Jump to content

Kiret0

Ловец
 • Posts

  806
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Kiret0

 1. Растем с всеки изминал час ) Вихър на 46 дни
 2. Имах предвид жълто-сламено! Уууупс,имах предвид сламено-жълто!Добре изглежда за 5 месечно пале!
 3. Много бяло бре Асене,от какви кучета си го вадил ,колко е голямо ,работи ли ?
 4. Стига с тия русалки,айде малко брюнетки!Новото поколение! )
 5. Сладури са братле!Другото е пак кафеникаво нали!?
 6. Пу-пу ,красавица!!!! Кучета с такава окраска са ми слабост! Братле,сподели нещо за това куче!
 7. Аз съм почивка уж се уговорихме да ходим!Има време ще го измислим.Имаме доста да си поговорим!
 8. Хиихихи,тука отново ще става все по-интересно! :D П П Гошка ,на 16 март ще ходиш ли на балша? Поздрави
 9. Младежите растат .....един младеж на 1 год и 8 месеца след разходка .... Поздрави на всички любители на породата
 10. Аха,на снимката ми се вижда нисичка спрямо Руди,може и снимката да ме мами?Да не си решил да се разделяш с нея,че ми говориш за подаръци?
 11. Знаеш ,че умирам за черно!A що се касае до огъня,има го и при черните! П П За подаръци е трудно да се говори ,много ще ми дойдат 6-7!КАжи нещо за черното бараче,хареса ми! Поздрави
 12. Има лека светлинка в тунела ,в който се намирате с Байката,ама има време,ще видите бял ден! :D И тогава пак ще си говорим! П П Като русото е на мода,ти защо аджеба имаш черно в двора бе приятелю?
 13. Русото не е модерно,всеки иска нещо ЧЕРНО!
 14. Хубаво е да има стопанства като твоето,колега!Ние сме обградени от три ловни стопанства.Само едно от трите действа с капани ,които аз лични съм виждал.Ловно стопанство Еледжик(Ихтиман) е фактор за това колко дивеч има в нашия район.Аз не съм против стопанствата като Еледжик ,защото няма ограда и тук свинете вече са толкова много ,че просто няма как да не идват при нас.Хубаво е ,че хранят толкова и увеличават многократно популацията на свинете.Хубаво е докато си караш колата да видиш група свине или лопатар или друго животно спокойно да си минава или да яде до пътя.Просто много положително въздейства това за всички ловни дружинки граничещи със стопанството!
 15. Колега,Искър има вътрешна малка мрежа ,в която се случват интересни неща,но нека не изпадаме в подробности.Хубаво е ,че го има,нищо че цръвенее доста!Аз съм оттук и всичко ми е до болка познато.
 16. Кучето работи на едър дивечи заек,много злобен,претърсва на широк периметър и гонката му е около час час и малко!Много добре ориентация и не се дава на чужд човек.Кучето е от Родопите.Много работен мъжкар на 7 години е!
 17. Нямаш никакви проблеми,идваш или ми се обаждаш аз да дойда и готова работата!Идвам си с мезето и ракията ,приятелю,знаеш как е! Поздрави
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.