако двете групи  бяхте с разменени места  , резултата щеше да е същия- изключени ловци , но с други имена .

  Въпрос на манталитет г-н Драгнев, или казано по разбираема - *** тепегьозльк!

  И тъй като не дължа отговори на никой по тази болезнена за Вас тема , считам я за приключила!

   

  Господин Сахакян за документите ви колко са документи вече писах по горе а за въпросите които задавате то и двамата мн. добре им знаем отговорите , но какво общо имам аз и още някой с това , ако някой е предлагал да приемем  или не приемем  някой и сме правили събрание? Ами ,че тя работата си е направо за разстрел според вас , а не прогонване , мъст и погазване на закона в , който пише мн. елементарно ,,20 човека правят дружина в поземлищните си граници на населеното си място,,.

  И що за въпрос? 

  Цитат

  Кога , как и дали въобще законово  е създадена " дружина Варвара" ?

  Къде виждате незаконността за създаването и след , като в същия ден се учредиха и дружини с. Синеморец и дружина с. Резово??? Ако има някакъв проблем тук тий е в това , че вашият приятел /бивш председател на сдр. ,,Бекас,, Ахтопол/ никога не си направи труда да регистрира дружината , а ни създадоха  чл. карти вече. Още повече , че аз бях приет поне 6 или7 години след , като се учреди нашата дружина и от де да знам аз регистрирана ли е или не и каква вина имам?

  Айде стига..........станах писател и юрист а не ловджия.

 8. На 22.08.2017 г. at 8:48, batsaak написа:

  Може би за 6 ти път вече се повтарям да покажеш оня протокол за , който ти в моята тема твърдеше , че никой от дружина Врвара никога не е членувал в дружина Ахтопол. 

  Колкото до този протокол , който представяш си е едно просто препечатване с Word на част от текст , редно бе да беше снимка или ксерокопие на истинския протокол. Щото така и баба си знае вече да си пише и направи един комп. файл. 

  Та по принцип за съществуването на истински протокол направен на това събрание никой не отрича ,а и в това няма нищо нередно , но ти казваш ,,приети са няколко нови члена без да са им записани имената,,. За такова нещо аз не знам и за това ти писах да покажеш и този протокол , като мислех , че ще е ксеро копие или във снимков JPEG формат а не писания с Word и направа на комп. файл.

   

  За вторият ти документ какво да кажа , същата работа. Писал ли си го това някога и дали си го пращал найстина в наша подкрепа в Сливенското предприятие всички ние моем да фърляме боб.

  За райна ни дали е 1000 или повече /а ние знаем , че е около 1400/също не е никава причина за да си създадем наша дружина след незаконното ни изключване особенно за средно дивечов район и ти това би трябвало добре да го знаеш , ако не пише го в закона , а и не малко от всички нас го знаят. Така , че кои са ,,Тепегьозите,, оставям на теб и хората тук да преценят. 

  П.п. И от мен да мине. Ето копие от оригинален документ в , който добре да ти е видно дали никой от дружина Варвара не е членувал в дружина Ахтопол и дали ние през 2001 не сме били и част от учредителите на сдружение ,,Бекас,, Ахтопол..

  post-48599-0-35727600-1374735001_thumb.jpg

 9. Айдее заплахите отново започнаха............Така е в нашата мила страна на навързаните свински черва , суджуци и мн. др.  а Росенчо както винаги приглася.........Я стига ме заплашвай със съд , че да не вземат да изкачат още мн. ла-на навсякъде , абе що най добре не вземеш да ме изгониш и ти от бащиния ти ,,форум,,.???

 10. Преди 4 часа, batsaak написа:

  Достатъчно бързо ли реагирах?

  Спомням си ,че имаше и някакъв странен протокол в който така наречената "дружина Варвара" приема нови  ловци , без да са записани имената им в същия протокол!

  Ако наистина има такова нещо що до сега не си ни показал нещо???

  Сахак Сахакян сорри , но пак ще трябва да се повтарям и да те питам. Що оставихте приятеля ти наш председател чист и ненаказан , а наказвате мен и членовете???:lol: 

  В закона не пише ли достатъчно ясно как и за какво се изгонва аджеба един ловджия??? Или и ти , като ония в Царево гледате и тълкувате законите , както дявола чете евангелието???

  П.п.Извинявам се на форума , но все пак има общо с темата тук , защото , ако този човек , като ръководител и човек замал високи постове в лова върши такива неща то в по горен пост съм писал на Митьо , че няма работа в съвета на НЛРС.

  Цитат

  Ако знаеш колко си прав............ Ако питаш мен вечно хлъзгавия Сахак Сахакян членуващ и тук във форума с ника  batsaak също няма работа там.

   

 11. Преди 4 часа, batsaak написа:

  Протокола е малко неясен, но в него е подчертан следния пасаж :

  Оказа се, че с протокол от събрание на НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА  ЛРД с.ВАРВАРА , проведено на 10.02.2009г. без да бъдат уведомени останалите членове , са приети 8 нови ловци, в разрез и в нарушение на ЗЛОД и ППЗЛОД, за изискуема норма от 70 ха ловна площ на ловец.

  Отново за кой ли път се изопачават нещата и от теб. Ти твърдеше в темата ми , че никой ловец от дружина Варвара не е членувал в дружина Ахтопол и , че никой не фигурира в протокола на дружина Ахтопол. Освен това ти заявяваше , че ще представиш тук този протокол та да се види. Е аз и някой хора това чакаме за да видим най после дали няма никой от нашите , но като гледам от тогава до сега минаха две три години.:lol:

  По писаното от теб по горе. Отговори моля те по подробно кои са тези  , цитирам  ,,без да бъдат уведомени останалите членове,, те от нашата дружина ли са  или от дружина Ахтопол??? И ако са от дружина Ахтопол те какво общо имат с това и защо според теб сме длъжни да ги уведомим за това , че председателят на нашата дружина Варвара решава да приемем няколко нови членове???:blink:

  И защо ли постоянно искаш да изкараш виновна за изгонването ни самата дружина Варвара , а за председателят и дума не обелваш , ако има някой виновен не е ли той? Аз за кво съм виновен , че някой предизвиква събрание за да приеме някой си и за това да бъда изгонен и изключен???

  А сега още нещо. Сахак този председател е ли твой приятел?

  Ето защо и ти , като предс. на сдр. ,,Папия,,Младен Бъчваров , кмета Лапчев и тогавашния шеф на ДГС убавеца и голям твой приятел Румен Желев постоянно изкарвате виновни обикновенните хорица и законни членове на дружината.

  Още веднъж се потвърди истината за теб с кои си и чий интереси защитаваш. С няколко думи , според теб излиза , че за това си деяние ние напълно си заслужавахме ако не затвор , то поне изгонване и впоследствие удобно някому изключване на същите 23ма и лишаването им от заверки и право на лов.

  Браво велик си ,,батсаак,, знаеме те.

 12. батсаак тука нещо мн. бързо реагираш , а ето тук ???  :o

  А тук??? batsaak - Сахак Сахакян ,ако все още държиш на думата си представи тук най после този твои прословут протокол , който уж според теб доказва , че никога не сме били приемани в дружина Ахтопол. В противен случай можеш тук да се извиниш пред всички за неверните си твърдения и по бързо , че вече остаряхме докато чакаме благоволенията ви да ходим на лов.

  П.п. А вие там хранете се.........докато все още има време и с какво , а ,,ловният ви съюз,, престане да съществува. Между другото концесийката как е , върви ли?

 13. На 16.06.2017 г. at 22:34, митьо написа:

   

  В управителният съвет на НЛРС не трябва да влезе нито един досегашен член. Също така хора от структурата на ИАГ и с най-различни зависимости.

   

  Ако знаеш колко си прав............ Ако питаш мен вечно хлъзгавия Сахак Сахакян членуващ и тук във форума с ника  batsaak също няма работа там.

 14. Моля темата да се заключи. Благодаря на всички тук за съпричастността и опита да ни помогнете. Отказах се да се боря с вятърните мелници. И не забравяйте , това е България...............Благодарности и наслука!

 15. Бат Сахо, тия да не са твоите хора, дето откраднаха ловото поле на варварци:

  Днес 6 февруари 2016 г. екип от горски инспектори при Регионална дирекция по горите - Бургас, заловиха петима ловци в землището на село Варвара, община Царево, с две убити и разфасовани диви свине. Това съобщи преди минути инж. Венелин Радков, директор на РДГ – Бургас, който предостави и снимка.

  Ето какво още написа инж. Радков:

  РУ на МВР, Царево, изпраща моментално екип за задържане на бракониерите. Заведено е бързо досъдебно производство. Конфискуваното месо е предадено в хладилна камера на съседно ловно стопанство. Съставени са актове за установено административно нарушение, конфискувано е оръжие и боеприпаси. Интересен е съставът на групата задържани. Поздравления за бързите и адекватни действия на служителите по горите при РДГ - Бургас.

  Днес 6 февруари 2016 г. екип от горски инспектори при Регионална дирекция по горите - Бургас, заловиха петима ловци в землището на село Варвара, община Царево, с две убити и разфасовани диви свине. Това съобщи преди минути инж. Венелин Радков, директор на РДГ – Бургас, който предостави и снимка.

  Ето какво още написа инж. Радков:

  РУ на МВР, Царево, изпраща моментално екип за задържане на бракониерите. Заведено е бързо досъдебно производство. Конфискуваното месо е предадено в хладилна камера на съседно ловно стопанство. Съставени са актове за установено административно нарушение, конфискувано е оръжие и боеприпаси. Интересен е съставът на групата задържани. Поздравления за бързите и адекватни действия на служителите по горите при РДГ - Бургас.

  burgasdream.com

  Статията е от конкурентен форум, към който не мога да пусна връзка (поне преди не можеше).

  Като са принципни и поддържащи законността защо започнаха процедура по прикриването на деянието???

  Сахо, Сахо защитаваш хора, дето ти серат на главата!

  Дреме му на щуцера на batsaak...........

 16. Продавам си пушката понеже се отказвам от тази дейност.През нея да са минали 100 патрона. По приклада е правен допълнителен тунинг за по голямо удобство и по бързо примерване в целта /промяна в ъглите за десничар/.

  Зареждане ,,Инерционен принцип,,,кал12 / 76 / Магнум/.Цена 600лв.

  с.Варвара , обл.Бургас , общ.Царево , тел.0899376929

  post-48599-0-29010800-1456587813_thumb.jpgpost-48599-0-43102200-1456587822_thumb.jpg

 17. Митьо ето го и сайта на новината за нашето землище

  http://burgasdream.com/index.php/tema/12986-parvo-v-burgasdream-com-hvanaha-brakonieri-zastrelyali-2-divi-svine

  , което сдруж.Папия гр.Царево ни отмъкна , като преди това най безцеремонно председателя му д-р Младен Бъчваров ни изключи.

  Сега ние зор заман членуваме на майната си , а те тук по частните ни земи са омбашии.Ако има господ той си знае работата.....................

 18. П.П. Апропо, не виждам да си споменавал досега, че са ви изключвали от някое сдружение ... така ли е, кога е станало, по какви причини е станало /ако имате някакво уведомление, протокол/ ?

  post-48599-0-61198300-1451840932_thumb.jpgpost-48599-0-00320000-1451840943_thumb.jpgpost-48599-0-38396000-1451840949_thumb.jpgpost-48599-0-63699100-1451840956_thumb.jpg

  Изключване от сдружение ,,Папия,,????Та ние никога не сме и членували в ,,Папия,,

  Ние бяхме заедно с Ахтополска дружина , но част от нея тогава реши да се премести от Малко Търново в новосъздаденото сдружение ,,Папия,, , като нас 23мата не ни е уведомявала за намерението.Председателят ги приема, като не се интересува къде са другите 23ма.Офф за кой ли път май се повтарям , но дано Асене ти е станало ясно. :mail1:

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.