Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

ICO63

Ловец
 • Мнения

  10
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Иво
 • Куче
  котката го изяде

Последни посетители

479 профилни разглеждания
 1. Колега извинявай, рядко поглеждам форума!

  Ако предпочиташ някакъв друг начин на комуникация освен по тел., моля пиши ми.

  Весело изкарване на празниците!

 2. Kolega imam interes kum pu6kata

 3. kolega imam interes kam pu6kata ot ruse sam

 4. Е, не българската но си е новина http://dnes.dir.bg/2008/08/08/news3274143.html#sepultura
 5. Е щом е "лице" на СДС и БСП , позволена и е подобна волност нали
 6. ICO63

  Tула

  Правилният линк е : http://www.sniper.nnov.ru/manual.php
 7. Ето линк какво казват хамериканците в техния форум
 8. В един БГ портал днес: "Експерт: Влакът е умишлено подпален 07 март 2008 / News.dir.bg Пожарът във влака София-Кардам е пламнал поне от две места. Според мен влакът не е взривен, а умишлено подпален и не от един терорист, а от повече. Това казва експертът по антитероризъм Христо Смоленов пред в. "Труд". „Аз разгледах влака отблизо. Има нееластична деформация на конструкцията на двата фургона – спалния и кушета. Характерно огъване по средата свидетелства не само за огромна температура, но и за ясно изразени ядра на възпламеняване. Те са и в двата вагона, с което версията, че пламъкът се е пренесъл от кушет вагона в спалния може да бъде оборена. Ясно забележими са две основни ядра на възпламеняване – по едно във всеки вагон, но е възможно да е имало и други, още едно или две“, казва експертът. Според Смоленов влакът е подпален на две или три места. Той заяви още, че „всички експерти казват, че е налице терористичен акт“. „Не става дума за обикновен пожар... Станалото във влака за Кардам вероятно е черен терор – не бял, при който предупреждават, че ще гръмне бомба, за да се евакуират хората... Колегите са обезпокоени“, каза Христо Смоленов. Смоленов е ръководител на Центъра за антитероризъм и сигурност към Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив. Преди години той работи като секретар в Министерството на отбраната за подготовката на спецчасти. "
 9. Малко развитие по темата: Цитат "Горските искат да им разрешат извършване на стопанска дейност DarikNews - 27 Септември 2007, 12:13 Държавата да разреши извършване на стопанска дейност на работещите в горския сектор чрез промяна в Закона за горите. Това е основното искане на синдикатите в отрасъла. Поетапно повишаване на средната работна месечна заплата до 506 лв. на заетите в горското стопанство и плащане на извънреден труд са условията на синдикатите преди насрочената за 4 октомври национална ефективна стачка.Около 7 млн. лв. ще са необходими, за да се изпълнят първоначалните искания за увеличение на заплатите в горското стопанство с 25 на сто, за да достигнат ниво от 460 лв., обясни Петър Абрашев, председател на горския синдикат към КНСБ. В сектора работят около 7500 души и около 80 процента от тях ще спрат работния процес на 4 октомври, заяви той. Условията на работа на лесничеите според него са унизителни на този етап.В основата на исканията ни стои въпросът за регламентиране на стопанската дейност на лесовъдните станции, каза Анелия Станчева, председател на горския синдикат към КТ“Подкрепа“. Ако ни бъде разрешено да развиваме стопанска дейност и да имаме възможност да инвестираме, повечето от исканията ни ще бъдат удовлетворени, добави тя. Според нея бюджетът в горския сектор се формира от приходите, които заработват заетите в отрасъла.Синдикатите настояват и за участие в подготовката на новия закон за горите. Те изискват 100-процентно увеличение на заплатите в момента, в който Държавната агенция по горите стартира дейността си."
 10. ICO63

  Marocchi Ata

  Имах подобни подозрения, затова питам Значи с цената си се явява най-скъпият турски автомат! Може би е редно да се спретне една тема: Marocchi vs. Stoeger но не мисля да я пускам аз Колега имаш лично
 11. Видях я в един магазин.Една такава лекичка, даже малко ламаринена ми се стори! На сайта им са посочили пловдивската Айрън Трейд за вносител. Някой ако има преки впечатления, нека сподели, моля!
 12. А дали има голяма разлика в състава на барута, която да способства за по-бързото зацапване на газовата камера при гладкоцевните оръжия? Защото на АК47 аз нямам спомен да съм чистил камера!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.