Jump to content

Herzblock

Ловец
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Ангелов
 • Оръжие
  Chuchil(вярна къдъна в 12ти размер) капризен руснак(в 223ти калъп)
 • Куче
  касичка
 • МПС
  само служебно
 • Град
  по скоро село
 1. А също, ако може- и с каква оптика ги ковеш?
 2. Ама какво значение има калибъра състоянието и нагледността на оръжието?! Все пак това си е блазер- купуваш престиж и имидж! Човека си каза, че не е на зор.
 3. http://www.bayanay.info/index.php?newsid=8693
 4. Не знам къде е снимано, но дори и да е в Русия, сцената от 3:40 когато гътнаха майката -си е престъпление към природата от където и да го погледнеш.
 5. Очакваме новата 3.8-30х??. Казват че щяла да бъде нещо страшно.
 6. Защо ми обясняваш на мен? -Аз знам как става. Ето- на солташака си разясни, нему беше неизвестен начина. Оспамихме темата
 7. Предполагам с надигане пръсти и изпъване на ръката в стил "хайл-фюрер" ? (някой хора се чувстват вещи по всички оръжейни проблеми) -А сега сериозно- предполагам че е много по удобна за презареждане в сравнение с блазерите. При които за да презаредиш и да не си муцунясаш скулата- трябва да отместиш глава от приклада. И трябва да го направиш това упражнение точно защото е прекалено назад ръкохватката на затвора.
 8. По една следа не може да се прецени- вълк ли е или куче. Още повече че точно при тази животното е било "контра" и е нормално задните пръсти да обхващат сериозно предните. Дай друга снимка -когато е в нормален ход.
 9. По скоро марката на патроните или по прясно снаредени?
 10. Какво лошо мога да кажа за тази снимка?! -Само адмирации! А ти си отговори- защо не харесах предишната ти. п.п. Въобще не съм реагирал по този начин за това че на снимката е куче.
 11. Много тъп ***** трябва да си- за да качиш такава снимка. Така мисля аз.
 12. Такива са доводите на привелигированите с вечни бележки- за да не може друг да практикува ловът на хищник индивидуално. Никакви бележки за хищник- според мен. Безусловно право на всеки ловец в регламентирано сезонно време -да се занимава с индивидуален лов на хищник. Бракониерите и през груповия лов са си такива! Не искам да ме третират като престъпник по презумпция! Искам правото за всеки да упражнява хобито.
 13. "Доживотната гаранция" -предполагам важи докато е жив и здрав прицела. Счупи ли се- гаранцията изтича?
 14. Pilad PV1.2-6x24L -за тези пари(600лв) -по добро няма да намериш. Но не казвам, че ако дадеш 1600лв.-ще вземеш непременно по добро от пилада.
 15. Размислете малко и ще разберете че става въпрос за насадка за нощно виждане, а не за класически нощен прицел.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.