Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Herzblock

Ловец
 • Мнения

  111
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Ангелов
 • Оръжие
  Chuchil(вярна къдъна в 12ти размер) капризен руснак(в 223ти калъп)
 • Куче
  касичка
 • МПС
  само служебно
 • Град
  по скоро село
 1. А също, ако може- и с каква оптика ги ковеш?
 2. Herzblock

  Продавам Blaser R93

  Ама какво значение има калибъра състоянието и нагледността на оръжието?! Все пак това си е блазер- купуваш престиж и имидж! Човека си каза, че не е на зор.
 3. Herzblock

  Вълци

  http://www.bayanay.info/index.php?newsid=8693
 4. Не знам къде е снимано, но дори и да е в Русия, сцената от 3:40 когато гътнаха майката -си е престъпление към природата от където и да го погледнеш.
 5. Очакваме новата 3.8-30х??. Казват че щяла да бъде нещо страшно.
 6. Защо ми обясняваш на мен? -Аз знам как става. Ето- на солташака си разясни, нему беше неизвестен начина. Оспамихме темата
 7. Предполагам с надигане пръсти и изпъване на ръката в стил "хайл-фюрер" ? (някой хора се чувстват вещи по всички оръжейни проблеми) -А сега сериозно- предполагам че е много по удобна за презареждане в сравнение с блазерите. При които за да презаредиш и да не си муцунясаш скулата- трябва да отместиш глава от приклада. И трябва да го направиш това упражнение точно защото е прекалено назад ръкохватката на затвора.
 8. Herzblock

  Вълци

  По една следа не може да се прецени- вълк ли е или куче. Още повече че точно при тази животното е било "контра" и е нормално задните пръсти да обхващат сериозно предните. Дай друга снимка -когато е в нормален ход.
 9. По скоро марката на патроните или по прясно снаредени?
 10. Какво лошо мога да кажа за тази снимка?! -Само адмирации! А ти си отговори- защо не харесах предишната ти. п.п. Въобще не съм реагирал по този начин за това че на снимката е куче.
 11. Много тъп ***** трябва да си- за да качиш такава снимка. Така мисля аз.
 12. Такива са доводите на привелигированите с вечни бележки- за да не може друг да практикува ловът на хищник индивидуално. Никакви бележки за хищник- според мен. Безусловно право на всеки ловец в регламентирано сезонно време -да се занимава с индивидуален лов на хищник. Бракониерите и през груповия лов са си такива! Не искам да ме третират като престъпник по презумпция! Искам правото за всеки да упражнява хобито.
 13. "Доживотната гаранция" -предполагам важи докато е жив и здрав прицела. Счупи ли се- гаранцията изтича?
 14. Pilad PV1.2-6x24L -за тези пари(600лв) -по добро няма да намериш. Но не казвам, че ако дадеш 1600лв.-ще вземеш непременно по добро от пилада.
 15. Размислете малко и ще разберете че става въпрос за насадка за нощно виждане, а не за класически нощен прицел.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.