Jump to content

pe6otaxi

Ловец
 • Posts

  176
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Петър Костов
 • Оръжие
  Тула 16kl. Eskort
 • Куче
  Мисислава
 • МПС
  ДАЧИЯ САНДЕРО
 • Град
  Ловеч
 • ЛРД
  Катунец

pe6otaxi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

57

Reputation

 1. Честит празник на всеки който го празнува!!! Да живее Съветската Армия!!! Наздраве!!!
 2. Колеги, ако всичко оживяваше на тази земя, до къде бихме стигнали? Не дейте забравя, че до–преди време ги биехме по улиците по поръчение и за наряд. Оставиш ли всичко да живее, какво ще стане? Принципно и аз съм против мъчението, като трябва убий го на място!
 3. Аз бих добавил, нека всички бъдем като него!!! ПОКЛОН!
 4. Не се знае дали совите не са това което са, всеки си има причина! Днес отказаха помилване на човек който си е защитил живота срещу някакво си наркоманче? КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ПРОДАЖБАТА НА ДЮНИТЕ В НЕСЕБЪР???
 5. 600 Българи мизерстват в Израел, и на никой не му пука!!! А само преди време за 6-тима еврей-нещастни, дигнаха цял свят на главата си!!! Пълна глупост!!!
 6. Нада ли ще се роди друг като него? Лека му пръст!
 7. Късметлий сте, покрай Ловеч няма нищо, такава суша и жега та дори и скакълци няма. Днес не съм ходил, няма смисъл.
 8. Като е стругован не е ли с изместен център?
 9. Не знам, но ми изглежда грозна. Сигурно е чакала ти да се уплашиш от нея.
 10. Един мой познат сега лежи в Ловешката болница, опериран, урологично. Работеше в Норвегия, пенсионер е от там близо 15години, като си дойде в България се пенсионира и тука по възраст, и миналия ден му казват, че няма платени осигуровки за година и половина. Човека остана като гръмнат.
 11. Сега и бензина гони 3-те лева, ха да ни е честито, и това ако не е планова икономика-здраве му кажи! Ще оправят бизнеса на бензиностанций и автомагазини, ченгетата пълнят бюджета със глоби от нас, и пей сърце!
 12. Аз знам, че Богородица е на 28 август. Не можеш да излъжеш времето, старите хора по него са си натаманявали празниците. Както 6 август казват, че е Преображение, да ама 32 градуса постоянни температури, на 19 август е, тогава вече температурите клонят към зимни, най пресен пример!
 13. Ще има много да се чудиш, от както младите направихте тази демокрация всичко тръгна на майната му ( не визирам тебе лично), и не мога да разбера защо ги наричате "роми", то са си живи цигани.Сега ще редактират учебниците, и ще изкарат Васил Левски нарушител в турската империя, жалко, че вчера запалиха пак ВЕЧНИЯ ОГЪН на Шипка! Тоя мангал 500 години ни е клал, аз сега ще го жаля? Глупости!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.