Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

izi 1991

Ловец
 • Мнения

  141
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

izi 1991 last won the day on Август 23 2016

izi 1991 had the most liked content!

Относно izi 1991

 • Рожден ден 17.10.1969

Допълнителна информация

 • Име
  Ivan Ivanov
 • Оръжие
  ij26e ata12/76
 • Куче
  breton
 • Град
  St.Zagora
 • ЛРД
  Edrevo
 • Skype
  ivan_loveca

Последни посетители

1596 профилни разглеждания
 1. Привет колеги. Вчера направихме поредната совалка из полето с Берта и отново нищо. Нито песен, нито пиле, отчаянието е пълно. Единствената искрица надежда за спасяване на сезона е това поле зад Берта да привлече гривяк и гургулица.
 2. Тренировка за поддържане на форма. Оказа се, че и яребицата държи на стойка. Малко съжалих, че подадох команда за атака. Щеше да е интересно до кога яребицата ще кротува, а и дали кучето ще атакува без команда.
 3. Привет колеги. Тази мома си търси добре сложен черно бял момък. Желателно е мъжкият да е работещо куче, и да е около Ст. Загора. За връзка 0886764498.
 4. А беше само на година и осем месеца, и очаквах преди да си отиде, да изживеем много паметни ловни емоции.
 5. При нас всичко се изнесе. Събота сутрин овършахме къра, и останахме само с тази лимонка.
 6. Това в България ли се случи. Направо не е за вярване.Благородно ви завиждам. Върна ме около 40 г. назад, когато баща ми ме вземаше с него, и падаше голямо пуцане. Както някъде беше споменал колега, понякога цевите започваха да парят. Пъдпъдъка тази седмица никакъв го нямаше. Докато сновях из нивите забелязах, че едно ято гривяци прехвръква от канал на канал по тополите и реших да се притая в канала до една върба на която доста често се отбиваха. За съжаление докато чаках тях, една гургулица реши да прави компания на пъдпъдъците в торбата. Този изстрел вдигна гривяците и те решиха да потърсят хладината на горските сенки. Притаени в канала в очакване на изстрел. И у дома.
 7. izi 1991

  Вицове

  Тъщата правела кюфтета, но котката постоянно идвала при нея и си просела: – Мяу, мяу… Тъщата изритала котката с крак: – Марш оттука! Котката дошла отново и пак започнала: – Мяу, мяу… – Махни се, бе! – ядосано изкрещяла тъщата и отново изритала котката. В този момент зетят влязъл в кухнята и тъщата му казала: – Зетко, сготвила съм ти кюфтета! Зетят седнал на масата и тъщата му напълнила чинията. Котката дошла отново и започнала да се умилква на зетя. Тогава той казал: – Вземи коте, хапни си малко кюфте! Котката отхапала парче от кюфтето и паднала по гръб на пода. Тогава зетят станал и изкрещял на тъщата: – Ах, ти, гадино! Решила си да ме отровиш, а? Забил и такъв здрав юмрук, че тъщата паднала по гръб на пода. В този момент котката отворила очи и казала на тъщата: – Ще ме риташ, а?
 8. Привет колеги. Днес се бях нагласил за гривяк и гургулица и работата отиваше на капо. Дебнейки покрай слънчогледа, чувам колегите пуцат яко из гюрлюка. Към 8.00 не издържах и се запътих към тях да видя по дивеч ли стрелят или поради липса на такъв са решили да се забавляват. Оказа се, че арендатора е решил да покоси гюрлюка за да е спокоен за субсидиите, но беше останало, явно някоя чужда нива, която беше приютила пъдпъдъка. Стана хубав лов.
 9. Официалното откриване го пропуснах, понеже съвпадна с ходенето на море. Голяма грешка е да оставиш планирането на семейната почивка на жената, мислейки си, че по този начин се разминаваш с главоболия. Та откриването за мен беше тази събота. Относно тренировките, явно са били добри, защото кучетата се представиха на ниво. Жалко само, че явно някой е трябвало да тренира мен, защото стрелбата ми беше под всякаква критика. Прибрах се само с 5 пъдпъдъка, 2 за чакалите( пуснаха колесари и на около 100–150 м. ги изгубих във високата трева). Изобщо не ми беше до снимки. В неделя излязох към 18.30 ч. и за час имах 5 бр. Нямаше и помен от калпавата ми стрелба в събота. Снимките поствам в другата тема.
 10. izi 1991

  Вицове

  Момиче си купува в аптеката свещички против хемороиди. Обръщайки се вижда един мъж. Много се смутила, че е видял покупката ѝ. Мъжът решил да свали напрежението: - Имате много красив свещник!
 11. Тренирате ли за откриването? Хайде, че не остана.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.